Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
наесен, наесен чак. забрави след оса............... което означава, че до 26.09.2017 кеша ще е по сметките
през 2017 г. астрономическата есен (равноденствие) започва на 22 септември в 23:01 ч. българско време, но смятам, че дивидента ще е по сметките ни в последните дни на лятотоfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеми не знам как - не е ли там някъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеми не знам как - не е ли там някъде?
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеПолки, повтарявм : "много конспиративно"
Сега предлагам следната нова трактовка на цената на затваряне по твой вкус.
"Дигаме цената заради дивидента до 6.7.17"
П.П. не знам дали има дивидент, предполагам - имаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениебруто...
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениемного конспиративно
миналата година когато гласуваха по 0,045 лв. дивидент цената на акцията беше 1,22 лв. като доходноста беше 3,69%
след малко ще разберем колко е доходноста от акцията за 2016 година
смятам, че няма да е по-малко от 3% ---> просто изразявам предположениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
O2, само като приятелска препоръка - такива коментари могат да се считат за заблуждаващи и да си имаш проблеми с Кафенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
O2, само като приятелска препоръка - такива коментари могат да се считат за заблуждаващи и да си имаш проблеми с Кафенето.
Ака момчето толкова си може ,та не вервам някой да му се върже , въздух под налягане....
....
- 1 like
Коментар
Коментар