После ще излезнат отчетите за второто тримесечие, докато спим по плажовете и те така...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениебруто...
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениемного конспиративно
миналата година когато гласуваха по 0,045 лв. дивидент цената на акцията беше 1,22 лв. като доходноста беше 3,69%
след малко ще разберем колко е доходноста от акцията за 2016 година
смятам, че няма да е по-малко от 3% ---> просто изразявам предположениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
O2, само като приятелска препоръка - такива коментари могат да се считат за заблуждаващи и да си имаш проблеми с Кафенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
O2, само като приятелска препоръка - такива коментари могат да се считат за заблуждаващи и да си имаш проблеми с Кафенето.
Ака момчето толкова си може ,та не вервам някой да му се върже , въздух под налягане....
....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да не са отменили дивидента бе ???
по-скоро си мисля, че днес цената ще остане под 1,80 за да може за статистиката да остане, че са раздали дивидент от над 3%
докато цената ако затвори на над 1,80 тогава за статистиката ще остане, че са дали 2,98% дивидент и няма да е така впечатляващо, че са дали дивидент от над 3%
не знам дали е така, но човек като няма информация си измисля логична причина да дадени действия
не е препоръка за нищо .............. имам акции...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
За хора като мен дето влизат да четат темата с цел някакъв компетентен коментар чисто тролене като твоето си е проблем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩо бе Марков, не ти ли е весело ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Не, ще гласуват доста по-висок
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Не, ще гласуват доста по-високНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар