Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Май не минаха и тогава през борсата....може ли на БФБ да се сключи сделка на определена цена за определени пари и те да са фиктивно платени на фондовете от експатПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Горе -долу колко голям трябва да е този пакет само за тая позиция?Last edited by 15%; 16.12.2019, 15:31.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз не можах да разбера защо Доверие като записваха Експат чрез акции, те минаваха през борсата, а сега явно са им ги върнали на другия пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Нали им върнаха кошница от акции, в момента е възможно още нищо да не е минало реално на пазар. Като им даваха, им даваха кеш и Експат купуваха де на пазар де пакети от някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Нали им върнаха кошница от акции, в момента е възможно още нищо да не е минало реално на пазар. Като им даваха, им даваха кеш и Експат купуваха де на пазар де пакети от някъде.Last edited by 15%; 16.12.2019, 15:32.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз не можах да разбера защо Доверие като записваха Експат чрез акции, те минаваха през борсата, а сега явно са им ги върнали на другия пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Цената не е лоша в момента и купувачи ще има. Въпроса е продавача един ли е и как мисли да ръси. Така си мисля аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Цената не е лоша в момента и купувачи ще има. Въпроса е продавача един ли е и как мисли да ръси. Така си мисля аз.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1.5x ?!?!
Тук до къде ще смъкват гащите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение1.5x ?!?!
Тук до къде ще смъкват гащите?The strongest stand last.
Коментар
-
Сигурен съм, че дори каратистите-съветници на Шихана ще го светнат в някакъв момент, че представянето на флагмана му Химимпорт му влияе лошо на репутацията.... В някакъв момент дори може да го посъветват да направи бай-бек и да даде безплатни акции на директорите си или пък кол опция на тънки цени на упражняване....
Коментар
Коментар