Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеето че ХИМ се изравни с ЦКБ ….. очаквам развитие по темата понеже тия дни ще трябва облигациите при банката да се обърнат в акции при цена решена в началото на 2019 г
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Купувай , купувай ,ако кеша не стига залагай и апартамента Хахахаха….
Коментар
-
Инвеститорите избягаха на чуждите борси, тук останаха само най-големите играчиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеВместо Коледно рали, коледна пързалка, тъжната картинка на БФБ, и после къде биле инвеститорите?!?
- 1 like
Коментар
-
Купувай , купувай ,ако кеша не стига залагай и апартамента Хахахаха….Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеПри тези показатели, дивиденти и перспективи мога да си купувам цял живот на тия цени, че и по-ниски. Кеш да има само.
Edit: Жалко, че няма да са цял живот такива цените...
- 1 like
Коментар
-
При тези показатели, дивиденти и перспективи мога да си купувам цял живот на тия цени, че и по-ниски. Кеш да има само.
Edit: Жалко, че няма да са цял живот такива цените...Last edited by TheSkorpion; 16.12.2019, 15:52.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Кефиш ли се?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Едва ли са по-вече от 300 хил ако го смятаме в най-лошият вариянт.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеМного продавачи много нещоКолко неочаквано
Коментар
Коментар