Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
заложил съм капаните и чакам някой да се хване, а през това време правя гимнастика за пръстите................ нищо лошо, нали?
мисля, че няма смисъл да си ги мерим ....... кой прави повече оборот на БФБ, нали??
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
По писането. Повече време отделяте за писане. Разбира се - това е само предположение. Всеки си знае себе се................. нищо лошо, нали?
мисля, че няма смисъл да си ги мерим ....... кой прави повече оборот на БФБ, нали?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
как реши, че не търгуваме? ............... съдиш по себе си ли?
По писането. Повече време отделяте за писане. Разбира се - това е само предположение. Всеки си знае себе се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЗдравейте, малко съм му отървал края,
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениепреобразуваха ли привилигированите акции,
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениесвърши ли им дивидента
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениекакво може да се очаква от мажоритарите.
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеБлагодаряНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеРазлични стилове на търгувия!Вие не търгувате, а само си чешете езиците! Гледайте да изкарате някой % печалба, защото другото е загубено време! Които искат-купуват, другите-продават, а третите са ПУБЛИКА и се правят на критици-защо така, а не иначе! Не ви разбирам!
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
не, силна ми е през юни и юли..
мисля, че причината за тези сделки не е в комисионната
преди десетина години слагах оферти с еднакви числа ............... например 222 или 333 или 555 .................. мисля, че тези сделки с нетрадиционни бройки са на някой зевзек който се смее на нашите предположения защо ги правиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
математиката не е силната ти страна , май?The strongest stand last.
Коментар
-
Значи ако продаваш под 800 бройки печелиш по 0.2 лева на порция.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
2,35 и 2,55The strongest stand last.
Коментар
-
реших да проверя колко се пести от комисионната при сделка под 800 лв.
400 бр. при 1,70 - 682 лв.- комисионна 2,04
800 бр. при 1,70 - 1364 лв. - комисионна 4,09
1200 бр. при 1,70 - 2046 лв. - комисионна 6,12
излиза, че от сделката под 800 лв. се печели 1 стинка
едва ли заради тази 1 стинки се правят тези сделки .................. явно има друга причина...
Различни стилове на търгувия!Вие не търгувате, а само си чешете езиците! Гледайте да изкарате някой % печалба, защото другото е загубено време! Които искат-купуват, другите-продават, а третите са ПУБЛИКА и се правят на критици-защо така, а не иначе! Не ви разбирам!
Коментар
-
Направи комисионна за 460 броя и за 500 при 1.70...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boys Разгледай мнение
Ако има купувач , който цената от макс.-1,732 го устройва то тези 120-130000 бр. могат да бъдат купени на секундата- без да могат да бъдат скрити.
На този етап цената от 1,7-1,71лв за брой устройва и продавачите и купувачите.
Мнението ми не представлява препоръка за покупка или продажба на тази акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДъщеря ми, когато беше на 12 казваше в такива случаи - много ясно
Коментар
Коментар