Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Вожде, кое от двете? обърках се на кое да се осланям?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук очакванията са големи но ми се струва че ще има много разочаровани.Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПосоката е нагоре.Търпеливите ще радват на голяма доходност.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук очакванията са големи но ми се струва че ще има много разочаровани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук очакванията са големи но ми се струва че ще има много разочаровани.
то твоите очаквания ги знаем .................. лятото чакаше ЦКБ на 80 стинки, а сега струва 162 стинки ........................... сигурно пак си разочарован...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Мисля ,че ти казах - в тарифата на инв.посредник при когото твърдиш ,че търгуваш
каквото и да прочета в тарифата вече видях на практика, че няма разлика дали сделката е под или над 800 лв. ................ поне на моята платформа е такаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
къде да го прочета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Прочети си внимателно тарифата на която търгуваш и ще разбереш защо правят сделки до 800 лв.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
тогава се жъне, май? .................. да се върнем към комисионните на борсата...
мисля, че причината за тези сделки не е в комисионната
преди десетина години слагах оферти с еднакви числа ............... например 222 или 333 или 555 .................. мисля, че тези сделки с нетрадиционни бройки са на някой зевзек който се смее на нашите предположения защо ги прави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Не те разбрах! Искаш да ме качиш в портрет над главата ти и да ме боготвориш!Учи се ... лошо няма!
Само не се засягай днеска ми е весело!
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Няма обещано, бе обявено "промяна на дивидентната политика", значи че ще започнат да дават по обикновените, както за първи път се случи миналата година, а за размера към момента може само да се гадае.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
готов съм да те кача на стенда .................. искаш ли?
Не те разбрах! Искаш да ме качиш в портрет над главата ти и да ме боготвориш!Учи се ... лошо няма!
Само не се засягай днеска ми е весело!
Коментар
-
обещаха, че дивидента който до сега даваха на привилегията вече да го разпределят на всички акции
моляМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар