Първоначално изпратено от VNM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВземайте тия 40 К и да продължаваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеАйдее, почнаха да го ритат нагоре. Ще видим колко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
До 1.75 лв. няма големи бройки!
Биковете още не са се събрали в стадо!
Разбира се изчакват се и треперещите ръчички, но те явно вече не пускат и няма продавачи!
Който каквато игра иска такава да играе. Важното е аз да печеля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Посоката е нагоре.Търпеливите ще радват на голяма доходност.
Биковете още не са се събрали в стадо!
Разбира се изчакват се и треперещите ръчички, но те явно вече не пускат и няма продавачи!
Който каквато игра иска такава да играе. Важното е аз да печеля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗа мен не са важни тези дето слагат бройки около 800лв., а е важно има ли продавачи или купувачи! Кои са повече? Посоката на къде е? Сами виждате, че се появява някой и ги изкупува за секунда! Не ми е ясно защо се дразните? Като ви е евтино-купувайте, а пък ако сте на добра печалба -продавайте! Гледайте собственият си интерес и не се дразнете за дребни, незначителни неща. Изпускате общата картинка, а тя е покоряване на нови върхове.Всички имаме различни стратегии. УСПЕХ на ВСИЧКИ на БФБ, а пък на ЕТФ-фа още по-голям успех!
Коментар
-
Играе си човека
Коментар
-
За мен не са важни тези дето слагат бройки около 800лв., а е важно има ли продавачи или купувачи! Кои са повече? Посоката на къде е? Сами виждате, че се появява някой и ги изкупува за секунда! Не ми е ясно защо се дразните? Като ви е евтино-купувайте, а пък ако сте на добра печалба -продавайте! "Не е важно язе да съм добре, а Вуте да е зле!"Гледайте собственият си интерес и не се дразнете за дребни, незначителни неща. Изпускате общата картинка, а тя е покоряване на нови върхове.Всички имаме различни стратегии. УСПЕХ на ВСИЧКИ на БФБ, а пък на ЕТФ-фа още по-голям успех!Last edited by radon222a; 16.01.2017, 16:34.
Коментар
-
Кой е тоя посредник дето комисионите му са по-малки под 800 лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
За да му излезе сметката под 800 лв, (пести от комисионни)
Коментар
Коментар