Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
няма да е все така .............. и нашия ред ще дойде отново...
октомври месец ХИМ-а като стартира в темата на ЦКБ ревяха като малки деца .................. следващия месец ноември дойде и техния ред (на ЦКБ) да се усмихнат ................. а декември месец дойде и реда на зрънчовците...
дали януари ще е отново ред на ХИМ-а предстои да разберем ............ аз лично мисля, че при ХИМ най-доброто предстои...
да видим...
Коментар
-
................ то трябваше и лятото да не се набиваш в бетона на фекалния залив, ама като не ме слушаш вкуса винаги ще е такъв
хубавото е, че имаме различни вкусови рецептори и за да ти помогна да си оправи вкуса, отново ти предлагам да ти купя всичките 4320 бройки от Потъник ................ или колкото там имаш, де
Коментар
-
................ то трябваше и лятото да не се набиваш в бетона на фекалния залив, ама като не ме слушаш вкуса винаги ще е такъв
хубавото е, че имаме различни вкусови рецептори и за да ти помогна да си оправи вкуса, отново ти предлагам да ти купя всичките 4320 бройки от Потъник ................ или колкото там имаш, де
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Монбата се подхлъзна, а Хим изостава много! Бъди търпелив!
октомври месец ХИМ-а като стартира в темата на ЦКБ ревяха като малки деца .................. следващия месец ноември дойде и техния ред (на ЦКБ) да се усмихнат ................. а декември месец дойде и реда на зрънчовците...
дали януари ще е отново ред на ХИМ-а предстои да разберем ............ аз лично мисля, че при ХИМ най-доброто предстои...
да видим...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Нищо не съм забравил.Не съм като теб да изопачавам нещата.Имам сега точно 4320 бр от Потъник за което съжалявам.Трябваше вместо тях да взема цкб или монбат.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКисело ли е гроздето колега?Кисело е знам.В другия живот може и да усетиш истинския вкус.Сега след като си се качил на борда на Потъник трудно ще си оправиш вкусаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Монбата се подхлъзна, а Хим изостава много! Бъди търпелив!
Коментар
-
Нищо не съм забравил.Не съм като теб да изопачавам нещата.Имам сега точно 4320 бр от Потъник за което съжалявам.Трябваше вместо тях да взема цкб или монбат.
Коментар
-
нали и ти уж си се качил на борда на Потъник???
или вече забрави какво си писал преди няколко часа???
иска ти се да си играч, но с това одеало и с гегата отдалеч си личи, че си полски свирач
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
Засега се мажат ските, ако се уцели правилната писта може и да има посдкок, ако не ще се виси на долна база.
Коментар
-
Кисело ли е гроздето колега?Кисело е знам.В другия живот може и да усетиш истинския вкус.Сега след като си се качил на борда на Потъник трудно ще си оправиш вкуса
или вече забрави какво си писал преди няколко часа???
иска ти се да си играч, но с това одеало и с гегата отдалеч си личи, че си полски свирачfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
дай да ти ги взема всички 2586 акции за да не се притесняваш с какво ще платиш годишна такса за обслужване на бетона във фекалния залив...
Коментар
-
Трябва нежно да се прави.Колко му е да иде цената на 1.40 пак.Трябва да се мисли за пазара и колегите.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
Коментар