Първоначално изпратено от Dmirkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеКак во си приказвате сякаш не ги знаете петъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПродавай и бягай, цената не я мисли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Ми излизай, кой те спира...
Коментар
-
Мда, явно тук опитите да оплюва и с "фейк нюз" да натисне цената надолу, сякаш не се увенчават с успех ...
Липсват разпродажби, а да не би да предстои "подскок" до 2-ката след някой друг ден ...
Успех и късмет на спекулантите да купуват евтино и да продадават скъпо !не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Абсолютно си прав.И аз имам и за пореден път се убеждавам че не трябваше да влизам въобще тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеТе точно заради подобни практики от уж позитивната новина се закотвяме често.Няма го доверието,чистотата и прозрачността.
Имам и не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Закотвени на кея ли сме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3146082[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук всеки нещо нищи!
Полки от дни дава наклони... та реших да го попитам, а ти се донади ...и пак питаш ли разпитваш!
Аз моето съм казал и макар и не четливо съм и показал, - ЕеееХ ... ако съм сигурен че ще е така, що сами другите сигурни къде обслужвам?
п.п. ИСТИНИТЕ БАВНО СТИГАТ , а не винаги ни харесват !!!
Коментар
Коментар