Не знам защо но ме обзема едно съмнение относно Хима ама тези дни ще стане ясно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ставаш нахален в мераците си....
3 лв за мама , 2 за каката а 1 лв за изтърсака....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пожелавам ти го искренно
дано най-накрая цената стане 3 лв. за да реализираш 100% профит ............... заслужаваш го след цялото стискане на ЦКБ-то през последните 3 години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ако излезеш прав ще те черпя. Три лева на ЦКБ ще ме зарадва много
дано най-накрая цената стане 3 лв. за да реализираш 100% профит ............... заслужаваш го след цялото стискане на ЦКБ-то през последните 3 години...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Колко даваш за акция?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Който има диверсифицира а който няма рискува и играе хазарт.Ти си от втория тип.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Ако излезеш прав ще те черпя. Три лева на ЦКБ ще ме зарадва много
3 лв за мама , 2 за каката а 1 лв за изтърсака....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТашунко, стига се тревожи, тази година ще видим цени над 3 лева. Три лева на ЦКБ ще ме зарадва много
Коментар
-
няма да е все така .............. и нашия ред ще дойде отново...
октомври месец ХИМ-а като стартира в темата на ЦКБ ревяха като малки деца.................. следващия месец ноември дойде и техния ред (на ЦКБ) да се усмихнат
................. а декември месец дойде и реда на зрънчовците...
дали януари ще е отново ред на ХИМ-а предстои да разберем ............ аз лично мисля, че при ХИМ най-доброто предстои...
да видим...
Коментар
-
................ то трябваше и лятото да не се набиваш в бетона на фекалния залив, ама като не ме слушаш вкуса винаги ще е такъв
хубавото е, че имаме различни вкусови рецептори и за да ти помогна да си оправи вкуса, отново ти предлагам да ти купя всичките 4320 бройки от Потъник ................ или колкото там имаш, де
Коментар
-
................ то трябваше и лятото да не се набиваш в бетона на фекалния залив, ама като не ме слушаш вкуса винаги ще е такъв
хубавото е, че имаме различни вкусови рецептори и за да ти помогна да си оправи вкуса, отново ти предлагам да ти купя всичките 4320 бройки от Потъник ................ или колкото там имаш, де
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Монбата се подхлъзна, а Хим изостава много!Бъди търпелив!
октомври месец ХИМ-а като стартира в темата на ЦКБ ревяха като малки деца.................. следващия месец ноември дойде и техния ред (на ЦКБ) да се усмихнат
................. а декември месец дойде и реда на зрънчовците...
дали януари ще е отново ред на ХИМ-а предстои да разберем ............ аз лично мисля, че при ХИМ най-доброто предстои...
да видим...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Нищо не съм забравил.Не съм като теб да изопачавам нещата.Имам сега точно 4320 бр от Потъник за което съжалявам.Трябваше вместо тях да взема цкб или монбат................. то трябваше и лятото да не се набиваш в бетона на фекалния залив, ама като не ме слушаш вкуса винаги ще е такъв
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКисело ли е гроздето колега?Кисело е знам.В другия живот може и да усетиш истинския вкус.Сега след като си се качил на борда на Потъник трудно ще си оправиш вкусаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Монбата се подхлъзна, а Хим изостава много!Бъди търпелив!
Коментар
Коментар