If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Индексът S&P 500 може да се повиши с 40% до края на 2010 г.
От Дневник, Последна промяна в 15:24 на 31 авг 2009, Движението на американския индекс S&P 500 през последните години показва поведение, близко до това на японския му еквивалент Nikkei 225 със забавяне от 10 години. Двата широки показателя, следящи резултатите на най-големите публични компании в двете водещи световни икономики, демонстрират изключително сходство в промяната си. Анализатори от Банк ъф Америка (Bank of America) не изключват до края на 2010 г. S&P 500 да продължи "имитирането" на Nikkei 225, отчитайки ръст от 40% спрямо дъното от 676.53, отчетено в началото на март.
ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни
Разбира се може да намерим и друг повод.
Мисля че не е учтиво да не ме поканите и мен?
аз като свежа плът на БФБ има какво да попия , а на мен оставете да ви кажа кой са най - свежите напитки
Хаха. Само внимавайте да не ви затворят. Че даже май и даваха преди по 10К за индивиди като вас. И на 5К съм навит да ви дам за отглеждане. Кучетата лаят, мечките играят, оптимистите печелят ли печелят. (А кервана си върви)
Ами че му организираме, в ЗооПарка, при мечката, да си има и дружка, че ПК надали ще дойде. Срам...срам... Само дето съм във Варна и нямам време да си отбия до Софето през уикенда.
Ами да вземем да направим едно събиране направо. Да се почерпим с пожелание за Софикс 500
Ами да -> обиконвенно Императорът пуска зов за сборище, а му бяхме обещали септември да го почетем, така че скоро можем да се съберем да пием по един спирт за 2рата година на Мечият Ейбън! ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни
Разбира се може да намерим и друг повод.
Мисля че не е учтиво да не ме поканите и мен?
аз като свежа плът на БФБ има какво да попия , а на мен оставете да ви кажа кой са най - свежите напитки
Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!
Коментар