IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro
    UUUP 4000
    ... /\
    ....||
    ...O O

ъп 600

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от johnnyBravo
      мечетата май са по-силни он телетата тая сутрин... да ги вземат мътните
      то па едни мечета...
      това мечета ли са???
      по мое време кви мечки имаше ...
      ехеее...
      кви времена беха Колчо ) ааа за такива пандички ) черпехме )

през стръвнишкото време )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Индексът S&P 500 може да се повиши с 40% до края на 2010 г.
        От Дневник, Последна промяна в 15:24 на 31 авг 2009,
        Движението на американския индекс S&P 500 през последните години показва поведение, близко до това на японския му еквивалент Nikkei 225 със забавяне от 10 години. Двата широки показателя, следящи резултатите на най-големите публични компании в двете водещи световни икономики, демонстрират изключително сходство в промяната си.
        Анализатори от Банк ъф Америка (Bank of America) не изключват до края на 2010 г. S&P 500 да продължи "имитирането" на Nikkei 225, отчитайки ръст от 40% спрямо дъното от 676.53, отчетено в началото на март.

Коментар

• UUUP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от johnnyBravo
            мечетата май са по-силни он телетата тая сутрин... да ги вземат мътните
            то па едни мечета...
            това мечета ли са???
            по мое време кви мечки имаше ...
            ехеее...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• мечетата май са по-силни он телетата тая сутрин... да ги вземат мътните

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Мечетата са ОБРЕЧЕНИ.
                Казвам "мечета" , защото апокалиптосите отдавна си глътнаха езиците и потънаха в земята.
                Toва защо го пишеш? За да си повярваш ли?

Коментар

• Мечетата са ОБРЕЧЕНИ.
                  Казвам "мечета" , защото апокалиптосите отдавна си глътнаха езиците и потънаха в земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipov
                    Първоначално изпратено от prodigal
                    ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни

Разбира се може да намерим и друг повод.
                    Мисля че не е учтиво да не ме поканите и мен?
                    аз като свежа плът на БФБ има какво да попия , а на мен оставете да ви кажа кой са най - свежите напитки
                    He-he!

Mного си ни далече у варнето!

Иначе - заповядай!

Младите надежди винаги са добре дошли!

Коментар

• Хаха. Само внимавайте да не ви затворят. Че даже май и даваха преди по 10К за индивиди като вас. И на 5К съм навит да ви дам за отглеждане. Кучетата лаят, мечките играят, оптимистите печелят ли печелят. (А кервана си върви)

Коментар

• Хо-хо-хо

Коментар

• Ами че му организираме, в ЗооПарка, при мечката, да си има и дружка, че ПК надали ще дойде. Срам...срам... Само дето съм във Варна и нямам време да си отбия до Софето през уикенда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
                            Ами да вземем да направим едно събиране направо. Да се почерпим с пожелание за Софикс 500
                            Ами да -> обиконвенно Императорът пуска зов за сборище, а му бяхме обещали септември да го почетем, така че скоро можем да се съберем да пием по един спирт за 2рата година на Мечият Ейбън! ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ами да вземем да направим едно събиране направо. Да се почерпим с пожелание за Софикс 500

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                                ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни

Разбира се може да намерим и друг повод.
                                Мисля че не е учтиво да не ме поканите и мен?
                                аз като свежа плът на БФБ има какво да попия , а на мен оставете да ви кажа кой са най - свежите напитки
                                Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

Working...
                                X