IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Europe

INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME
    BLOOMBERG EUROPEAN 500 162.61 -0.47 -0.29% 03:05
    BLOOMBERG LIQUID MiFID 1,420.05 -8.80 -0.62% 03:07
    DJ EURO STOXX 50 ? Pr 2,715.74 -59.43 -2.14% 09/01
    DJ STOXX 50 ? PR 2,353.20 -48.37 -2.01% 09/01
    DJ EURO STOXX ? Pr 252.85 -4.99 -1.94% 09/01
    DJ STOXX 600 ? Pr 231.66 -4.34 -1.84% 09/01
    DJ STOXX EU ENLARGED 15 2,106.42 -6.80 -0.32% 09/01
    DJ STOXX EU ENLARGED TMI 197.76 -2.28 -1.14% 09/01
    FTSE EUROTOP 100 INDEX 2,033.86 -40.15 -1.94% 09/01
    FTSEUROFIRST 300 INDEX 954.15 -17.87 -1.84% 09/01
    MSCI EURO 800.20 -4.86 -0.60% 03:07
    MSCI PAN-EURO 775.46 -4.32 -0.55% 03:07
    S&P EUROPE 350 INDEX 952.38 -5.56 -0.58% 03:07
    S&P EURO INDEX 1,073.17 -7.24 -0.67% 03:07
    BLOOMBERG EUR NEW MKT 50 230.68 -1.59 -0.68% 03:08
    EURONEXT TOP 100 INDEX 618.28 -11.39 -1.81% 09/01
    EURONEXT TOP 150 INDEX 1,242.33 -18.74 -1.49% 09/01
    FTSEurofirst 80 Index 3,452.62 -73.55 -2.09% 09/01
    FTSEurofirst 100 Index 3,032.78 -61.28 -1.98% 09/01
    NEW EUROPE BLUE CHIP IX 1,108.13 -14.15 -1.26% 09/01

Коментар

• ПК и ФМ са на линия с пресни сили чакаме Споменъ и естрадата и сме готови за тест на 140..

щегите на страна, но днес се очертава доста интересен за БГ спекуланта ден. Червеното по света е наситено и всеобхватно и сега ще видим пазарувалите август месец дали ще се спасяват на всяка цена или ще добавят към вече купените пакети...

успех

ПС не е препоръка за покупко продажба

Петре наистина ни е интересно защо те е подхванал съдия изп. Разсей съмненията, защото 90% от пишещите тук си мислят,че си завлякъл някой уж да му управляваш парите.... а все пак сме инвестор.бг а не бмв.бг или опел.бг
      това не са маловажни неща
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Да не заседне някоя по тънка и крива кост, че се мре така от нищото.. аа да - приятно непечелене на пари по време на голямата радост от мечия танц!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Ръченица ли?Мечешко хорце ли?Кафявите мечета съвсем са се разюздали.Утре ще има трошене и глозгане на кости.
          Елате меченца, ще ви чакам. Баавно полекичка ...до 2010 ако трябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
            Първоначално изпратено от PIMP
            Първоначално изпратено от ATILA
            Хе-хе-хе! Американите майсторски го отиграха!

От седмици говорят само за корекция!

И ето - в първия ден на новата фискална година - сцепоха маркета!

Акции, валути, комодитис - буквално за няколко минути!!!

Така хем отговориха на очакванията за корекция, хем направиха едни бързи и лесни (без съпротива) кинти !!!!

Де да имаше същите инструменти и на БФБ!!!! Мамка му!

Спокойна нощ!

.......................
            А какво ще се случи утре на БФБ??

Дребосъците, подплашени от "корекцията" в САЩ ще се юрнат рървите 25-30 минути да разпродават.... И големите просто ще им нагълтат акцийките!!!

Защото посоката е нагоре!!!!

Успехи на всички мислещи хора!
            първия ден на новата фискална година не е ли 01 октомври?
            Проверих! нямам грешка!

Фискалната година в САЩ започва на 1 Септември!!!

Явно съм уморен, щом подлагам на съмнение очеизвадни неща...
            Атила не знам къде ги проверяваш тези неща, но провери пак. Фискалната година в САЩ започва на 1 октомври.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
              Добро изказване!
              Апокалиптосите ще бъдат ритуално изнасилени.
              А балъчетата ще останат без акцийки след като ги разпродадат.
              Люки.....замисли се малко бе младежо.

Емитента какво значи ? Ми това е този дето ЕМИТИРА добри пожелания за собствената си стока/компания ! Я сега ми обясни как да свърши нещо което може да се емитира до тогава до когато има БАЛЪЦИ навити да купят емитираните добри намерения.Няма как да се случи,защото БАЛЪЦИ винаги ще има - те съставляват 90% от населението на Земята,а 5-7% са тИрикатите дето емитират стръв за балъците.
              Я сега да те поставя в една близка до реалността ситуация.
              Представи си,че имаш много печеливш бизнес.Защо ти е да делиш печалбата със мен,сульо и пульо при положение,че можеш да си "кълвеш" сам - говоря само за БГ и БФБ ??? Да вземем например Монбат - "големи" , "стабилни" , "перспективни" !!! Ми за какво им е да ти "давт" дивидент при положение, че са такива ако им махнем кавичките? Само стръвта и куката дето са сложили са големи ! И вЕрвай ми, акциите им никога няма да свършат докато те самите не СВЪРШАТ - когато това се случи............алилуя !!!!

П.С. - не че Монбат са дали дивидент де !!! И едва ли ще раздадат такъв?
              Петка, какво се опитваш да ми обясниш не мога да разбера.
              И вече ми омръзна да ти слушам глупостите за Монбат.
              Вече всички знаят, че много ги мразиш.
              Аз пък ги харесвам.
              Люки....ти и миналата година него време не ме разбираше какво ти обяснявах....едва ли и през 2010 и 2015 ще разбираш.А да ли е Монбат или Химимпорт или която и да е друга "Публична" компания на БФБ с фрийфлот от 30% няма никакво значени.......блокираща квота можеш да имаш само ако притежаваш 34% от дадена компания !

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                Първоначално изпратено от gateway
                Хвала такъвиз "анализаторе" кат тозз локум пеев !

http://www.investor.bg/?cat=5&id=86262
                Извинявай но бъркаш думичката АНАЛИЗ с думичката ПРЕРАЗКАЗ на вече случили се неща.Анализа дава прогноза за нещо, а това за което Пеев говори е просто ретроспекция на случилото се до момента!

Кавичките виждаш ли ги?!

Иначе си прав. То от такива преразкази....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Добро изказване!

Емитента какво значи ? Ми това е този дето ЕМИТИРА добри пожелания за собствената си стока/компания ! Я сега ми обясни как да свърши нещо което може да се емитира до тогава до когато има БАЛЪЦИ навити да купят емитираните добри намерения.Няма как да се случи,защото БАЛЪЦИ винаги ще има - те съставляват 90% от населението на Земята,а 5-7% са тИрикатите дето емитират стръв за балъците.
                  Представи си,че имаш много печеливш бизнес.Защо ти е да делиш печалбата със мен,сульо и пульо при положение,че можеш да си "кълвеш" сам - говоря само за БГ и БФБ ??? Да вземем например Монбат - "големи" , "стабилни" , "перспективни" !!! Ми за какво им е да ти "давт" дивидент при положение, че са такива ако им махнем кавичките? Само стръвта и куката дето са сложили са големи ! И вЕрвай ми, акциите им никога няма да свършат докато те самите не СВЪРШАТ - когато това се случи............алилуя !!!!

Петка, какво се опитваш да ми обясниш не мога да разбера.
                  И вече ми омръзна да ти слушам глупостите за Монбат.
                  Вече всички знаят, че много ги мразиш.
                  Аз пък ги харесвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gateway
                    Хвала такъвиз "анализаторе" кат тозз локум пеев !

Извинявай но бъркаш думичката АНАЛИЗ с думичката ПРЕРАЗКАЗ на вече случили се неща.Анализа дава прогноза за нещо, а това за което Пеев говори е просто ретроспекция на случилото се до момента!

Коментар

• Хвала такъвиз "анализаторе" кат тозз локум пеев !

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki

Ръченица ли?Мечешко хорце ли?Кафявите мечета съвсем са се разюздали.Утре ще има трошене и глозгане на кости.
                        На голям спекулант се прайш, АМА не си.
                        Сори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                          Добро изказване!

Коментар

• Ръченица ли?Мечешко хорце ли?Кафявите мечета съвсем са се разюздали.Утре ще има трошене и глозгане на кости.

Коментар

• В Америчку бе, щом финансовата им година започва на 1-ви септември. Но се надявам нашата да не е завършила на 31 август. Мисля, че ако софикса се задържи на ниво 420-425, а BG40 на 119-120 "мечките" ще легнат да спят. Иначе лошо.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Утре сме на лов за зайчета Ва ташунко ...наточи ли мачетето ? И дан забраиш че отзад та дебне и баба меца .............ама нишо ва после ще ходим на лов за бизони към края на месеца

Коментар

Working...
                                X