IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момци някакви фантастични виждания за утрешното движение на борсата?
    имам чуството. че утре ще се раздвижат нещата с Upp 3 % поне ..
    Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      Първоначално изпратено от lipov
      Първоначално изпратено от prodigal
      ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни

Разбира се може да намерим и друг повод.
      Мисля че не е учтиво да не ме поканите и мен?
      аз като свежа плът на БФБ има какво да попия , а на мен оставете да ви кажа кой са най - свежите напитки
      He-he!

Mного си ни далече у варнето!

Иначе - заповядай!

Младите надежди винаги са добре дошли!
      Начи при добро желание няма как да ми пречи да дойда и до София ,както се казва инвестираиите виии в мен пък аз ще имам да ви връщам :P
      Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
        :shock:
        Първоначално изпратено от Forex Master
        В една бурна тъмна нощ моряците на един кораб виждали в далечината как един морски фар ту угасвал ту загасвал. Познай на колко години е капитана?
        това е виц, ама явно не го знаеш не е грешка..

Коментар

• :shock:
          Първоначално изпратено от Forex Master
          В една бурна тъмна нощ моряците на един кораб виждали в далечината как един морски фар ту угасвал ту загасвал. Познай на колко години е капитана?
          自由西藏

Коментар

• Мастъра нямал акции... откога ? dnb е прав
            if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
              Първоначално изпратено от dnb
              ами не..
              просто Мастъра е един невероятен професионалист анализатор и понеже играе ролята на лошия, като е видял в анализите си, че ще има положителен импулс на световните и родния пазар, е решил да се оттегли в заслужена почивка и да се завърне точно, когато според неговите прецизни анализи, този импулс е свършил..
              толкова е просто
              хахаха, вярваш ли си ??
              а ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Баба Меца

Хо-хо-хо мечото хоро следващите дни направо ще премине в ръченица
                евалата бабо мецо, дай още някоя снимка

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                  ами не..
                  просто Мастъра е един невероятен професионалист анализатор и понеже играе ролята на лошия, като е видял в анализите си, че ще има положителен импулс на световните и родния пазар, е решил да се оттегли в заслужена почивка и да се завърне точно, когато според неговите прецизни анализи, този импулс е свършил..
                  толкова е просто
                  хахаха, вярваш ли си ??

Коментар

• Хо-хо-хо мечото хоро следващите дни направо ще премине в ръченица

Коментар

ами не..
                      толкова е просто
                      и аз бих се хванал на тази теория, ако поне я отиграваше, а той завалията от 5 години не e търгувал на БФБ, значи не е това идеята, друга ще да е...... ;-)

Коментар

ами не..
                        толкова е просто
                        за по-сигурно чака пазара да върне 2% и тогава осветява мрака с мъдрост и рутина
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ами не..
                          толкова е просто

Коментар

• Не искам да кажа това!

П.С. но пък на теб не ти ли се струват поне малко странни тези съвпадения?

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
                              форекса е ясен, по-ясен платен форумец от него няма.
                              току що си направих труда да открия някаква закономерност в появяването му и изчезването му от форума и я открих, едва ли всичко е просто съвпадение или случайност:

та Форекса изчезва от форума на 24.07. и се връща с пълни сили вчера. За този период графиката на Софикса е твърде показателна ръст от 100 пункта.
                              твърде странен е факта, че абсолютно същото положение се повтаря и през месец Април.

Форекс, по колко дават за паниката?
                              ахахахахахахах
                              и искаш да кажеш, че Мастъра предизвиква сривовете с изявите си във форума?

Коментар

• форекса е ясен, по-ясен платен форумец от него няма.
                                току що си направих труда да открия някаква закономерност в появяването му и изчезването му от форума и я открих, едва ли всичко е просто съвпадение или случайност:

та Форекса изчезва от форума на 24.07. и се връща с пълни сили вчера. За този период графиката на Софикса е твърде показателна ръст от 100 пункта.
                                твърде странен е факта, че абсолютно същото положение се повтаря и през месец Април.

Форекс, по колко дават за паниката?

Коментар

X