Първоначално изпратено от Kilur
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от ewgenyПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ewgenyИ аз мисля, че е съвсем нормално явление. Прибиране на печалби, корекция, тестване на подкрепа, все едно и също. Важното е 2 напред 1 назад, и всичко ще е добре.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgenyПървоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ewgenyИ аз мисля, че е съвсем нормално явление. Прибиране на печалби, корекция, тестване на подкрепа, все едно и също. Важното е 2 напред 1 назад, и всичко ще е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от ewgenyИ аз мисля, че е съвсем нормално явление. Прибиране на печалби, корекция, тестване на подкрепа, все едно и също. Важното е 2 напред 1 назад, и всичко ще е добре.
Коментар
-
Пухче
Първоначално изпратено от Kirouuup 3000
шегувам се
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgenyИ аз мисля, че е съвсем нормално явление. Прибиране на печалби, корекция, тестване на подкрепа, все едно и също. Важното е 2 напред 1 назад, и всичко ще е добре.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesieПървоначално изпратено от kaloianмного песимистични последните коментари?! дали не е време да се прехвърлим на другата тема - Песимизъм на БФБ - и така до Соф 1200 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianмного песимистични последните коментари?! дали не е време да се прехвърлим на другата тема - Песимизъм на БФБ - и така до Соф 1200 ?
че от ся, до край света - САМО УП УП ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianмного песимистични последните коментари?! дали не е време да се прехвърлим на другата тема - Песимизъм на БФБ - и така до Соф 1200 ?
Коментар
Коментар