If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Forex Master гледам ,че си прибавил и ССВ към сферата на твоя интерес..... защо ?
За ЕУБГ съм ти чел доводите....
Амиииии, еубг-то вече не е интересно. Там всичко е ясно. ОптимизЪма там отдавна се е изпарил... Сълзи, сополи и студена пот при стискачите на тази акция.
Ся гледаме къде другаде оптимизъма още шава и на кво се дължат тези крехки мечтания?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мече,380 е много брутален песимизъм от твоя страна.Ако се превърне в реалност ще стане "сра маца в каца".
Гаки не съм толкова песимист , но очаквам ..... някога корекция в Щатите поне до 8500 ..... на какво се равнява при нас..... не може все нагоре. В момента имам много ордери в ниското и цените наближават....
КЪДЕ ГО ВИДЯ- ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е БЕЗРАБОТИЦАТА И КОЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ РАБОТЯТ. ДАЙ ПРИМЕРИ- ДА НЕ БИ ДА НЯМА И БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ. ГОЛЕМИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ТЕЗИ НЕЩА ГЛЕДАТ
Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета
Има истина в това ,че се появяват нови играчи който не са участвали в разпределението на баницата ... и който кешират , но ако Софикс издържи 380- 420 пътят е нагоре....
П.П. Също имам чувството ,че тези масови разпродажби се координират ...
Мече,380 е много брутален песимизъм от твоя страна.Ако се превърне в реалност ще стане "сра маца в каца".
като гледам как ми се изпълняват бай ордерите...продавачите са дребни рибета болшинството.
по ликвидните позиции прелетяха доста доста големи обеми на нива малко по-високи от текущите, затова не мисля, че спада ще е за дълго и осезаемо.
ЦКБ, ЕУБГ (вчера 680К) тия дни прелетяха бая 'кюфтета'
ПИБ около 3 те кинта също
това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Бертран , при няколко лош дни на ДАУ ще видиш всичките си ордери изпълнени ....и какво от това. Кюфтетата са за дадения ден и дадената ситуация. Спомняш ли си за падащия нож....
Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета
Има истина в това ,че се появяват нови играчи който не са участвали в разпределението на баницата ... и който кешират , но ако Софикс издържи 380- 420 пътят е нагоре....
П.П. Също имам чувството ,че тези масови разпродажби се координират ...
Да не забравяме че сме в слаб сезон за търговия... защо веднага говорим за пързалки и паника..тепърва ще си проличават настроенията ... към 15ти 20ти септември.До тогава ще е протакане и преструктуриране според мен.
Настроенията и сега си проличаха.От уплаха до паника границата е малка,все едно,че сме стъпили върху тънък лед.Факт е,че губим извоювани позиции, с неяснота за утрешния ден.Ще се наблюдава,няма избор.Както се изрази един колега,лягам бърху клавишите,за да не купувам и да не продавам.Успех.
Коментар