IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
    Forex Master гледам ,че си прибавил и ССВ към сферата на твоя интерес..... защо ?
    За ЕУБГ съм ти чел доводите....
    Амиииии, еубг-то вече не е интересно. Там всичко е ясно. ОптимизЪма там отдавна се е изпарил... Сълзи, сополи и студена пот при стискачите на тази акция.

Ся гледаме къде другаде оптимизъма още шава и на кво се дължат тези крехки мечтания?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мече,380 е много брутален песимизъм от твоя страна.Ако се превърне в реалност ще стане "сра маца в каца".
      Гаки не съм толкова песимист , но очаквам ..... някога корекция в Щатите поне до 8500 ..... на какво се равнява при нас..... не може все нагоре. В момента имам много ордери в ниското и цените наближават....

Коментар

• КЪДЕ ГО ВИДЯ- ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е БЕЗРАБОТИЦАТА И КОЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ РАБОТЯТ. ДАЙ ПРИМЕРИ- ДА НЕ БИ ДА НЯМА И БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ. ГОЛЕМИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ТЕЗИ НЕЩА ГЛЕДАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          по ликвидните позиции прелетяха доста доста големи обеми на нива малко по-високи от текущите, затова не мисля, че спада ще е за дълго и осезаемо.
          !?...

В една бурна тъмна нощ моряците на един кораб виждали в далечината как един морски фар ту угасвал ту загасвал. Познай на колко години е капитана?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex Master гледам ,че си прибавил и ССВ към сферата на твоя интерес..... защо ?
            За ЕУБГ съм ти чел доводите....

Коментар

Затова софикс коригира до 450...

Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета
              Има истина в това ,че се появяват нови играчи който не са участвали в разпределението на баницата ... и който кешират , но ако Софикс издържи 380- 420 пътят е нагоре....
              П.П. Също имам чувството ,че тези масови разпродажби се координират ...
              Мече,380 е много брутален песимизъм от твоя страна.Ако се превърне в реалност ще стане "сра маца в каца".

Коментар

• като гледам как ми се изпълняват бай ордерите...продавачите са дребни рибета болшинството.

по ликвидните позиции прелетяха доста доста големи обеми на нива малко по-високи от текущите, затова не мисля, че спада ще е за дълго и осезаемо.

ЦКБ, ЕУБГ (вчера 680К) тия дни прелетяха бая 'кюфтета'
                ПИБ около 3 те кинта също

това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
                Бертран , при няколко лош дни на ДАУ ще видиш всичките си ордери изпълнени ....и какво от това. Кюфтетата са за дадения ден и дадената ситуация. Спомняш ли си за падащия нож....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                  Без ФУНДАМЕНТ САМО С ТЕХНИКА НЕ СТАВА МАЙ
                  фундамент има да те утрепе, бе кристо, на техника ли го играеш само

Коментар

Само чакаха да изляза в отпуск и да надуят балона... А сега, вече като се прибрах нямат търпение да го спукат!

Коментар

• я елате приленца при батко )

Коментар

• като гледам как ми се изпълняват бай ордерите...продавачите са дребни рибета болшинството.

ЦКБ, ЕУБГ (вчера 680К) тия дни прелетяха бая 'кюфтета'
                        ПИБ около 3 те кинта също

това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Затова софикс коригира до 450...

Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета
                          Има истина в това ,че се появяват нови играчи който не са участвали в разпределението на баницата ... и който кешират , но ако Софикс издържи 380- 420 пътят е нагоре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                            Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                            Да не забравяме че сме в слаб сезон за търговия...

Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета!
                            не ги плашиш достатъчно. слаб викач си..
                            аз чакам на пусия с ордерите бай..ама стадото мечета го няма

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                              Да не забравяме че сме в слаб сезон за търговия...

Сега обаче вече навлизаме в силен сезон за търговия и още на 1-во число се разхвърчаха рога и копита на посечени оптимистично настроени добичета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                Да не забравяме че сме в слаб сезон за търговия... защо веднага говорим за пързалки и паника..тепърва ще си проличават настроенията ... към 15ти 20ти септември.До тогава ще е протакане и преструктуриране според мен.
                                Настроенията и сега си проличаха.От уплаха до паника границата е малка,все едно,че сме стъпили върху тънък лед.Факт е,че губим извоювани позиции, с неяснота за утрешния ден.Ще се наблюдава,няма избор.Както се изрази един колега,лягам бърху клавишите,за да не купувам и да не продавам.Успех.

Коментар

Working...
                                X