IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    ewgeny,
    не смятай на годишна база , защото няма начин да продължи с еднакъв темп...това не ти е депозит с твърда лихва за целия период.

кажи,че за 25 дена си направил примерно 40% и това си е супер. но това +680% на годишна база ни счупи главите )) аз ако за ден хвана движение от 5% и го сметна с капитализация за 250 дни...колко ще излезе ...хиляди десетки %
    смешно е да се смята така

успех
    Казах го, защото тази цифра помня. Инъче са 37.3% и разбира са, че говоря за реализирана печалба, с прибрани кинти. Не казвам, че винаги ще е така. Вече имах, и грешни продажби които за още 2 дена пропуснах още почти 10% (елтос). Просто исках да отбележа, че ние зайците наистина имаме уникален шанс, да спечелим за нас и да се поучим от вас. Е това ако не води до оптимизъм, то и розови очила няма да помогнат. Успех.
    А, и забелязах, че малко някой ме взеха на подбив. Но, в случая не ми пречи, защото поне аз съм ясен, че нямам загуби от 01.08 до 02.09, но тука като гледам, май всички са на печалба което ми припомня един случай, когато компания играха комар (аз не играя - принцип), и един по един като ставаха от масата, да идват да се черпим, излезе, че всички са на печалба. Още се чудя как стана това ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
      ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни

Разбира се може да намерим и друг повод.
      Aбсолютно съм съгласен!

Казусът е много фундаментален, и определено си струва инвестицията в бири (или други тонизиращи напитки) с цел - неговата правилна интрепретация!

Втората половина на седмицата??

Коментар

• ATILA, според мен въпросът за „фундаменталното значение на фондовете паричен пазар върху пазара на акции на БФБ” си заслужава да се обсъди на по питие някой от идващите дни

Разбира се може да намерим и друг повод.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
          Първоначално изпратено от gigow
          Аз пък почнах с 5 цифрена сума, средата на март месец. Веднага с ССВ, за 25 дена навъртях +680% на годишна база, а съм новобранец. Ама май ний новите имаме уникалната възможност да се абстрахираме от вашите предходни загуби, а и още по-добре, че ги имаме в предвид за бъдеще. Така, че заглавието за теб може да не важи, но за други е в пълна сила. Успех.

и аз днес на улицата намерих нагънати 50евро. На годишна база това прави 18250евро
          Не аз съм с 680% печалба ( за съжаление ). но и 50 евро не са за изпускане. Благодаря на psycoholic
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ааа, не е истина - снимали са инвеститор на БФБ с 800% печалба на година през март: http://vbox7.com/play:ceaf2226
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
              Аз пък почнах с 5 цифрена сума, средата на март месец. Веднага с ССВ, за 25 дена навъртях +680% на годишна база, а съм новобранец. Ама май ний новите имаме уникалната възможност да се абстрахираме от вашите предходни загуби, а и още по-добре, че ги имаме в предвид за бъдеще. Така, че заглавието за теб може да не важи, но за други е в пълна сила. Успех.

и аз днес на улицата намерих нагънати 50евро. На годишна база това прави 18250евро

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                Абе как се вмъкват проклетите цитати? Моля някой да ми каже!
                Цъкаш на бутона цитат и набиваш текста отдолу като не закачаш текста който ти се е появил (обграден е с /quote за да излезе цитата)!

успех!
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Хахахахаха!
                  Е, неее! Не сте реални! ;-)

Коментар

• Абе как се вмъкват проклетите цитати? Моля някой да ми каже!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      И още нещо! Малоумното механично изчисляване на внсени и изтеглени пари от ДФ на седмична база!!!!

"7 хил. лв. нетни внасяния в Топ 5 на взаимните фондове миналата седмица"
                      http://www.investor.bg/?cat=5&id=86168

Да! Да! Ама НЕ! "Курец".... както се казва!

Докога трансферите в фондовете на мъни маркета ще ги включваме в изчисленията???

Нима някога, накой от тях е купил и една акция???
                      Купуват те купуват, да не говорим едни как продадоха по едно време, ама пазар. Като са парични не им е забранено на повечето
                      prodigal, привет!

Не съм убеден, че купуват! Просто, филосифията им е такава...

Ето един "паричен пазар" в какво инвестира... по проспект!

- инструменти на паричния пазар – до 90% от активите на фонда,
                      - дългови ценни книжа, търгувани на регулиран пазар - до 90%,
                      - акции и дялове на Колективни инвестиционни схеми (КИС) – до 30%,
                      - ценни книжа, извън тези търгувани на регулиран пазар – до 10%.

Коментар

• Аз пък почнах с 5 цифрена сума, средата на март месец. Веднага с ССВ, за 25 дена навъртях +680% на годишна база, а съм новобранец. Ама май ний новите имаме уникалната възможност да се абстрахираме от вашите предходни загуби, а и още по-добре, че ги имаме в предвид за бъдеще. Така, че заглавието за теб може да не важи, но за други е в пълна сила. Успех.[/quote]

Не го закачайте момчето. Даже трябва дя го окуражите, та да продължи, та и вие старите трейдъри да спечелите нещо, защото за децата трябват пари, да не говорим за жената и любовницата

Коментар

• ...bertram, много мъдър съвет даде на форексарите
                          自由西藏

Коментар

• ewgeny,
                            не смятай на годишна база , защото няма начин да продължи с еднакъв темп...това не ти е депозит с твърда лихва за целия период.
                            кажи,че за 25 дена си направил примерно 40% и това си е супер. но това +680% на годишна база ни счупи главите )) аз ако за ден хвана движение от 5% и го сметна с капитализация за 250 дни...колко ще излезе ...хиляди десетки %
                            смешно е да се смята така успех
                            Смятам че това важи само ако си кеширал тия проценти .... защото ако е паднала акцията с по 15 % на ден , на годишна база ще на минус .... много на минус.

Коментар

• ewgeny,

смешно е да се смята така

успех
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                                И още нещо! Малоумното механично изчисляване на внсени и изтеглени пари от ДФ на седмична база!!!!

"7 хил. лв. нетни внасяния в Топ 5 на взаимните фондове миналата седмица"
                                http://www.investor.bg/?cat=5&id=86168

Да! Да! Ама НЕ! "Курец".... както се казва!

Докога трансферите в фондовете на мъни маркета ще ги включваме в изчисленията???

Нима някога, накой от тях е купил и една акция???
                                Купуват те купуват, да не говорим едни как продадоха по едно време, ама пазар. Като са парични не им е забранено на повечето

Коментар

Working...
                                X