Ей чичко-паричко,и ти си един палячо!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Оптимизма си е убаво нещо стиа дан се забляхосва чаляк.Требе се мисли с главата а не напред с рогата кат тия дет ся бързаа да не изтърват влака.Още вода има да се излее докат пазара покаже напълно посоката сиТъй ми казва Великия дух
И още нещо ми рече " Ташунко бая лашкане надолу нагоре ша е ма само за теб време е дърти спекуланте
" Търгувай и ич не слушай на бледоликите глупостите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAВ САЩ оборота е най-ниския който съм виждал от години!
Търговият рейнджва.... нама продавачи!
Маркетмейкърите просто чакат да се натрупат повече къси позиции.... и ще започне следващото "рали"!
Риториката е: 5%, 10%, 100% очакван спад - точно каквато е преди голям удар!
Това е сигурно, както събираемостта на данъците в цивилизованите държави!
Само размисли! Не е препоръка мечките да слагат рогата!
Спокойна нощ на вскички!
от две години се чудиш как да избиеш загубите от влизане при СОФИКС 1800,да тези загуби "ПРИЯТЕЛЮ " ,които ти натрупа идиотски изхарчвайки натрупаните от гурбет в Америка парици,са невъзвратими , те са факт не само за теб ,те са факт и за читащите в този корумпиран ФОРУМ !!!!
Дай да помислим ако искаш трезво :
Какво трябва да стане за да си доволен от БФБ !
-да се върне СОФИКСА на 1800 ,за да може да си възвърнеш вече прецаканите , изработини с кървав пот долари ? И да питаш : що ме прееба инфлацията ?
-Вече ти е все в гъза !
ДА при толкова отнесен бой ,наистина ти е все в гъза ,
дали БФБ е нагоре ,дали е надолу !
т.е.имаше нереални възходи , ТИ се набута с кървавите пари !
После имаше нереални спадове .
Ти вместо да купуваш ,продължи да оплакваш своята нерадостна същтност!
Т.Е.продължи да лаеш колко прост народ сме БЪЛГАРИТЕ !/цитат /
Сега умните продадоха!
Да де, обаче, твоята риторика си остана същата !
Риторика на последния воин , на последният мохикан ,на последния ГЛУПАК бих казъл аз !!Твоята риторика ,драги, навява следното съждение :
"Аз се прецаках :
купих ,но не продадох ,
после не купих ,
после ПАК НЕ ПРОДАДОХ !!!
Тъжно ,много тъжно, ДРАГИ !
Ерго : замълчи , остани си сам в американското нещастие !!!
ТУКА СМЕ БАЛКАНСКИ ЦЪРВУЛИ !
ЦЪРВУЛИ , НО ОЦЕЛЯВАЩИ !
DID YOU UNDERSTAND, YOU STUPID, STUPID BASTARD??? WE ARE PROUD TO BE BULGARIANS! BULGARIANS WHO SURVIVE!
Коментар
-
SoKoLoV
да се прилага вълнови анализ.. на тази борса..
по добре кажете,че на 04.09.2009г има пълнолуние..и това ще повлияе ...
http://lunaf.com/bulgarian/v-momenta/faza-na-lunata/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от meche_cveti93Това означава, че трябва да видим поскъпване поне до 530 пункта, преди да започне, каквато и да била по-сериозна корекция. Очаквам движение към 530 пункта през следващия месец, месец и половина, може би малко повече от това ниво, но след това ще последва корекция на пазара" каза Александър Николов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Това означава, че трябва да видим поскъпване поне до 530 пункта, преди да започне, каквато и да била по-сериозна корекция. Очаквам движение към 530 пункта през следващия месец, месец и половина, може би малко повече от това ниво, но след това ще последва корекция на пазара" каза Александър Николов.
Коментар
-
В САЩ оборота е най-ниския който съм виждал от години!
Търговият рейнджва.... нама продавачи!
Маркетмейкърите просто чакат да се натрупат повече къси позиции.... и ще започне следващото "рали"!
Риториката е: 5%, 10%, 100% очакван спад - точно каквато е преди голям удар!
Това е сигурно, както събираемостта на данъците в цивилизованите държави!
Само размисли! Не е препоръка мечките да слагат рогата!
Спокойна нощ на вскички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93meche_cveti93 нали не очакваш един от най-големите УД-ва да обявят преварително какво смятат да купуват и продават ?
Определено ИП е в своята правота да купува и продава по всяко време без да го афишира... Мисълта ми е че Карол непрекъснато оказваха вербална подкрепа за падащата борса с различните анализи и персонални писма до клиентите си... сега пък обратното .... та ми се иска не само да чуя какво говори попа , но и какво прави....Life won't wait for you.
Коментар
-
meche_cveti93 нали не очакваш един от най-големите УД-ва да обявят преварително какво смятат да купуват и продават ?
Определено ИП е в своята правота да купува и продава по всяко време без да го афишира... Мисълта ми е че Карол непрекъснато оказваха вербална подкрепа за падащата борса с различните анализи и персонални писма до клиентите си... сега пък обратното .... та ми се иска не само да чуя какво говори попа , но и какво прави....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93ами вместо да скимтиш постоянно, пусни ги на пазарна, и ще ти ги купят, хама, че си и ти !
B.Graham за казаното от А. Николов смятам ,че е възможно.... мисля ,че Карол са продавали преди да го афишират и купували преди да го обявят публично....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от B.GrahamКогато казваше, че акциите ще падат го използвахте за знаме Александър Николов.Сега като казва,ч е акциите ще се покачват му се подигравате?Защо така?
P.S.И аз съм навит на корекция, но нека сме коректни все пак.Не може единия път да е пророк а другия път да е смешник.май е време да ви оставям. То не бяха чертежи, химия, физика.
Идва ми в повече от компетентността, но е свежо от друга страна, лека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от B.GrahamКогато казваше, че акциите ще падат го използвахте за знаме Александър Николов.Сега като казва,ч е акциите ще се покачват му се подигравате?Защо така?
P.S.И аз съм навит на корекция, но нека сме коректни все пак.Не може единия път да е пророк а другия път да е смешник.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар