IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей чичко-паричко,и ти си един палячо!

Коментар

• Оптимизма си е убаво нещо стиа дан се забляхосва чаляк.Требе се мисли с главата а не напред с рогата кат тия дет ся бързаа да не изтърват влака.Още вода има да се излее докат пазара покаже напълно посоката си Тъй ми казва Великия дух И още нещо ми рече " Ташунко бая лашкане надолу нагоре ша е ма само за теб време е дърти спекуланте " Търгувай и ич не слушай на бледоликите глупостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
        В САЩ оборота е най-ниския който съм виждал от години!

Търговият рейнджва.... нама продавачи!

Маркетмейкърите просто чакат да се натрупат повече къси позиции.... и ще започне следващото "рали"!

Риториката е: 5%, 10%, 100% очакван спад - точно каквато е преди голям удар!

Това е сигурно, както събираемостта на данъците в цивилизованите държави!

Само размисли! Не е препоръка мечките да слагат рогата!
        Спокойна нощ на вскички!
        Риториката е :
        от две години се чудиш как да избиеш загубите от влизане при СОФИКС 1800,да тези загуби "ПРИЯТЕЛЮ " ,които ти натрупа идиотски изхарчвайки натрупаните от гурбет в Америка парици,са невъзвратими , те са факт не само за теб ,те са факт и за читащите в този корумпиран ФОРУМ !!!!
        Дай да помислим ако искаш трезво :
        Какво трябва да стане за да си доволен от БФБ !

-да се върне СОФИКСА на 1800 ,за да може да си възвърнеш вече прецаканите , изработини с кървав пот долари ? И да питаш : що ме прееба инфлацията ?
        -Вече ти е все в гъза !

ДА при толкова отнесен бой ,наистина ти е все в гъза ,
        дали БФБ е нагоре ,дали е надолу !
        т.е.имаше нереални възходи , ТИ се набута с кървавите пари !
        После имаше нереални спадове .
        Ти вместо да купуваш ,продължи да оплакваш своята нерадостна същтност!
        Т.Е.продължи да лаеш колко прост народ сме БЪЛГАРИТЕ !/цитат /

Сега умните продадоха!

Да де, обаче, твоята риторика си остана същата !
        Риторика на последния воин , на последният мохикан ,на последния ГЛУПАК бих казъл аз !!Твоята риторика ,драги, навява следното съждение :
        "Аз се прецаках :
        купих ,но не продадох ,
        после не купих ,
        после ПАК НЕ ПРОДАДОХ !!!

Тъжно ,много тъжно, ДРАГИ !

Ерго : замълчи , остани си сам в американското нещастие !!!

ТУКА СМЕ БАЛКАНСКИ ЦЪРВУЛИ !
        ЦЪРВУЛИ , НО ОЦЕЛЯВАЩИ !

DID YOU UNDERSTAND, YOU STUPID, STUPID BASTARD??? WE ARE PROUD TO BE BULGARIANS! BULGARIANS WHO SURVIVE!

Коментар

• Да, така е, мечките са обречени.

Коментар

• Нали знаете кой е филма. Да не се повтарям пак.
            Мечките са обречени.
            Апокалиптосите да тичат за вазелин.
            Препоръка е.
            Старият джедай им мисли доброто.

Коментар

• да се прилага вълнови анализ.. на тази борса..
              по добре кажете,че на 04.09.2009г има пълнолуние..и това ще повлияе ...

http://lunaf.com/bulgarian/v-momenta/faza-na-lunata/

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Това означава, че трябва да видим поскъпване поне до 530 пункта, преди да започне, каквато и да била по-сериозна корекция. Очаквам движение към 530 пункта през следващия месец, месец и половина, може би малко повече от това ниво, но след това ще последва корекция на пазара" каза Александър Николов.
                Това ми звучи купете ми акциите ...... че съм пълен.
                Сашко очакваше 100% на 265 (Софикс-дъно). Забрави да спомене обаче, че вълна 1 (от 265 до 385) и вълна 2 (от 340 до 460) често са еднакво дълги и че още на около 460 бе време за корекция. 530 действително ще ги стигнем, но първо трябва да паднем на около 420. Утре обаче не.
                А дали няма да поразходим до 300 на първо време

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Това означава, че трябва да видим поскъпване поне до 530 пункта, преди да започне, каквато и да била по-сериозна корекция. Очаквам движение към 530 пункта през следващия месец, месец и половина, може би малко повече от това ниво, но след това ще последва корекция на пазара" каза Александър Николов.
                  Това ми звучи купете ми акциите ...... че съм пълен.
                  Сашко очакваше 100% на 265 (Софикс-дъно). Забрави да спомене обаче, че вълна 1 (от 265 до 385) и вълна 2 (от 340 до 460) често са еднакво дълги и че още на около 460 бе време за корекция. 530 действително ще ги стигнем, но първо трябва да паднем на около 420. Утре обаче не.

Коментар

• В САЩ оборота е най-ниския който съм виждал от години!

Търговият рейнджва.... нама продавачи!

Маркетмейкърите просто чакат да се натрупат повече къси позиции.... и ще започне следващото "рали"!

Риториката е: 5%, 10%, 100% очакван спад - точно каквато е преди голям удар!

Това е сигурно, както събираемостта на данъците в цивилизованите държави!

Само размисли! Не е препоръка мечките да слагат рогата!
                    Спокойна нощ на вскички!

Коментар

meche_cveti93 нали не очакваш един от най-големите УД-ва да обявят преварително какво смятат да купуват и продават ?
                      B.Graham ,
                      Определено ИП е в своята правота да купува и продава по всяко време без да го афишира... Мисълта ми е че Карол непрекъснато оказваха вербална подкрепа за падащата борса с различните анализи и персонални писма до клиентите си... сега пък обратното .... та ми се иска не само да чуя какво говори попа , но и какво прави....
                      Еми смятат, че тренда се е обърнал.Нито възхода до 2007 , нито паданието оттогава можеха да продължат вечно.Разгледай портфейла на фондовете им и ще видиш какво прави попа
                      Life won't wait for you.

Коментар

• meche_cveti93 нали не очакваш един от най-големите УД-ва да обявят преварително какво смятат да купуват и продават ?
                        B.Graham ,
                        Определено ИП е в своята правота да купува и продава по всяко време без да го афишира... Мисълта ми е че Карол непрекъснато оказваха вербална подкрепа за падащата борса с различните анализи и персонални писма до клиентите си... сега пък обратното .... та ми се иска не само да чуя какво говори попа , но и какво прави....

Коментар

ами вместо да скимтиш постоянно, пусни ги на пазарна, и ще ти ги купят, хама, че си и ти !
                          precakanoto как е връзката с главния мозък .... не можеш да обявиш сериозна корекция след 530 пункта пък дотогава да купуваш като луд ....
                          B.Graham за казаното от А. Николов смятам ,че е възможно.... мисля ,че Карол са продавали преди да го афишират и купували преди да го обявят публично....
                          meche_cveti93 нали не очакваш един от най-големите УД-ва да обявят преварително какво смятат да купуват и продават ?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от psycoholic
                            Когато казваше, че акциите ще падат го използвахте за знаме Александър Николов.Сега като казва,ч е акциите ще се покачват му се подигравате?Защо така?
                            защото вярваме в ТВОЯТА прогноза, драги Бенджи, за атомното число на урана минус (238) и не искаме А.Н. да ни подлъгва от пътеката, дето си нарисувал!
                            Моята "прогноза е за -235 а не за -238.Нека сме точни все пак
                            P.S.И аз съм навит на корекция, но нека сме коректни все пак.Не може единия път да е пророк а другия път да е смешник.
                            О, извинявай, объркал съм ти прогнозата с някакъв нестабилен изотоп! Тотално съм се подвел! Твоят вариант, разбира се, е по-правдоподобен и валиден ;-)
                            май е време да ви оставям. То не бяха чертежи, химия, физика.

Идва ми в повече от компетентността, но е свежо от друга страна, лека.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от psycoholic
                              Когато казваше, че акциите ще падат го използвахте за знаме Александър Николов.Сега като казва,ч е акциите ще се покачват му се подигравате?Защо така?
                              защото вярваме в ТВОЯТА прогноза, драги Бенджи, за атомното число на урана минус (238) и не искаме А.Н. да ни подлъгва от пътеката, дето си нарисувал!
                              Моята "прогноза е за -235 а не за -238.Нека сме точни все пак
                              P.S.И аз съм навит на корекция, но нека сме коректни все пак.Не може единия път да е пророк а другия път да е смешник.
                              О, извинявай, объркал съм ти прогнозата с някакъв нестабилен изотоп! Тотално съм се подвел! Твоят вариант, разбира се, е по-правдоподобен и валиден ;-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ако няма продавачи няма да има от кой да купуваме
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X