If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новата тема която пуснах адресира разни проблеми - които подозирам ще се покрият и забравят. Точно те са разликата между БФБ и борса на ценни книжа, не е достатъчно изчерпателно но е начало - над какво да се замисли някой който си подарява парите на мажоритарите.
Ти май ще се окажеш най-големия лузър и завистник.........то не са плщене, не са пускане на нови теми.....пий си валериана и не се занимавай с работи като борсата.........
Първо - пуснах тема за да видя кой е способен да мисли. Вече дойде един който не е способен.
Второ - не виждам защо да съм лузър при условие че търговията ми е успешна и то повече от вашето "бай & холд, докато пада".
Трето - не виждам на кого да завидя... не и тук
Говориш общи приказки. Компаниите били шит? Смешно е да слагаш всички под общ знаменател. Това, че някой си няма глава на раменете и купува каквото му падне е само и единствено негова грешка. Ти да не мислиш, че в ЕС или Сащ, няма шит?
Говоря така, щото темата е обща и ентусиазма е малко овчи, например кое е позитивното енм, оцк, или синергичните. Все пак това не означава, че не съм на 200% в акции Всеки случай успех на сичкото спекулант на борсата....
Ти май ще се окажеш най-големия лузър и завистник.........то не са плщене, не са пускане на нови теми.....пий си валериана и не се занимавай с работи като борсата.........
Той ще се сети в т.19 )) и тогава ще му продадем от наште
Коментар