IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    ивчо, даваш ли си сметка за значението на "среден"? Как мислиш, каква е моята средна възраст?!
    Хей,Фори,кефиш ме брато!Понеже аз не разбирам какво е значението на "среден",ща та замола да ми обясниш!И то простичко,като за прости хора,а именно:ако 50% от участниците в този форум са около 35г.,то на каква възраст трябва да са останалите 50%,за да докараме средна 21г и 8м според твоите ясновидски способности?
    препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
      Не мога да ви разбера, като сте направили по30-50% последния месец и сте хепи, защо се дървите на приказките на Джимито?
      Или не сте хванали печелившите позиции, или имате още много загуби да покривате от последните 3 години, или просто не сте сигурни какво правите и приказките на Джимито ви разколебават и изнервят
      Джимито определено е дразнител за неуверените хора и безпредметен и безличен за хората, които си имат стратегия за търговия, като тук не включвам само БФБ
      Хубави приказки - и изводи от тях. Макар че и ти си ми скачал насреща, признай си

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        НЯМА ПО СИГУРНО ОТ ДЕПОЗИТА
        Има, има, смърта и данъчните
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• НЯМА ПО СИГУРНО ОТ ДЕПОЗИТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
            Вече съм на вино, а вие все още на депозити.
            Това вече е приказка. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
              Вече съм на вино, а вие все още на депозити.
              В този форум депозит е мръсна дума

Коментар

• Вече съм на вино, а вие все още на депозити.

Коментар

• Не мога да ви разбера, като сте направили по30-50% последния месец и сте хепи, защо се дървите на приказките на Джимито?
                  Или не сте хванали печелившите позиции, или имате още много загуби да покривате от последните 3 години, или просто не сте сигурни какво правите и приказките на Джимито ви разколебават и изнервят
                  Джимито определено е дразнител за неуверените хора и безпредметен и безличен за хората, които си имат стратегия за търговия, като тук не включвам само БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Ти акции имаш ли тъпако Или само се правиш на великан.По всишки теми ли си компетентен
                    кире, нещо много си превъзбуден... За последните 3 часа си влизал 300 пъти в този форум и си написал 30 глупости! Вземи си почини малко...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ти акции имаш ли Или само се правиш на великан.По всишки теми ли си компетентен
                      Last edited by hornedAdder; 11.02.2011, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                        Абе Миро, жалко наемно работниче до кога ще ни спамиш форума... Ходи и се отдай на някое от любимите ти занимания от село (с ръка и пенис, може и не твоя) и остави хората дето наистина имаме какво да обсъдим и споделим без да ни досаждаш... Или ако пишеш вземи поне опитай нещо интелигентно да сътвориш, стига тия словестни полюции........Работел с Райфайзен - кажи фирмата дето работиш е клиент и ти там си получаваш заплатата и имаш примерно кредит... Работел бил - все едно кварталните пияници дето ритат в училището да кажат че са в една игра с Бербатов....
                        Рапанчо, бас държа че условията за мен в Райфа са по-добри отколкото за теб.
                        Не те ли е срам, велики "бизнесмене" едно "наемно работниче" да те прави улав и банката да го смята за по-надежден клиент от тебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                          Рапане, стига обяснява неща които нито си виждал, нито си пробвал Хеле пък и "разбирач" от отвратителни стратегии на банки хаахахахаха!
                          Представям си как си изглеждал и ти - и "бизнеса" ти креватен НИ брокерю - за да те правят на луда калинка по тоя начин.

Имам отношения с Рай-банк и са без грешка. Казах вече - подхода им е според клиента, аз за разлика от теб нямам проблеми с тях.

Абе Миро, жалко наемно работниче до кога ще ни спамиш форума... Ходи и се отдай на някое от любимите ти занимания от село (с ръка и пенис, може и не твоя) и остави хората дето наистина имаме какво да обсъдим и споделим без да ни досаждаш... Или ако пишеш вземи поне опитай нещо интелигентно да сътвориш, стига тия словестни полюции........Работел с Райфайзен - кажи фирмата дето работиш е клиент и ти там си получаваш заплатата и имаш примерно кредит... Работел бил - все едно кварталните пияници дето ритат в училището да кажат че са в една игра с Бербатов....

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                            Важно е и отношението към клиентите, които смятат: Колко е оскъпяването по кредита?
                            Оскъпяването не е статично - в тоя смисъл сухите цифри към даден момент не винаги са предимство, предоговарял съм 2 пъти кредит там и определено нещата са решени в моя (на клиента) полза. Времената се менят - с тях и условията и не ми е все едно дали отсреща възприемат това или не.

ПП: В крайна сметка лихвения процент по кредита ми слезе с около 4% за доста кратко време, и преди това си беше нисък а сега е без конкуренция

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Те имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти.....
                              Рапане, стига обяснява неща които нито си виждал, нито си пробвал Хеле пък и "разбирач" от отвратителни стратегии на банки хаахахахаха!
                              Представям си как си изглеждал и ти - и "бизнеса" ти креватен НИ брокерю - за да те правят на луда калинка по тоя начин.

Имам отношения с Рай-банк и са без грешка. Казах вече - подхода им е според клиента, аз за разлика от теб нямам проблеми с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Важно е и отношението към клиентите, които смятат: Колко е оскъпяването по кредита?

Те имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти.....

Коментар

Working...
                                X