Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
препоръки не давам
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеНе мога да ви разбера, като сте направили по30-50% последния месец и сте хепи, защо се дървите на приказките на Джимито?
Или не сте хванали печелившите позиции, или имате още много загуби да покривате от последните 3 години, или просто не сте сигурни какво правите и приказките на Джимито ви разколебават и изнервят
Джимито определено е дразнител за неуверените хора и безпредметен и безличен за хората, които си имат стратегия за търговия, като тук не включвам само БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНЯМА ПО СИГУРНО ОТ ДЕПОЗИТАМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеВече съм на вино, а вие все още на депозити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеВече съм на вино, а вие все още на депозити.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Не мога да ви разбера, като сте направили по30-50% последния месец и сте хепи, защо се дървите на приказките на Джимито?
Или не сте хванали печелившите позиции, или имате още много загуби да покривате от последните 3 години, или просто не сте сигурни какво правите и приказките на Джимито ви разколебават и изнервят
Джимито определено е дразнител за неуверените хора и безпредметен и безличен за хората, които си имат стратегия за търговия, като тук не включвам само БФБМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи акции имаш ли тъпакоИли само се правиш на великан
.По всишки теми ли си компетентен
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ти акции имаш лиИли само се правиш на великан
.По всишки теми ли си компетентен
Last edited by hornedAdder; 11.02.2011, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеАбе Миро, жалко наемно работниче до кога ще ни спамиш форума... Ходи и се отдай на някое от любимите ти занимания от село (с ръка и пенис, може и не твоя) и остави хората дето наистина имаме какво да обсъдим и споделим без да ни досаждаш... Или ако пишеш вземи поне опитай нещо интелигентно да сътвориш, стига тия словестни полюции........Работел с Райфайзен - кажи фирмата дето работиш е клиент и ти там си получаваш заплатата и имаш примерно кредит... Работел бил - все едно кварталните пияници дето ритат в училището да кажат че са в една игра с Бербатов....
Не те ли е срам, велики "бизнесмене" едно "наемно работниче" да те прави улав и банката да го смята за по-надежден клиент от тебе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеРапане, стига обяснява неща които нито си виждал, нито си пробвалХеле пък и "разбирач" от отвратителни стратегии на банки хаахахахаха!
Представям си как си изглеждал и ти - и "бизнеса" ти креватен НИ брокерю - за да те правят на луда калинка по тоя начин.
Имам отношения с Рай-банк и са без грешка. Казах вече - подхода им е според клиента, аз за разлика от теб нямам проблеми с тях.
Абе Миро, жалко наемно работниче до кога ще ни спамиш форума... Ходи и се отдай на някое от любимите ти занимания от село (с ръка и пенис, може и не твоя) и остави хората дето наистина имаме какво да обсъдим и споделим без да ни досаждаш... Или ако пишеш вземи поне опитай нещо интелигентно да сътвориш, стига тия словестни полюции........Работел с Райфайзен - кажи фирмата дето работиш е клиент и ти там си получаваш заплатата и имаш примерно кредит... Работел бил - все едно кварталните пияници дето ритат в училището да кажат че са в една игра с Бербатов....
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеВажно е и отношението към клиентите, които смятат: Колко е оскъпяването по кредита?
ПП: В крайна сметка лихвения процент по кредита ми слезе с около 4% за доста кратко време, и преди това си беше нисък а сега е без конкуренция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеТе имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти.....Хеле пък и "разбирач" от отвратителни стратегии на банки хаахахахаха!
Представям си как си изглеждал и ти - и "бизнеса" ти креватен НИ брокерю - за да те правят на луда калинка по тоя начин.
Имам отношения с Рай-банк и са без грешка. Казах вече - подхода им е според клиента, аз за разлика от теб нямам проблеми с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеВажно е и отношението към клиентите, които смятат: Колко е оскъпяването по кредита?
Те имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти.....
Коментар
Коментар