Първоначално изпратено от Rapana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеAми този твоя бензинджия го е нямало и когато акциите падаха постоянно. Това е разликата с инвеститора, който има познания, информация и много търпение
. Затова и бензинджията да си сипва бензина и да си държи парите в бурканбанк или в истинска банка
,
Падането е друга бира - нали се сещаш колко по лесно се руши (пада), от колкото се строи (вдига)... Иначе за мениджърите на разните компании водещи играчи на БФБ имам доста негативно мнение и честно казано по би им отивало да са бензинджии....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво се случило на борсата за една година 5% ръст - ти на това балон ли му викаш.
А Миро търси балъци и се нерви че борсата ни като расте ги губи та не може да печели.
За една година 5% е нормално, 15 също е нормално - все пак борсата е риск и носи по висока доходност. Но не е нормално тези проценти да се случват за седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеАбе Бате Миро (джейми) вярно е голямо дрънкало и е малко вулгарен, но не е лошо да го чуете малко, защото определено се опитва да налее малко логика в нещата... Наистимна ли не виждате нещо нереално във случващото се на борсата в последните дни и не правите ли някакъв аналог със събития само от преди година? Ако не значи влизате в категорията "много дървеби глави".... Не всеки който не пуши е педераст - ако има вариант да се прави годишна доходност за две седмици, дали някой щеше да работи касиер в Банка или бензинджия на ШЕЛ?
А Миро търси балъци и се нерви че борсата ни като расте ги губи та не може да печели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеАбе Бате Миро (джейми) вярно е голямо дрънкало и е малко вулгарен, но не е лошо да го чуете малко, защото определено се опитва да налее малко логика в нещата... Наистимна ли не виждате нещо нереално във случващото се на борсата в последните дни и не правите ли някакъв аналог със събития само от преди година? Ако не значи влизате в категорията "много дървеби глави".... Не всеки който не пуши е педераст - ако има вариант да се прави годишна доходност за две седмици, дали някой щеше да работи касиер в Банка или бензинджия на ШЕЛ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВдигам на три без коз.
Желаещи за контра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДжейми, пичага си ти.
Я кажи от кой отбор си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеАх какво щастие, Буби ще ме освободи от досадата да го чета
Защо не каза по-рано как да го постигна туй?
Айде, няма да ми липсваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеМирко, никой не те взима насериозно, спри са де. Както и да е, прекратявам всякаква комуникация с теб. Няма да отговарям на твои постове, както и те моля за същото от твоя страна. Просто си ми неприятен...
Защо не каза по-рано как да го постигна туй?
Айде, няма да ми липсваш.
Коментар
Коментар