IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета не си разваляйте депозитите, нека другите да правят по 20-30% месечно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      UUUP 500
      Давай Кире - 4000 е таргета

Коментар

• Двуседмичен ръст на борсата надскача по доходност едногодишни депозити! Не очаквам коментар от депозит клакьорите!Целогодишно не го очаквам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Да тъжа ли? Не аз чакам да си повъзстановя част от 80% загуби хе-хе!
          Разбира се, те хазартните сметки или са на нула или са с току що възстановени 100% от други доходи. Да се чака възстановяване от пазара си е безсмислено начинание
          За това толкова те дразни когато другите печелят. И на твоята улица ще изгрее слънце един ден, евентуално. Ако зарежеш хазарта

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
            Ама ти още ли не си питал, както те посъветвах, точно каква музика пускат в Планет, който се намира на улица Оборище.

Мястото за което си мислиш, че говорех тогава несъществува от години, а и се казваше Планета. Сега на него място е клуб LA. Ама какво да ти обяснявам, като е ясно, че не си излизал по заведенията от години. Поне до Планет на Оборище си струва да отидеш някоя вечер въпреки, че едва ли ще те пуснат вътре, поне ще можеш да се нагледаш на коли., нали са ти хоби. Ама не очаквай японски тунинговани таралясници. Малко по-други са повечето там.

И точно ти не ми говори за личен живот, който висиш всеки петък и събота на компютъра. И си толкова дразнещ, че си баннат навсякъде.
            Къци къци, форумно помиярче
            Вече ти го казах - да взема да повторя: някои хора си живеем нормален живот, за разлика от тебе
            Скоро ли ще ходиш пак да крънкаш пари от италианския чичка? Като "не познаваш" в прогнозите - така става хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Не тъжи, и други са се чувствали като теб мъките ти чак в песни са били възпявани

http://www.youtube.com/watch?v=hpdW8DClIm8
              Да тъжа ли? Не аз чакам да си повъзстановя част от 80% загуби хе-хе!

Коментар

• Днес са почти 6 месеца след едни прогнози от 04.08.2010, 12:47

Признавам, че не познах, за разлика от някой други.

На позналите и отиграли честито.

http://www.investor.bg/forum/showthr...=7136&page=141

Коментар

• UUUP 500

Коментар

А най-добре да не се лишавам - не мислиш ли?
                    Фалити през месец са запазена марка за такива като тебе - дето са склонни да губят по 80% хааахахаха! Невероятно е просто...

Инак за влизане - да, лесно е. Излизането е трудно - освен ако е за жълти стотинки. Специфика, какво да я правиш - "борса" от 4-тия свят С "играчи".
                    Не тъжи, и други са се чувствали като теб мъките ти чак в песни са били възпявани

http://www.youtube.com/watch?v=hpdW8DClIm8

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не си уникална снежинка. Всеки винаги може да влезе. Въпроса е дали го прави или не. Аз точнно за това казвам всякакви уникати ще навлязат чак на софикс 1000.

А и все пак по-добре да се лишиш от 80% от парите си и след това да избиеш загубите и да излезеш на печалба, вместо да фалираш през месец
                      А най-добре да не се лишавам - не мислиш ли?
                      Фалити през месец са запазена марка за такива като тебе - дето са склонни да губят по 80% хааахахаха! Невероятно е просто...

Инак за влизане - да, лесно е. Излизането е трудно - освен ако е за жълти стотинки. Специфика, какво да я правиш - "борса" от 4-тия свят С "играчи".

Коментар

Абе ти малоумен ли си?
                        Аз не живея в чалготеката като тебе - реален човек съм с реални хобита и забавления
                        Ама ти още ли не си питал, както те посъветвах, точно каква музика пускат в Планет, който се намира на улица Оборище.

Мястото за което си мислиш, че говорех тогава несъществува от години, а и се казваше Планета. Сега на него място е клуб LA. Ама какво да ти обяснявам, като е ясно, че не си излизал по заведенията от години. Поне до Планет на Оборище си струва да отидеш някоя вечер въпреки, че едва ли ще те пуснат вътре, поне ще можеш да се нагледаш на коли., нали са ти хоби. Ама не очаквай японски тунинговани таралясници. Малко по-други са повечето там.

И точно ти не ми говори за личен живот, който висиш всеки петък и събота на компютъра. И си толкова дразнещ, че си баннат навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko Разгледай мнение
                          казах ви, 11.45 - влезнаха депозитьорите и ни качиха над 420
                          Над 420 вече депозитите правени миналата година са губещи спрямо борсата ни.

Коментар

• казах ви, 11.45 - влезнаха депозитьорите и ни качиха над 420
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

Да уча от форум?!
                              Ха, ако искам да се лиша от 80% от парите си - да, туй мога да го "науча" тука. Очевидно е

Равновесие, аз съм ликвиден в позициите си (не на БФБ, разбира се). Няма как да е кисело, винаги мога да вляза и тук ако преценя - сега засега не виждам никакъв смисъл
                              Не си уникална снежинка. Всеки винаги може да влезе. Въпроса е дали го прави или не. Аз точнно за това казвам всякакви уникати ще навлязат чак на софикс 1000.

А и все пак по-добре да се лишиш от 80% от парите си и след това да избиеш загубите и да излезеш на печалба, вместо да фалираш през месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Купувай слухове, продавай факти!

Време е да научиш и ти нещо от този форум
                                Да уча от форум?!
                                Ха, ако искам да се лиша от 80% от парите си - да, туй мога да го "науча" тука. Очевидно е

Равновесие, аз съм ликвиден в позициите си (не на БФБ, разбира се). Няма как да е кисело, винаги мога да вляза и тук ако преценя - сега засега не виждам никакъв смисъл

Коментар

Working...
                                X