If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А аз като прочета статия като днешната от Инвестора как някакви Банки си увеличили корпоративните кредити с накакви милиони и се връщам в периода преди кризата. За съжаление се потвърждава тезата, че бизнеса и управляващите не си взеха поука от кризата. Почваме старата песен на нов глас и нищо добро не ни чака - ще се спънем втори път в същият камък
А аз като прочета статия като днешната от Инвестора как някакви Банки си увеличили корпоративните кредити с накакви милиони и се връщам в периода преди кризата. За съжаление се потвърждава тезата, че бизнеса и управляващите не си взеха поука от кризата. Почваме старата песен на нов глас и нищо добро не ни чака - ще се спънем втори път в същият камък
На 55 е. Направо си е мацка Освен това я избраха на мястото на Доминик. Квотата е френска. Такава е уговорката. Само още не съм проучил дали е с еврейски произход като Доминик ЩРАУС Кан. Но виждайки какво оглавява, въобще няма да се учудя. Вижте и Бен Шалом Бернанке какво оглавява.
Извинявам се на дамата. Явно бялата коса и не особенно поддържаният и вид са ме подлъгали.
Аз друго си мисля от вчера. Видяхте ли каква баба става шеф на МВФ. Кристин някоя си... Направо страхотия - тази жена е поне на 70 години. Това ме навежда на един проблем който Европа не знам защо не решава или решава като щраус - демографският. Явно населението много заплашително застарява. А в Турция не е така. И в Индия не е така. Предстоят интересни времена, ако полотиците не намерят начин неците и датчаните да правят деца........... Айде неие сме зараза и да изчезнем нема на кой да ипсваме като нация.......
На 55 е. Направо си е мацка Освен това я избраха на мястото на Доминик. Квотата е френска. Такава е уговорката. Само още не съм проучил дали е с еврейски произход като Доминик ЩРАУС Кан. Но виждайки какво оглавява, въобще няма да се учудя. Вижте и Бен Шалом Бернанке какво оглавява.
Кофициента на фертилност в Китай (TFR) тоест средния брой деца които ражда една жена в детеродна възраст е 1,54 а най-ниския коефициент е в Сингапур- 1,16 и в Тайван-0,91 а в България е 1,57.Щом в България жените раждат повече деца от жените в изброените страни явно това не е толкова важно за икономическия растеж.
Нямаш идея колко си прав. Миналата година бях секс туризъм в Амстердам. Червени фенери, красота - и едната мадама българка. Вика ми - За 5 години всички клиенти са станали педераси. Вика всеки втори холандец е педераст... Това стана модерно и е някаква зараза... Хареса им на момченцата да са жени и да ги дърпат разни мъже в живота.....
Коментар