If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз друго си мисля от вчера. Видяхте ли каква баба става шеф на МВФ. Кристин някоя си... Направо страхотия - тази жена е поне на 70 години. Това ме навежда на един проблем който Европа не знам защо не решава или решава като щраус - демографският. Явно населението много заплашително застарява. А в Турция не е така. И в Индия не е така. Предстоят интересни времена, ако полотиците не намерят начин неците и датчаните да правят деца........... Айде неие сме зараза и да изчезнем нема на кой да ипсваме като нация.......
Абе не знам кво става днес на БФБ-то , ама Сополов и той откачи ...От зарана спами и троли във форекс-темата , ...те ги трият ...той пак продължава ...неуморим е
Айде бре шапкарино,кои е откачил.
Като се занимавам с такива наистина некадърници,ти какво очакваш.А и ти се включи като слабо прасе си и ти.Ама какво да ти говоря.Няма много смисъл.
Иначе за това какво става или не на БФБ може да питате Петъра,П.К,Алън Глуповски.
Тои от две години ви говори все едно и също,а иначе и търгувал бил на форекс.
Абе не знам кво става днес на БФБ-то , ама Сополов и той откачи ...От зарана спами и троли във форекс-темата , ...те ги трият ...той пак продължава ...неуморим е
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар