IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    не намерят начин неците и датчаните да правят деца........... Айде неие сме зараза и да изчезнем нема на кой да ипсваме като нация.......
    Кви деца като всичките са леви коридори в тези страни.... http://www.dnes.bg/health/2011/06/28...-jirafi.122507
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз друго си мисля от вчера. Видяхте ли каква баба става шеф на МВФ. Кристин някоя си... Направо страхотия - тази жена е поне на 70 години. Това ме навежда на един проблем който Европа не знам защо не решава или решава като щраус - демографският. Явно населението много заплашително застарява. А в Турция не е така. И в Индия не е така. Предстоят интересни времена, ако полотиците не намерят начин неците и датчаните да правят деца........... Айде неие сме зараза и да изчезнем нема на кой да ипсваме като нация.......

Коментар

• Интересна новина!

Русия дръпна шалтера на Беларус!

http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/06/...ok_za_belarus/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Абе не знам кво става днес на БФБ-то , ама Сополов и той откачи ...От зарана спами и троли във форекс-темата , ...те ги трият ...той пак продължава ...неуморим е
          Айде бре шапкарино,кои е откачил.
          Като се занимавам с такива наистина некадърници,ти какво очакваш.А и ти се включи като слабо прасе си и ти.Ама какво да ти говоря.Няма много смисъл.

Иначе за това какво става или не на БФБ може да питате Петъра,П.К,Алън Глуповски.
          Тои от две години ви говори все едно и също,а иначе и търгувал бил на форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Абе не знам кво става днес на БФБ-то , ама Сополов и той откачи ...От зарана спами и троли във форекс-темата , ...те ги трият ...той пак продължава ...неуморим е
            Какво става - край на тримесечие

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Въх.....поредния луд....или луз....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Гърчолята са прочути паралии... Успех, ако ги чакаш скоро.
                Имат,имат!!!Чудят се къде да ги скрият!!!

Коментар

• почнаха да се оглеждат за земи около София, току виж почнат и да вкарват и на борсата, толкова кеш дето дръпнаха от банките- кво ще го правят --аааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Крумчувото имаш една минута да помолиш за милост и да се извиниш,а после се сърди на белоруския поп.
                    Въх.....поредния луд....или луз....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      на мене ми хареса днес търговийката, може пък Гърчулята да започнат и те да вкарват част от кинтите си на БФБ и тогава още повечко ще ми хареса
                      Гърчолята са прочути паралии... Успех, ако ги чакаш скоро.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Крумчувото имаш една минута да помолиш за милост и да се извиниш,а после се сърди на белоруския поп.

Коментар

• на мене ми хареса днес търговийката, може пък Гърчулята да започнат и те да вкарват част от кинтите си на БФБ и тогава още повечко ще ми хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                            Ех, Хане къде видя колела
                            Може да ми се е превидяло.......

Коментар

• Малките мечета още не са чували за феномена 30 юни.

Коментар

• Ех, Хане къде видя колела
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X