Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз доколкото разбрам нямат намерение да продават активи, а просто ще спрат да наливат... Има разлика..Не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениефазера ще клекнеМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
� -
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСлед Уникредит за мен ДСК е най-скпаната банка. Така, че не се учудвам, че бягат когато потенциала за печалби е изключително голям.
Още не разбираш че потенциал е едно, печалби са друго. Той и "равновесие" се опитва да търгува потенциали - но пазара не е там.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНяма лошо хубаво си направил,ама гледам подкараха "Реал Финанс",чак тема са отворили.
Ама кво да се прави всяко стадо си има мърша нали знаеш.Не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНовия или стария?
Аз нямах хабер от темата, мернах го, нямаше как да го гледам, но реших да го споделя.
Ама кво да се прави всяко стадо си има мърша нали знаеш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеАбе аз се притеснявам, че все пак ме познават много хора, а тук отявлено си пишем много "искрено и лично" и много от нещата които пиша тук в живота не ги изразявам или поне не така "нешлифовано"....
Иначе си изцяло поддържам мнението ти за 1чуждите инвеститори. Леко плеко ще ни направят бунището на Европа - в пряк и преносен смисъл.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеSOFIX 500
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеЖека това за "Пърси" го знаем от миналата година.Жалко все пак че опозори името на още един посредник,но такава ни е държавата нали знаеш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеФевруари беше добър месец.
Нека видим какъв ще е Март.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеТо е ясно,отново черно джони и мечи кожи пред камината))
Не е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеФевруари беше добър месец.
Нека видим какъв ще е Март.
Коментар
�
Коментар