IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Тогава ще прекръстим темата на "Страх и паника на БФБ" ..............
    Както обикновено мислиш с няколко хода назад. Такава тема вече беше създадена през 2007-ма

http://www.investor.bg/forum/showthr...?t=6681&page=1
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
      още не съм те споменал в предния си пост и се появяваш на втората минута

като разпродаде ЕЛХИМ-а сега по-спокоен ли си

или успя да хванеш поредното дъно
      Напротив купих си дори, днес до 3лв. го бях направил не с последните де.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• БФБ е млад пазар! Нормално е да има волатилност и несигурност, схеми и измами, супер печалби и супер разочарования.

Който му харесва и стиска се бори тук, а на който не - светът е отворен и за нас. Кеф ти франкфурт кеф ти лондон, ню йорк и тн...

въпрос на личен избор.

няма как от днес за утре и да стигнем по развитие пазари съществуващи от 200 и повече години, но това не значи, че тук няма възможности..напротив.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Ако е така, тогава не ми се мисли, когато 2H 2011, почнат да падат американските индекси...
          Тогава ще прекръстим темата на "Страх и паника на БФБ"

Би трябвало вече да си се усетил че ставащото на БФБ няма нищо общо с коя да е световна борса. Просто БФБ НЕ Е борса, а имитация

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
            Ако е така, тогава не ми се мисли, когато 2H 2011, почнат да падат американските индекси...
            много АНАЛизатори четеш и още повече си убеден в прочетеното
            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
              Има значение косвено през другите борси ( страх ) и петрола....
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Има значение косвено през другите борси ( страх ) и петрола....
                още не съм те споменал в предния си пост и се появяваш на втората минута

като разпродаде ЕЛХИМ-а сега по-спокоен ли си

или успя да хванеш поредното дъно

Коментар

• Има значение косвено през другите борси ( страх ) и петрола....
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                    Видях ги. А ти видя ли им обемите?
                    Бе мен ме е яд, че не намазах от ЕЛХИМ
                    едно хубаво момче от форума /чатнат е по сателитната телевизия/ там разпродаваше - беше много изнервено последните дни

Коментар

Вчера щях да пиша че е мечи капан, дори още от сряда бях влязал до към 90% но днес се потвърждава.
                      Да видим до понеделник да ли Либия ке се оправи, а и нефта да е надолу тогава такъв живот.
                      Не мисля, че ситуацията в Либия има някакъв ефект върху нашата борса.
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Вчера щях да пиша че е мечи капан, дори още от сряда бях влязал до към 90% но днес се потвърждава.
                        Да видим до понеделник да ли Либия ке се оправи, а и нефта да е надолу тогава такъв живот.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• оборота днес е добър.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                            На това му се вика мечи капан. Знак, че на пазара са влезнали нови пари.
                            Хахахаха, гледах днес един експеримент - как се качва акция с 5% с помощта на 7 (словом - седем) лева.

Да, влезли са нови пари. Цели 7...лева в случая

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Поредната неадекватана реакция на българската борса - Пада 5% за три дни, после без никаква промяна в ситуацията връща над 3.... Тото 2.....
                              Ами нали трябва да има балъци та да живеят тарикатите сами се наведохте пък сега ви боли задника,сега защо се връщало

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                                Поредната неадекватана реакция на българската борса - Пада 5% за три дни, после без никаква промяна в ситуацията връща над 3.... Тото 2.....
                                На това му се вика мечи капан. Знак, че на пазара са влезнали нови пари.

Коментар

Working...
                                X