If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив, Проди, може и да не съм се изразила ясно, но разбира се, че съм за наличие на конкуренция, както и многообразие на избора...
Споменах друго, имайки предвид точно това, че има не малко хора, решили да използват услугите на повече от 1 ИП. Добре, като са ти средствата при 2-3 ИП и решиш да си ги управляваш сам, защо да не можеш и да имаш повече от 1 Кобос - най-разпространената платформа, но можеш Кобос и някоя от фирмените платформи...
Безмислено тъпо е, ако е така ( все още не съм погледнала наредбата...)
А идеята за манипулация --нали затова има контролен орган
Това за мен касае лично решение на собственика на платформата Кобос, знаем мотивите
Чисто правно, могат да ми забранят да търгувам със себе си, но не могат да ме накарат да съм крепостен селянин и да имам само един посредник, независимо дали предлага система за търговия онлайн или не.
Съни, какъв проблем виждаш да има човек активи при няколко ИП и да не е длъжен да търгува през един?!
Многоженството във финансовият свят е разрешено, все още
Напротив, Проди, може и да не съм се изразила ясно, но разбира се, че съм за наличие на конкуренция, както и многообразие на избора...
Споменах друго, имайки предвид точно това, че има не малко хора, решили да използват услугите на повече от 1 ИП. Добре, като са ти средствата при 2-3 ИП и решиш да си ги управляваш сам, защо да не можеш и да имаш повече от 1 Кобос - най-разпространената платформа, но можеш Кобос и някоя от фирмените платформи...
Безмислено тъпо е, ако е така ( все още не съм погледнала наредбата...)
А идеята за манипулация --нали затова има контролен орган
Не е сигурно че на повечето са ОК. А и на МОСТ бяха пак уж ОК - а какво излезе...
Но основния проблем е перспективата. Никаква я няма - нито за износа нито се задава платежоспособно потребление. Компаниите не използваха уроците от кризата и не се реорганизираха, за разлика от конкурентите си в ЕС. Затова сега пазаруваме в Лидл, Билла, Кауфланд, Метро - и единствената по-сериозна българска верига е Пикадили...
Ядем вносни меса, сирена, пием вносни алкохоли.
А трябваше да е обратното - българските да превъзхождат немските и австрийските - на местна почва.
ПП: Забравих и другата беля - задълженията на държавата към бизнеса и междуфирмената задлъжнялост.
абе нещо не схващам какво не ви харесва.
отчетите на повечето компании са ОК.
макро нещата куцат, арабите вдигат
джангър ама това ще е още месец макс.
какви балони какви 5лв ви гонят.
Не е сигурно че на повечето са ОК. А и на МОСТ бяха пак уж ОК - а какво излезе...
Но основния проблем е перспективата. Никаква я няма - нито за износа нито се задава платежоспособно потребление. Компаниите не използваха уроците от кризата и не се реорганизираха, за разлика от конкурентите си в ЕС. Затова сега пазаруваме в Лидл, Билла, Кауфланд, Метро - и единствената по-сериозна българска верига е Пикадили...
Ядем вносни меса, сирена, пием вносни алкохоли.
А трябваше да е обратното - българските да превъзхождат немските и австрийските - на местна почва.
ПП: Забравих и другата беля - задълженията на държавата към бизнеса и междуфирмената задлъжнялост.
Хаха, балони, номинални, ама не по 5 лева..
Познавам "маркетмейъри" по водещи позиции с портфейл под 10К
moderebov кое мислиш че не се отразява на една борса дори и БФБ, аз казвам всичко пряко или косвено.
Иначе ако стане воина в Либия говоря за продължителна, а и други страни подхващат почнатото от Египет!!!
И не се смущавай докато преглъщаш да не се задавиш.
Ти наистина ли смяташ,че той има способноста да мисли
Коментар