IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
    тези с по 10К са направо мажоритари

цветанка се хвали от 2-3 години, че е маркетмейкърка по сума ти позиции, а в послено време се издаде, че го правила с 10 акции

понякога включва и пръстите на краката в далаверата

Last edited by meche_cveti93; 03.03.2011, 11:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Ами ти го казваш ....свършил е горивото .
      Което означава бавно и славно или трагично и бързо....слизане.
      Поздрави!
      Аха, и на мен ми се привижда eдин ... шампоан

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Хаха, балони, номинални, ама не по 5 лева..

Познавам "маркетмейъри" по водещи позиции с портфейл под 10К
        тези с по 10К са направо мажоритари

цветанка се хвали от 2-3 години, че е маркетмейкърка по сума ти позиции, а в послено време се издаде, че го правила с 10 акции

Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...
        понякога включва и пръстите на краката в далаверата

Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Голяма борба водите чак се съжалих и вместо да продам ви помогнах с 20 акции... пък да видим.
        вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Напротив, Проди, може и да не съм се изразила ясно, но разбира се, че съм за наличие на конкуренция, както и многообразие на избора...
          Споменах друго, имайки предвид точно това, че има не малко хора, решили да използват услугите на повече от 1 ИП. Добре, като са ти средствата при 2-3 ИП и решиш да си ги управляваш сам, защо да не можеш и да имаш повече от 1 Кобос - най-разпространената платформа, но можеш Кобос и някоя от фирмените платформи...
          Безмислено тъпо е, ако е така ( все още не съм погледнала наредбата...)
          А идеята за манипулация --нали затова има контролен орган
          Това за мен касае лично решение на собственика на платформата Кобос, знаем мотивите

Чисто правно, могат да ми забранят да търгувам със себе си, но не могат да ме накарат да съм крепостен селянин и да имам само един посредник, независимо дали предлага система за търговия онлайн или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            ..............................

Съни, какъв проблем виждаш да има човек активи при няколко ИП и да не е длъжен да търгува през един?!
            Многоженството във финансовият свят е разрешено, все още
            Напротив, Проди, може и да не съм се изразила ясно, но разбира се, че съм за наличие на конкуренция, както и многообразие на избора...
            Споменах друго, имайки предвид точно това, че има не малко хора, решили да използват услугите на повече от 1 ИП. Добре, като са ти средствата при 2-3 ИП и решиш да си ги управляваш сам, защо да не можеш и да имаш повече от 1 Кобос - най-разпространената платформа, но можеш Кобос и някоя от фирмените платформи...
            Безмислено тъпо е, ако е така ( все още не съм погледнала наредбата...)
            А идеята за манипулация --нали затова има контролен орган

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
              Пикадили от 3 години не е българска верига
              Толкова по-зле.

И какво остана че да чакаме растеж на БФБ? Че България става в най-добрия случай страната на ишлемето...

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                Не е сигурно че на повечето са ОК. А и на МОСТ бяха пак уж ОК - а какво излезе...
                Но основния проблем е перспективата. Никаква я няма - нито за износа нито се задава платежоспособно потребление. Компаниите не използваха уроците от кризата и не се реорганизираха, за разлика от конкурентите си в ЕС. Затова сега пазаруваме в Лидл, Билла, Кауфланд, Метро - и единствената по-сериозна българска верига е Пикадили...
                Ядем вносни меса, сирена, пием вносни алкохоли.
                А трябваше да е обратното - българските да превъзхождат немските и австрийските - на местна почва.

ПП: Забравих и другата беля - задълженията на държавата към бизнеса и междуфирмената задлъжнялост.
                Пикадили от 3 години не е българска верига

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                  аз уискито му го опростих, но чакам да ми преведе едни 1000 кинта, че да се съберем на среща на оптимистите
                  Ех Полки, съчувствам ти .... Ще си получиш от Млекаря 1000-те лева, колкото аз си получих моята хилядарка от zlata lamia .... Ха наздраве!
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                    абе нещо не схващам какво не ви харесва.
                    отчетите на повечето компании са ОК.
                    макро нещата куцат, арабите вдигат
                    джангър ама това ще е още месец макс.
                    какви балони какви 5лв ви гонят.
                    Не е сигурно че на повечето са ОК. А и на МОСТ бяха пак уж ОК - а какво излезе...
                    Но основния проблем е перспективата. Никаква я няма - нито за износа нито се задава платежоспособно потребление. Компаниите не използваха уроците от кризата и не се реорганизираха, за разлика от конкурентите си в ЕС. Затова сега пазаруваме в Лидл, Билла, Кауфланд, Метро - и единствената по-сериозна българска верига е Пикадили...
                    Ядем вносни меса, сирена, пием вносни алкохоли.
                    А трябваше да е обратното - българските да превъзхождат немските и австрийските - на местна почва.

ПП: Забравих и другата беля - задълженията на държавата към бизнеса и междуфирмената задлъжнялост.
                    Last edited by moderebov; 02.03.2011, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                      абе нещо не схващам какво не ви харесва.
                      Хаха, балони, номинални, ама не по 5 лева..

Познавам "маркетмейъри" по водещи позиции с портфейл под 10К

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                        Този пост ми изшълни мечата душица с тиха радост и надежда, че все още може да се срещнат разумни човеци из форумите
                        Ето още нещо да ти "изшълни" мизерната душица http://vbox7.com/play:bfc8b16a

Коментар

• абе нещо не схващам какво не ви харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Като споменахте Пешката та се сетих .... Пешка къде ми е уискито, бе оракуле неземен?
                            аз уискито му го опростих, но чакам да ми преведе едни 1000 кинта, че да се съберем на среща на оптимистите
                            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                              Не знам дали точно това ще се разбере, но напълнилите догоре портфейла с акции днес може да видят колко трудно е да продадеш...

А имаше ликвидност уж...

P.S.
                              Сега очаквам поне пет отговора за това колко ме е яд, че съм пропуснал ръста и т.н., и т. н....
                              Този пост ми изшълни мечата душица с тиха радост и надежда, че все още може да се срещнат разумни човеци из форумите
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                                moderebov кое мислиш че не се отразява на една борса дори и БФБ, аз казвам всичко пряко или косвено.
                                Иначе ако стане воина в Либия говоря за продължителна, а и други страни подхващат почнатото от Египет!!!
                                И не се смущавай докато преглъщаш да не се задавиш.
                                Ти наистина ли смяташ,че той има способноста да мисли

Коментар

Working...
                                X