Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
SoKoLoV
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеАбе ние малко по-оптимистично я подкарахме майЦелият Софикс е зелен, а старата българска приказка гласи "много хубаво не е на хубаво". Да няма някой вътрешна информация, че Кадафи готви абдикация? :P
Поредната неадекватана реакция на българската борса - Пада 5% за три дни, после без никаква промяна в ситуацията връща над 3.... Тото 2.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеТи запознат ли си с тая обстановка - и немските, и щатските индекси (и на премаркет) са на зелено днес. Очевидно не си запознат
Инак Софикс успя да върне вчерашната загуба - така е. Нека видим нататък.Целият Софикс е зелен, а старата българска приказка гласи "много хубаво не е на хубаво". Да няма някой вътрешна информация, че Кадафи готви абдикация? :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеТи запознат ли си с тая обстановка - и немските, и щатските индекси (и на премаркет) са на зелено днес. Очевидно не си запознат
Инак Софикс успя да върне вчерашната загуба - така е. Нека видим нататък.
под "по света и у нас" визирам събитията от северна африка и тн и тн.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеДоста оптимистично затваряне днес.
Предвид обстановката по света и у нас.. направо супер.
поздрави
Инак Софикс успя да върне вчерашната загуба - така е. Нека видим нататък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеВидях ги. А ти видя ли им обемите?
Бе мен ме е яд, че не намазах от ЕЛХИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПогледнете първите три акции по ръст днес...
Бе мен ме е яд, че не намазах от ЕЛХИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе къде се скри трол мастъра? Да не хукна да разваля депозита!?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе къде се скри трол мастъра? Да не хукна да разваля депозита!?
Ще вземе да дойде да прицвъква като натровен гълъб.. Както всеки ден.
Но аз го уважавам така или иначе.
Той ни е Гогото Лозанов на форума.
Коментар
Коментар