IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
    Добре всички знаем , че смърта е неизбежна и всяко живо същество умира. Прието ли е на всяка дума да говориш и пишеш за умиране. Как се приемат такива хора. Примера е краен , но се надявам, че ще се разбере.Още повече, че няма примери на борси или индекси ,които все да са ниски или високи.
    Именно - аз не говоря за смърт а за ниски индекси в момента. Когато видя подобрение във фундамента - ще говоря за високи и за ръст, засега още е рано според мене.

Къде ти е проблема - че изби в посока крайности като смърт и прочие? Аз да съм писал за умиране?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ако всички го спазваме това и не се дразним един друг тук ще е добро място за надприказване.пък нека сме бикове вс мечки..няма лошо
      Тогава дръжте се адекватно - защо ти например се чудиш че SubZero има позиция различна от твоята?

Ти не го спазваш - ето ти пример. Кога ще започнеш?

Коментар

• Добре всички знаем , че смърта е неизбежна и всяко живо същество умира. Прието ли е на всяка дума да говориш и пишеш за умиране. Как се приемат такива хора. Примера е краен , но се надявам, че ще се разбере.Още повече, че няма примери на борси или индекси ,които все да са ниски или високи.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
          Не е радост бре човече божи. Трябва ли да сме всички на едно мнение и с розови очила?
          Реализъм е, проумейте че да си инакомислещ не е лошо.
          ако всички го спазваме това и не се дразним един друг тук ще е добро място за надприказване.пък нека сме бикове вс мечки..няма лошо
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
            Някои изпитват неистова радост от това, че икономиката и борсата не вървят. И какво печелят те след като говорят и пишат на български, ако е само за да дразнят другите има ли ефект.
            Не е радост бре човече божи. Трябва ли да сме всички на едно мнение и с розови очила?
            Реализъм е, проумейте че да си инакомислещ не е лошо.

Коментар

• Някои изпитват неистова радост от това, че икономиката и борсата не вървят. И какво печелят те след като говорят и пишат на български, ако е само за да дразнят другите има ли ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                Просто се опитвам да внеса малко различен цвят от преобладаващия в момента, без да приличам на познатите ви до болка perma-bears като Мастъра, Гаки и т.н.

Но, щом преча, ще си взема бележка.

Успех и на теб!
                Не пречиш.. напротив готин си и никой не те смята в групата на изброените от теб форумни 'герои'. От 100км се вижда, че си доста в час с материята, но се озадачавам защо си толкова песимистично настроен.

Успех!
                Last edited by bertram; 02.03.2011, 11:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Обясни ми, че не мога да схвана - защо стоиш толкова много във форума, а ???? /часове наред...почти във всички теми/ Освен ако не ти плащат. Поне сподели колко, как и т.н. Нали това е форум за инвеститори....срамна работа няма, нали
                  Аз лично влизам от време на време понеже съм заинтересован - имам акциии
                  Мислиш ли че ти дължа обяснение?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    и какъв % от фрии флоута минава при една такава 'разпродажба отвсякъде'
                    Точно за фрийфлоут корелации с БФБ няма смисъл да пробваш

Коментар

• Каквото и да отговори, все ще излъже.
                      Братовчед е на Петър Караиванов.

Коментар

• Ако се притесняваш - пиши на л.с.
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Може да ги наричаш реалисти
                          Практиката досега показва че манипулатори са по-скоро тези които постоянно повтарят "ЪП ЪП 4000 ЪП" и балона се надууува - после ПРАС!.
                          Обясни ми, че не мога да схвана - защо стоиш толкова много във форума, а ???? /часове наред...почти във всички теми/ Освен ако не ти плащат. Поне сподели колко, как и т.н. Нали това е форум за инвеститори....срамна работа няма, нали
                          Аз лично влизам от време на време понеже съм заинтересован - имам акциии
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Напоследък много се говори за балони. Защо никой не говори за балони, когато СОФИКС беше 1500-1900
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

Всъщност точно това правят. 2 и повече процента дневен спад в позиция си е разпродажба отвсякъде.
                              и какъв % от фрии флоута минава при една такава 'разпродажба отвсякъде'

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Някой може ли да обясни на какво се дължи увеличаването на популацията на оня род инвеститори наричащи себе си мечки ? При положение , че няма как да печелят от низходящото движение на цените, дали не е по правилно да ги наричаме "платени манипулатори" или за по-кратко платиматори...очаквам предложения за името - само от хора с чувство за хумор.
                                Може да ги наричаш реалисти
                                Практиката досега показва че манипулатори са по-скоро тези които постоянно повтарят "ЪП ЪП 4000 ЪП" и балона се надууува - после ПРАС!.

Коментар

Working...
                                X