Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Някой може ли да обясни на какво се дължи увеличаването на популацията на оня род инвеститори наричащи себе си мечки ? При положение , че няма как да печелят от низходящото движение на цените, дали не е по правилно да ги наричаме "платени манипулатори" или за по-кратко платиматори, платикури или......очаквам предложения за името - само от хора с чувство за хумор.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеSubZero,
не мога да разбера защо профи като теб отделя такова внимание на естествени колебания на пазара. дали на запад при падане с 2-3-4-5% на дадена позиция..всички инвеститори се юрват да си продават пакетите.
ясно е, че пазара посвърши горивото..е и какво сега..всички да продадем .. няма как да стане.
успех
В този форум всеки споделя своите възгледи за едно или друго събитие, състояние или очакване.
Нима изразявайки мнението си, което е различно от твоето и на картоиграча по-долу, нарушавам някакви правила за инакомислието?!?
А и никъде не съм казвал, че цените ще паднат или вдигнат с определен процент.
Нито съм давал съвет за продажба или покупка.
Просто се опитвам да внеса малко различен цвят от преобладаващия в момента, без да приличам на познатите ви до болка perma-bears като Мастъра, Гаки и т.н.
Но, щом преча, ще си взема бележка.
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеА напълнилите догоре портфейла с кеш могат да видят днес, колко е трудно да купиш евтино, уж при падащ пазар.
И никой няма да ти каже, че те е яд, ти толкова си можеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеSubZero,
не мога да разбера защо профи като теб отделя такова внимание на естествени колебания на пазара. дали на запад при падане с 2-3-4-5% на дадена позиция..всички инвеститори се юрват да си продават пакетите.
ясно е, че пазара посвърши горивото..е и какво сега..всички да продадем .. няма как да стане.
успех
Което означава бавно и славно или трагично и бързо....слизане.
Поздрави!
Коментар
-
SubZero,
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеА напълнилите догоре портфейла с кеш могат да видят днес, колко е трудно да купиш евтино, уж при падащ пазар.
Four to go.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе знам дали точно това ще се разбере, но напълнилите догоре портфейла с акции днес може да видят колко трудно е да продадеш...
А имаше ликвидност уж...
P.S.
Сега очаквам поне пет отговора за това колко ме е яд, че съм пропуснал ръста и т.н., и т. н....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеOk, днес ще се разбере до колко сме свързани със западните пазари....
А имаше ликвидност уж...
P.S.
Сега очаквам поне пет отговора за това колко ме е яд, че съм пропуснал ръста и т.н., и т. н....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗнам че не е по темата но как беше въпроса с притежанието на повече от един COBOS от частно лице?
Коментар
Коментар