Като споменахте Пешката та се сетих .... Пешка къде ми е уискито, бе оракуле неземен?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТочно ПеКа и апокалиптосите вещаеха фалити на банки и СОФИКС 0.
Да го духа. Лузър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеВижте МАЛОУМЩИНАТА:
BIG (Бългериаън Инвестмънт Груп АДСИЦ)!
Някакъв... "юнак" продава цели 2 броя по 0,01 лв.!!!!
Бахти говедата!
И 20 лв да я направят таксата за сделка на БФБ - пак ще има малоумие в действие!
Сериозен играч.. Няма две мнения. Как си Атила отдавна не си писал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеЗа подобни майтапи има една глобичка 20 бона от КФН например.поразрови се да видиш във времето кога и как КФН налага 20К глоби.
тука една банка сигурно я 'фалираха' 1 месец преди КФН да се сети, че трябва да бачка.
ако за всяко ъп 4000 кирето му пляскаха по един актнямаше да има бюджетен дефицит.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТолкова ли не разбрахте, че това "Ъп 4000" беше просто майтап на един от съфорумците ни
Да не говорим че КирЕ си е спамер на квадрат, не пише нищо съществено но за сметка на това - по много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОбясни ми, че не мога да схвана - защо стоиш толкова много във форума, а ???? /часове наред...почти във всички теми/ Освен ако не ти плащат. Поне сподели колко, как и т.н. Нали това е форум за инвеститори....срамна работа няма, нали
Аз лично влизам от време на време понеже съм заинтересован - имам акциии....влака
Last edited by strol; 02.03.2011, 11:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеСтрува ми се, че ви става мания
За сметка на "ЪП4000".
На кого казваш е мания? Видя ли дефицита български на какво прилича едва в началото на годината - на тоя фон не ти ли се струва адекватно да очакваш влошен фундамент - понеже на мене -да?
Аз имам аргументи. Ъпърите са на ход да кажат своите.
Коментар
Коментар