IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като споменахте Пешката та се сетих .... Пешка къде ми е уискито, бе оракуле неземен?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Сега се клонира като модерен и огледале

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Точно ПеКа и апокалиптосите вещаеха фалити на банки и СОФИКС 0 .
        Голям измамник е.
        Да го духа. Лузър.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Вижте МАЛОУМЩИНАТА:

BIG (Бългериаън Инвестмънт Груп АДСИЦ)!

Някакъв... "юнак" продава цели 2 броя по 0,01 лв.!!!!

Бахти говедата!

И 20 лв да я направят таксата за сделка на БФБ - пак ще има малоумие в действие!

Сериозен играч.. Няма две мнения. Как си Атила отдавна не си писал?

Коментар

• И след това 4000 казва ли ти някой за какво се отнася- Много сте смешни

Коментар

• Точно ПеКа и апокалиптосите вещаеха фалити на банки и СОФИКС 0 .

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                За подобни майтапи има една глобичка 20 бона от КФН например.
                стига бе миро поразрови се да видиш във времето кога и как КФН налага 20К глоби.

тука една банка сигурно я 'фалираха' 1 месец преди КФН да се сети, че трябва да бачка.

ако за всяко ъп 4000 кирето му пляскаха по един акт нямаше да има бюджетен дефицит.

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• То се видя кои са сериозните хора- да припомня ли, че флагман на апокалиптиците е ПеКа. А за спамерите хората ще преценят

Коментар

• Много са се активирали модерните . За пореден път пиша - Да UUUP 4000 e майтап за апокалиптосите, който както се вижда е много успешен. Модерните да ни обеснят какво им дава основание , но с факти да са в момента апокалипници. Много се пенят , но нямат аргументи

Коментар

• Вижте МАЛОУМЩИНАТА:

BIG (Бългериаън Инвестмънт Груп АДСИЦ)!

Някакъв... "юнак" продава цели 2 броя по 0,01 лв.!!!!

Бахти говедата!

И 20 лв да я направят таксата за сделка на БФБ - пак ще има малоумие в действие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Толкова ли не разбрахте, че това "Ъп 4000" беше просто майтап на един от съфорумците ни
                        За подобни майтапи има една глобичка 20 бона от КФН например.

Да не говорим че КирЕ си е спамер на квадрат, не пише нищо съществено но за сметка на това - по много...

Коментар

• Толкова ли не разбрахте, че това "Ъп 4000" беше просто майтап на един от съфорумците ни
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Обясни ми, че не мога да схвана - защо стоиш толкова много във форума, а ???? /часове наред...почти във всички теми/ Освен ако не ти плащат. Поне сподели колко, как и т.н. Нали това е форум за инвеститори....срамна работа няма, нали
                            Аз лично влизам от време на време понеже съм заинтересован - имам акциии
                            Едва ли му плащат,просто е обикновен лузър изпуснал влака и все още чакащ на гара Долна Диканя.Все пак може пък да се върне....влака
                            Last edited by strol; 02.03.2011, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                              Струва ми се, че ви става мания
                              Да си виждал някой да пише "ДАУН 200"?
                              За сметка на "ЪП4000".

На кого казваш е мания? Видя ли дефицита български на какво прилича едва в началото на годината - на тоя фон не ти ли се струва адекватно да очакваш влошен фундамент - понеже на мене -да?
                              Аз имам аргументи. Ъпърите са на ход да кажат своите.

Коментар

• Струва ми се, че ви става мания

Коментар

Working...
                                X