IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Февруари беше добър месец .
    Нека видим какъв ще е Март .
    Добър вечер, Шемата, аз съм вашта леля
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=1841

Репортаж ще има от 20 ч. по btv Action.
      Жека това за "Пърси" го знаем от миналата година.Жалко все пак че опозори името на още един посредник,но такава ни е държавата нали знаеш.

Коментар

• http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=1841

Репортаж ще има от 20 ч. по btv Action.

Коментар

• Февруари беше добър месец .
          Нека видим какъв ще е Март .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Мче прати ми, аз не съм анонимен в тоя форум.
            Инак на въпроса - България не е привлекателна за стратегически инвеститори в нито една област - освен в сива икономика, сфери които са забранени другаде в Европа (т.е. китайците ще ни използват като вход в Европа - наравно със закъсалата Гърция).

Абе аз се притеснявам, че все пак ме познават много хора, а тук отявлено си пишем много "искрено и лично" и много от нещата които пиша тук в живота не ги изразявам или поне не така "нешлифовано"....
            Иначе си изцяло поддържам мнението ти за 1чуждите инвеститори. Леко плеко ще ни направят бунището на Европа - в пряк и преносен смисъл.

Коментар

Мче прати ми, аз не съм анонимен в тоя форум.
              Инак на въпроса - България не е привлекателна за стратегически инвеститори в нито една област - освен в сива икономика, сфери които са забранени другаде в Европа (т.е. китайците ще ни използват като вход в Европа - наравно със закъсалата Гърция).

http://vbox7.com/play:8ac305b7

Коментар

• Мче прати ми, аз не съм анонимен в тоя форум.

Коментар

Ах.. сега разбирам откъде е тръгнала световната криза
                  Абе честно казано аз на тая среща бях преводача - икономист дето знае горе доле английски и ако официалният превод има грешка да коригирам. Всъщност не казах и една дума, но беше интересно... Надали някога ще ми се случи отново подобно нещо. То и няма как защото вече не съм в банковата система и ходя по банките като клиент.... Та наистина след това фалираха... Ебати каква мощна институция бяха... Все едно влизаш в някакъв мрвауняк... Ако не беше анонимен форум щях да ти пратя снимки (аз често ги гледам, защото ми напомнят за едни други времена, в които още здравето не ми беше приоритет ама такъв е живота)....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Сорос не е пример... Той е много мръсен паразит... И много добре знае къде е България.. Тук говорим за стратегически инвеститор. На времето (2005 та беше) с един колега имахме намерение да привличаме Лимън брадърс в БГ... И имахме среща в Лондон с представители на поделението им отговарящо за финансови инвестиции. Ние бяхме направили презентация за закупуването на една от малките Банки в БГ заради лиценза и после бизнес план как за три години ще имаме над 5% пазарен дял. След месец официално ни отговориха че толкова малка инвестиция не им е интересна и бяха дали препоръчителна стойност на Банка, която би ги заинтересувала беше със стойност по-голяма от активите на цялата българска банкова система тогава....
                    Ах.. сега разбирам откъде е тръгнала световната криза

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                      Сега влязох и в другите теми - А на мен ми е интресно защо пускаш един и същи въпрос на три (толко видях) места.....
                      Търси инвеститора сигурно
                      Но е схванал същината, признавам му го.

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                        Някой задава ли си въпроса
                        защо след като има толкова
                        богати хора на планетата с капитал
                        от 20-60 млрд.$ , а и фондове , как така никой от
                        тях не е проявил желание да ''забогатее'' още , като изкупи всички бг.акции ,които се продават на БФБ и да изтреля бг. индексите с няколко стотин процента за
                        няколко дена
                        след като ОБЩАТА ПАЗАРНА КАПИТАЛИЗАЦИЯ на БФБ е само
                        11 864 187 390 лефа

И ако има отговор на въпроса
                        ще ми бъде интересно да го чуя
                        Сега влязох и в другите теми - А на мен ми е интресно защо пускаш един и същи въпрос на три (толко видях) места.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          М-да на глупав въпрос трудно се дава умен отговор........
                          Имах един старшина в казармата, шоп - той това викаше "На тъп въпрос, нема как да се даде ентелегентен отговор"...

Коментар

• Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнение
                            По тая логика
                            кажи на Сорос къде е България
                            и ще те позлати
                            Сорос не е пример... Той е много мръсен паразит... И много добре знае къде е България.. Тук говорим за стратегически инвеститор. На времето (2005 та беше) с един колега имахме намерение да привличаме Лимън брадърс в БГ... И имахме среща в Лондон с представители на поделението им отговарящо за финансови инвестиции. Ние бяхме направили презентация за закупуването на една от малките Банки в БГ заради лиценза и после бизнес план как за три години ще имаме над 5% пазарен дял. След месец официално ни отговориха че толкова малка инвестиция не им е интересна и бяха дали препоръчителна стойност на Банка, която би ги заинтересувала беше със стойност по-голяма от активите на цялата българска банкова система тогава....

Коментар

• даааа, на нас вече нищо не ни пречи; ОРПРАВЯ ме се
                              Но може ли още да търпим , без наказани, без уволнени, пак скрити под общата
                              БЕЗОТГОВОРНОСТ

Коментар

• Не се подвеждай от борсовото тълкувание на ника ми - то е от съзвездието
                                Както казах това не ми пречи ....Тук въпреки всички недостатъци има няколко сравнителни предимства за българите
                                - езикова бариера
                                - липса на търгуващи компютърни системи
                                - можеш да купиш акции на дивиденска доходност от компании със стабилни мажоритари или държавата по-голяма от лихвата по влогове, а понякога дори по голяма от борсовата цена на акциите
                                Но всеки които е пробвал да търгува на западен пазар вероятно трудно вече би се върнал тук...Така че имаме свиващ се дялов пазар от който излизанията са при еуфории или при търгови предложения веднъж на 3 - 7 години...Както има хора които скачат с бънджи от мостове или се катерят без защитно въже, тук също е за търсачи на силни усещания - купуваш без реална представа дали ще има ликвидност когато решиш да продаваш, цялата борса може да се срине от излизането на един доверител на даден ИП, нямаш реална възможност да ползваш стопове и т.н.
                                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X