IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    добър ден за моя портфеил....
    Гагарин и Петрол нагоре .... останалите ..равно......
    държа и малко зрънчо за краста и да имам право да ви досаждам в ТИМ темите.....
    ама ,ама онези лудите нещо ги няма и си задавате правилните въпроси ..... та ви го спестявам......досаждането......
    ясно, разбрахме, че днес си направила много стинки, макар, че Петров го купуваше на 5 лв с надеждата да продадеш на 6 лева, а тя каква се случи там и мустака как те изненада

напиши честно колко хиляди лева загуби при БАКБ по пътя от 12 лв че чак до 3 лв. , пиши и при ОЦК където усредняваше по целия път от 5-6 лв. до 30 стинки

ако искаш напиши и колко хиляди евро затри при комерцбанк при цялото ти пъчене в темата "ДАКС" където започна да пълниш на 5,85 евро и продаваше дори и на 1,10 евро

май е по-добре за теб изобщо да не споменаваме горните факти
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнение
      Днес е "Монти дей". Хим пада, а Петрол качва. Само да не стане "Монти монт" или "Монти иър"
      добър ден за моя портфеил....
      Гагарин и Петрол нагоре .... останалите ..равно......
      държа и малко зрънчо за краста и да имам право да ви досаждам в ТИМ темите.....
      ама ,ама онези лудите нещо ги няма и си задавате правилните въпроси ..... та ви го спестявам......досаждането......

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        А за репото...имаш си ангел-хранител.
        Да, ама доколкото разбрах той го прави в Карол, аз исках в Пиреус, че май са им по-ниски лихвите.....както и да е здраве и успехи на всички пожелавам !
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Ако имах пари, щях да си купя още с удоволствие ама няма всичко опуках по артии, както обичате да се изразявате.
          Даже и репо ми отказаха
          И аз ще купувам,но ще се почака някой и друг ден.А за репото...имаш си ангел-хранител.

Коментар

Не слуша народа,без пари се предлагат акции,а не им се иска да купуват.Само пропаганда на гол задник.
            Ако имах пари, щях да си купя още с удоволствие ама няма всичко опуках по артии, както обичате да се изразявате.
            Даже и репо ми отказаха

Коментар

Това и правим....те са нашите гурута, на тях сме си посветили живота
              Не слуша народа,без пари се предлагат акции,а не им се иска да купуват.Само пропаганда на гол задник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                точно ние сме вашите .... гурОта най-вече!!!
                муахахахаахах
                Въпреки че не съм силен в правописа, тази думичка уж я знаех ама в бързината.....все пак сме на работа някои, и не можем да си позволим да пишем много по форуми
                Last edited by Георги Борисов; 13.02.2014, 16:31.

Коментар

Това и правим....те са нашите гурота, на тях сме си посветили живота
                  Не губи осторожност, лукав е старият шапкар

Коментар

точно ние сме вашите .... гурОта най-вече!!!
                    муахахахаахах

Коментар

Хайде,момчета!!!Четете Ferry,слушайте Батя

Коментар

• Хайде,момчета!!!Четете Ferry,слушайте Батя....и up,up,up...
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                          " 13 февруари 2014 | 11:00 202 0 SOFIX бележи рекорд след рекорд, като е на път да отнеме короната на дубайския индекс за най-повишаващ се в света от началото на годината – титла, която вече спечели веднъж през тази година:
                          Интересна е корелацията между Софикс и Дубайския индекс, ще ми бъде интересно ако някой може да извади сравнителна графика на двата индекса за период от 5 години. И двата индекса бяха размазани през кризата и започнаха да възстановяват по едно и също време.

Коментар

• По едно време вчера някой спомена 2.80.Дали е случайно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Ако някой се опита да всее паника за да си купи по тънко, сега ще е интересно на колко ще може да си ги купи... че в паниката не срещна особена подкрепа... само си изгърмя патроните на вятъра
                              Такива опити за игра срещу тренда само го затвърждават. Докато има и неверващи ще сме спокойни за посоката
                              Аз купих на тънкото, дано да не излезе дебело
                              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Ако някой се опита да всее паника за да си купи по тънко, сега ще е интересно на колко ще може да си ги купи... че в паниката не срещна особена подкрепа... само си изгърмя патроните на вятъра
                                Такива опити за игра срещу тренда само го затвърждават. Докато има и неверващи ще сме спокойни за посоката
                                Мисля, че подобно отиграване видяхме при ПИБ. Първо големи пакети на 3.60, после цената падна до 3.50 и сега както знаем цента е вече над 3.90 въпреки всички викове за продажби и надценяване и тн.

Тук се случва нещо подобно - големи пакети - после пас и очаквам до няколко дни цена над 2.30

Просто правя такава аналогия, не е препоръка и не е базирана на никакви показатели или сериозна логика, не мога да защитя тезата си

ДА ВИДИМ

Коментар

X