IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Викайте мажо на помощ,щото тоя пич ще ни клати най-малко още седмица.
    Че вчера му намериха булка какво толкова За всеки влак си има пътници.

Коментар

• То ако е един пич добре, зашото все ще му свършат някога акциите,но май ми приличат повече на множество пички!

Коментар

• Викайте мажо на помощ,щото тоя пич ще ни клати най-малко още седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
          В момента има очевиден натиск от страна на продавачите. Може и до по-ниско да падне, ако някой тръгне да изсипва на килограм.
          И какво печелиш като разгониш цаца-та? Днес цената и тук и при ЦКБ не е мръднала и все има предварително уговорени айсберги. не хвърлят много на пазар (смисъл с мярка е). Сравнено с вчера е малък оборота но все пак...

Коментар

В момента има очевиден натиск от страна на продавачите. Може и до по-ниско да падне, ако някой тръгне да изсипва на килограм.
            При това стабилно търсене, ще трябва изсипването да е на тон. Не, че не е възможно, видяхме го миналата седмица...
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Абе и аз искам да купя на 1.90 ,ама не сваля,държи си цената.

Коментар

• Абе и аз искам да купя на 1.90 ,ама не сваля,държи си цената.

Коментар

На 2,15 май свърши алъшвериша,време е за 2.22.
                  Като, че спокойно може да си отиде до 2,80, какво да ги гледаме сега тези 5-6 стотинки разлика

Коментар

• На 2,15 май свърши алъшвериша,време е за 2.22.

Коментар

Консолидираният отчет на коя дата се очаква да излезе?
                      1 месец след неконсолидирания, срока беше до края на месеца

Коментар

• Консолидираният отчет на коя дата се очаква да излезе?

Коментар

• Стана време за обяд.Този кюфтак не го ли изпържиха вече или е толкова голям,
                          че тигана не го побира.

Коментар

Еха, направо ми е жал, че продадох на 2.10лв.
                            Винаги можеш да купиш на 2,19 и от там вече гледай аватара на Лъкито. Не е казано че сега ще случи така но вероятности всякакви

Коментар

• Защото като стане потоп няма да си между живите, а дори да си жив, шараните сами ще доплуват до теб.

Коментар

Еха, направо ми е жал, че продадох на 2.10лв.

Представете си го така :
                                Купувате два заека - мъжки и женски. Както знаете , зайците са плодовити гадинки и след няколко месеца вече имате 20 заека.
                                Купувате нови клетки и продължавате с размножаването.
                                След още няколко месеца вече имате 1000 заека и даже се замисляте дали да не отворите и малка кожарска работилничка.
                                Зайците са вече 10 000.

В този момент става наводнение , потоп дето се вика и всичките ви зайци се удавят.

И тука започват едни ревове и се питате : А защо аз, идиотът, от самото начало не си купих шарани?

Коментар

X