IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еха, направо ми е жал, че продадох на 2.10лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Какво толкова има за чудене .Купуваш 20 000,вдигаш цената с 5,6 стотинки и
      на по-високата продаваш 170 000,като поддържаш отдолу цената.За деня му
      излизат продажби за 150 000.Моето мнение е да не му пречим .Хем ще
      вдигне цената,хем ще може дапродаде пакета на по-високи цени.Така
      всички ще бъдат доволни,а ако влезе друг голям тогава ще стане бомбастик.
      Вие ебавате човека, ама аз съм го виждал с очите си това как става!!! Когато Стандарт инвестмънт разпродаваха ОЦК. То не беше по същата схема, защото пазарът беше мечи тогава, но те купуваха, за да вдигат цената и после изсипваха голям пакет. И това продължаваше мноого дълго.
      Така че не се смейте много, това, което говори е напълно възможно. Разбира се, той описва за бичи пазар, в какъвто сме в момента. Ако не е бичи пазарът, това няма да стане. Но в момента е напълно възможно!
      Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      Ако говорим за обиграни играчи на борсата, психологическото предимство е на страната на този, който държи кеша. Идеята е много проста - щом продаваш, значи кешът ти трябва по една или друга причина, ако ще и причината да е стратегически изход от района на Източна Европа. Умните купувачи пък обикновено не бързат за никъде. В крайна сметка ако не се сдобият с акции на исканата от тях *ниска* цена, ще си останат с кеша, който така или иначе имат.

И ето ти тук двете страни на уравнението. Продавачът не изсипва на ниски цени защото така иска, а защото купувачите не са глупави и няма да предложат висока цена, без това да е необходимо. От време на време продавачът може да спре изсипването, за да не уплаши твърде много останалите играчи, съответно цената леко се повдига и изръсването продължава или докато на продавача му писне, или докато успее да се освободи от пълния пакет акции.
      Тука също говорим за бичи пазар. Ако е мечи - нещата не стоят по този начин!

В момента всички виждаме, че цените растат. Така че - нагоре сме, бичи е пазарът и тези сценарии на развитие са възможни!
      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
        И не разбрах за тапата - бг коркова тапа няма логика... някой договара и се включва в мача, язък за продавачите които договарят... и отново успех на печелившите.... Няма да припомням 2008 - 2009 - 2010 г.
        като каза корк се сетих, че имаше един съфорумец с име "корк" .................. къде се загуби този човек --->>>> някой знае ли защо не драска тук, че скоро не съм чел неговите постове които нямаха край
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• момчета, успокойте се малко защото тази дето ви се иска няма как да стане

аз разбирам, че алчността няма граници, но все пак нека има някакви разумни граници

само преди месец реализирахме 40% профит реализирана за няколко борсови сесии ................ само знаете, че този темп на разтеж не може да продължава цяла година

смятам, че до края на година е нормално да реализираме поне още 40% ръст и годината да я завършим при нива от над 3 лева за акция, но не мисля, че това покачване ще се случи тази или следващата седмица

само преди година и половина цената тук беше 0,65 лв., а вече сме твърдо над двата лева ................... има ли някой недоволен от движението на акцията???

съвета ми е да сме малко по-спокойни и да не се надяваме всеки ден да имаме двуцифрени процентни покачвания защото гледам, че някои в темата вече започват да създават напрежение, че няколко седмици акцията консолидира
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• тапа

И не разбрах за тапата - бг коркова тапа няма логика... някой договара и се включва в мача, язък за продавачите които договарят... и отново успех на печелившите.... Няма да припомням 2008 - 2009 - 2010 г.

Коментар

• шоу

нека има шоу.... затова сме тука да гледаме мача....
              аз се включвам след година отсъствие и напълних днес..... след като направих над 300% от другя позиция... дори си забравих профила и се регистрирах на ново.... успех на печелевшите

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                Защото големия купувач си напълни и ......
                Все още има тапа на цената, за това не дърпа. Ама кой и колко не се знае. При Билборд пак така го бяха затапили ама гледам днес е поотпуши

Коментар

Но защо не дърпа нагоре при тези обеми?
                  Защото големия купувач си напълни и ......

Коментар

• Значи може да е Джими?

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                      А УСА е?
                      Убединена Статска Америка има предвид колегата мисля
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Ку

Купувачът е УСА
                        А УСА е?

Коментар

• Но защо не дърпа нагоре при тези обеми?

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
                            Някой знае ли кой е купувачът от днес?
                            Ку

Купувачът е УСА

Коментар

• Батя,тоз трябва да има още 1 супер голямо кюфте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Или нагоре ще е, или надолу.
                                И аз съм на това мнение ! Ако някой мисли нещо различно да го каже сега, или да замълчи завинаги !

Мнанието ми може да се счита за препоръка !
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X