Еха, направо ми е жал, че продадох на 2.10лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКакво толкова има за чудене .Купуваш 20 000,вдигаш цената с 5,6 стотинки и
на по-високата продаваш 170 000,като поддържаш отдолу цената.За деня му
излизат продажби за 150 000.Моето мнение е да не му пречим .Хем ще
вдигне цената,хем ще може дапродаде пакета на по-високи цени.Така
всички ще бъдат доволни,а ако влезе друг голям тогава ще стане бомбастик.
Така че не се смейте много, това, което говори е напълно възможно. Разбира се, той описва за бичи пазар, в какъвто сме в момента. Ако не е бичи пазарът, това няма да стане. Но в момента е напълно възможно!
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАко говорим за обиграни играчи на борсата, психологическото предимство е на страната на този, който държи кеша. Идеята е много проста - щом продаваш, значи кешът ти трябва по една или друга причина, ако ще и причината да е стратегически изход от района на Източна Европа. Умните купувачи пък обикновено не бързат за никъде. В крайна сметка ако не се сдобият с акции на исканата от тях *ниска* цена, ще си останат с кеша, който така или иначе имат.
И ето ти тук двете страни на уравнението. Продавачът не изсипва на ниски цени защото така иска, а защото купувачите не са глупави и няма да предложат висока цена, без това да е необходимо. От време на време продавачът може да спре изсипването, за да не уплаши твърде много останалите играчи, съответно цената леко се повдига и изръсването продължава или докато на продавача му писне, или докато успее да се освободи от пълния пакет акции.
В момента всички виждаме, че цените растат. Така че - нагоре сме, бичи е пазарът и тези сценарии на развитие са възможни!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеИ не разбрах за тапата - бг коркова тапа няма логика... някой договара и се включва в мача, язък за продавачите които договарят... и отново успех на печелившите.... Няма да припомням 2008 - 2009 - 2010 г.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
момчета, успокойте се малко защото тази дето ви се иска няма как да стане
аз разбирам, че алчността няма граници, но все пак нека има някакви разумни граници
само преди месец реализирахме 40% профит реализирана за няколко борсови сесии ................ само знаете, че този темп на разтеж не може да продължава цяла година
смятам, че до края на година е нормално да реализираме поне още 40% ръст и годината да я завършим при нива от над 3 лева за акция, но не мисля, че това покачване ще се случи тази или следващата седмица
само преди година и половина цената тук беше 0,65 лв., а вече сме твърдо над двата лева ................... има ли някой недоволен от движението на акцията???
съвета ми е да сме малко по-спокойни и да не се надяваме всеки ден да имаме двуцифрени процентни покачвания защото гледам, че някои в темата вече започват да създават напрежение, че няколко седмици акцията консолидираfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащото големия купувач си напълни и ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНо защо не дърпа нагоре при тези обеми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнениеА УСА е?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеНякой знае ли кой е купувачът от днес?
Купувачът е УСА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИли нагоре ще е, или надолу.
Мнанието ми може да се счита за препоръка !Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар