IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    0.3 % за тях, вече на БФБ и ЦД - поне 1.8 на поръчка, под 1333 лв. си е кофти сделка откъм комисиони.
    Е така може,ама никъде не го пише.Ккато и да е

Коментар

• Като ви казвам че нямам такса , значи няма , някои друг техен клиент да каже как е при него
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Стига глупости.

Никъде няма освобождаване от таксата към БФБ и депозитара.
        Съгласен съм.Ама според линка на Марков Булброкерс взимат 0.3% от сделката.Или ако купя една акция на МЕКОМ ,сметни колко е комисионната.....Затова и питам дали посредникът плаща таксите

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          0.3 % за тях, вече на БФБ и ЦД - поне 1.8 на поръчка, под 1333 лв. си е кофти сделка откъм комисиони.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Учудва ме... Е кой плаща таксите на борсата и депозитаря тогава,посредникът ли.....в Карол наистина е мин 2лв
            Стига глупости.

Никъде няма освобождаване от таксата към БФБ и депозитара.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Учудва ме... Е кой плаща таксите на борсата и депозитаря тогава,посредникът ли.....в Карол наистина е мин 2лв

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Бенча и Делта

Карол е същата работа.. даже при тях минимума е 2 лв.

http://www.karoll.net/bg/?section=brokerage&id=42

http://bulbrokers.com/bg/online-trad...-4/bfb-sofiya/

Коментар

Ти в кои посредник си ?
                  Бенча и Делта

Карол е същата работа.. даже при тях минимума е 2 лв.

http://www.karoll.net/bg/?section=brokerage&id=42

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Както колегата ви е обяснил, се почва от 1.80 лв., отделно % за посредника..
                    Ти в кои посредник си ?

Коментар

Аз плащам 0.3% от стоиността на сделката независимо колко акции са 1 или 1000
                      Както колегата ви е обяснил, се почва от 1.80 лв., отделно % за посредника..

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Всъщност 1.80 лв. = 1.20 лв. за борсата + 0.60 за депозитаря!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Кой ти каза...Марков ти е обяснил....Сега искам и аз да те бройна....
                        Аз плащам 0.3% от стоиността на сделката независимо колко акции са 1 или 1000

Коментар

В кой посредник си ...щото аз съм на процент и една да купя не ме бърка.....няма минимална такса
                          това беше преди време, я пак си провери таксите при ИП-то

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                            НАЛИ КАТО КУПИШ ЕДНА БРОЙКА АКЦИЯТА ТИ ЗАСТАВА НА 1,70ЛВ БЕ ИДИОТ
                            Кой ти каза...Марков ти е обяснил....Сега искам и аз да те бройна....

Коментар

• Какво значи човек да е балама.

Взимаш акции на 2.22 кинта привилегировани с гарантиран дивидент за 6 години след което стават обикновенни.

Начи 6 години по 20ст което е 9% от емисионната цена 2.22лв толкова е дивидента.

та 6 по 20ст е равно на 1.20лв

След 6 години стават обикновени.

И ако Химимпорт струва дори левче на което не го ще и мажоритаря му не купи акциите от приватизацията.

Начи 1.20лв плюс 1 лев равно на 2.2лв

Извода баламите са си дали парите на ТИИИИИИИИМ
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                                НАЛИ КАТО КУПИШ ЕДНА БРОЙКА АКЦИЯТА ТИ ЗАСТАВА НА 1,70ЛВ БЕ ИДИОТ
                                В кой посредник си ...щото аз съм на процент и една да купя не ме бърка.....няма минимална такса

Коментар

Working...
                                X