Споко брятя, къде са продавачите....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТо па 50 бр. голямата врътка. Аз за тез пари мишката няма да мръдна, камо ли Enter да натисна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТо па 50 бр. голямата врътка. Аз за тез пари мишката няма да мръдна, камо ли Enter да натисна.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеМи или е балък или е врътка. то други възможности няма.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkolev Разгледай мнениеКой продаде на 2.29 лв. 50 бр. след като можеше на 2.33 ?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеАз не смятам,че ситуацията около Украйна оказва някакво влияние на желанието за покупки тук.Дори ако погледнем по-глобално си мисля,че напрежението върху Руския пазар би трябвало да пренасочи някакъв интерес към подобни,но по сигурни пазари като нашия.Според мен фондовете продължават с покупките,но по начина по който се продава е абсолютно нормално да свалят мизата-защо да взимат на 2,35 като пощата ще им сипят по-ниско.Аз лично нямам нормално обяснение за себе си относно начина на продажба от страна на пощата.
Така че да не им се сърдим много - след време акцията като е в пъти по-скъпа ще ни е кеф ако пак решат да се завърнат и изкупуват позицията на пазар, без да търсят пакети телефонно
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеАз не смятам,че ситуацията около Украйна оказва някакво влияние на желанието за покупки тук.Дори ако погледнем по-глобално си мисля,че напрежението върху Руския пазар би трябвало да пренасочи някакъв интерес към подобни,но по сигурни пазари като нашия.Според мен фондовете продължават с покупките,но по начина по който се продава е абсолютно нормално да свалят мизата-защо да взимат на 2,35 като пощата ще им сипят по-ниско.Аз лично нямам нормално обяснение за себе си относно начина на продажба от страна на пощата.
Ако Украйна е причина тук, то кой е причината за ръста днес при Зрънчо и ЦКБ????Last edited by brokerandtrader111; 10.03.2014, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение...... И успех да, ще трябва
Сега както виждаш ,разликата между Прив и Обикн (средна 2,644 и 2,288) е над 0,35лв към 13,30ч днес - това не Те ли навежда на мисълта ,че на основния Продавач са му попривършили Превилегиите ?
Дори самите Техничари бяха прогнозирали , че ако се задържим няколко дни над 2.20 това щяло да означава много силен бичи сигнал ....
Но сякаш сами не вярват на собствените си прогнози или явно им се е наложило да продадат нещичко по-спешно
Хайде както и да е ,все пак сме свободна държава и всеки може да си изразява мнението ..
Още веднъж успех и на Теб !!!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук май си оказва влияние напрежението в Украйна.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, и аз мисля че тази несигурност възпря за момента хедж фондовете да продължат с покупките. Ще трябва да поизчакаме да утихнат там нещата... а през това време и пощаджиите ако са се разтоварили, после ралито ще е от сорта на това при Елтос последните дни - огромно търсене, тънко предлагане и цената хвърчи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЕ , чак апокалиптични ...
Очаквах ,че ще има спад ,но ползвах джокер "обади се на приятел" и започнах да пълня ...
Успех на всички !!!И успех да, ще трябва
Коментар
Коментар