IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко брятя, къде са продавачите....
    Last edited by brokerandtrader111; 10.03.2014, 16:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
      То па 50 бр. голямата врътка. Аз за тез пари мишката няма да мръдна, камо ли Enter да натисна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        То па 50 бр. голямата врътка. Аз за тез пари мишката няма да мръдна, камо ли Enter да натисна.
        имах предвид от кобос в кобос - некой може да играе с два кобоса и да се опитва да бута цената. тука е малко вероятно, но с очите си го видях например в Гагарина.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Ми или е балък или е врътка. то други възможности няма.
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkolev Разгледай мнение
            Кой продаде на 2.29 лв. 50 бр. след като можеше на 2.33 ?
            Ми или е балък или е врътка. то други възможности няма.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Кой продаде на 2.29 лв. 50 бр. след като можеше на 2.33 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                Аз не смятам,че ситуацията около Украйна оказва някакво влияние на желанието за покупки тук.Дори ако погледнем по-глобално си мисля,че напрежението върху Руския пазар би трябвало да пренасочи някакъв интерес към подобни,но по сигурни пазари като нашия.Според мен фондовете продължават с покупките,но по начина по който се продава е абсолютно нормално да свалят мизата-защо да взимат на 2,35 като пощата ще им сипят по-ниско.Аз лично нямам нормално обяснение за себе си относно начина на продажба от страна на пощата.
                Ами гръцка им работа... начина им на игра е такъв явно и не искат да го променят, макар че се е доказал като неефективен. И през 2007-ма така на пазар купуваха на 15-17 лв. и сега като имат да продават нещо пак така го продават. Явно дори и брокерите им не могат да им налеят акъл в тиквите, че така само пропускат по-добри нива.
                Така че да не им се сърдим много - след време акцията като е в пъти по-скъпа ще ни е кеф ако пак решат да се завърнат и изкупуват позицията на пазар, без да търсят пакети телефонно

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059595886

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Аз не смятам,че ситуацията около Украйна оказва някакво влияние на желанието за покупки тук.Дори ако погледнем по-глобално си мисля,че напрежението върху Руския пазар би трябвало да пренасочи някакъв интерес към подобни,но по сигурни пазари като нашия.Според мен фондовете продължават с покупките,но по начина по който се продава е абсолютно нормално да свалят мизата-защо да взимат на 2,35 като пощата ще им сипят по-ниско.Аз лично нямам нормално обяснение за себе си относно начина на продажба от страна на пощата.
                    Дзака прав си, Украйна няма влияние върху търговията все още тук.... И аз се чудех и няколко пъти бях на кантар... Установих, че няма влияние и стоим твърдо на краката си... Все пак това е БГ.... Ще стоя още здраво и няма да се давам... Успех на всички...„

Ако Украйна е причина тук, то кой е причината за ръста днес при Зрънчо и ЦКБ????
                    Last edited by brokerandtrader111; 10.03.2014, 14:35.

Коментар

• Аз бих го казал по друг начин.Цял месец в Зрънчо изкупиха милиони акции

от 0,55 до о,58.В момента искат да гонят цена 1лв-1,5.При ГАЗта искат цени
                      между 20-30лв,всички са озверели.При ЦКБ са по скромни,не знам защо.
                      Колко трябва да струва ХИМ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                        ...... И успех да, ще трябва
                        Ами благодаря Ти , Петре.
                        Сега както виждаш ,разликата между Прив и Обикн (средна 2,644 и 2,288) е над 0,35лв към 13,30ч днес - това не Те ли навежда на мисълта ,че на основния Продавач са му попривършили Превилегиите ?

Дори самите Техничари бяха прогнозирали , че ако се задържим няколко дни над 2.20 това щяло да означава много силен бичи сигнал ....
                        Но сякаш сами не вярват на собствените си прогнози или явно им се е наложило да продадат нещичко по-спешно

Хайде както и да е ,все пак сме свободна държава и всеки може да си изразява мнението ..
                        Още веднъж успех и на Теб !!!
                        не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Тук май си оказва влияние напрежението в Украйна.
                          Съгласен. Последните новини са, че Меркел е казала на Путин, че ще има санкции. И те ще бъдат стъпаловидни - т.е. ще имаме все по-тежки и по-тежки санкции.

Коментар

• Нужен е мощен залп и Софка отива над 700.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Да, и аз мисля че тази несигурност възпря за момента хедж фондовете да продължат с покупките. Ще трябва да поизчакаме да утихнат там нещата... а през това време и пощаджиите ако са се разтоварили, после ралито ще е от сорта на това при Елтос последните дни - огромно търсене, тънко предлагане и цената хвърчи

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                                Е , чак апокалиптични ...
                                Очаквах ,че ще има спад ,но ползвах джокер "обади се на приятел" и започнах да пълня ...

Успех на всички !!!
                                Инсайдърска работа. Браво. Ама като научиш нещо споделяй и при нас И успех да, ще трябва

Коментар

Working...
                                X