IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Райфа и ПФБК
    да .... ПФБК и днес ми продадоха

Коментар

Явно са на зор хората....да продават така на тези цени....Абе всеки си знае
      Може би знаят нещо

Коментар

• Явно са на зор хората....да продават така на тези цени....Абе всеки си знае

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Някой да знае, кой така се разтоварва на 88 стинки? Че тези нива са доста интересни за покупки
          Райфа и ПФБК

Коментар

• [QUOTE=needtoknowmore;1059283874]Някой да знае, кой така се разтоварва на 88 стинки? Че тези нива са доста интересни за покупки[/QUOTE

основно райфайзен и кл. на елана

Коментар

Ми нека изсипват....Обаче ,гледам по тази позиция купувачите се активизираха от около седмица -две.Минават големи количества акции.....Продавачите са ясни....
              Кои са продавачите, знаеш ли?

Коментар

• Някой да знае, кой така се разтоварва на 88 стинки? Че тези нива са доста интересни за покупки
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Има да изсипват още .
                  Ми нека изсипват....Обаче ,гледам по тази позиция купувачите се активизираха от около седмица -две.Минават големи количества акции.....Продавачите са ясни....

Коментар

• Има да изсипват още .

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Много продавачи тук на 88ст бе....Колко ли има още
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      Май свършиха
                      Май не са. Кой продължава да изсипва?

Коментар

Много продавачи тук на 88ст бе....Колко ли има още
                        Май свършиха

Коментар

• Много продавачи тук на 88ст бе....Колко ли има още

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Е да, за двудневна спекула си заслужава. Но се замисли дали и при Химимпорт не е нещо подобно
                            Мисля,че има огромна разлика...не ми се спори или коментира...всеки си е господар на портфейла....и има глава на раменете....Лек и хубав ден ти желая...и наздраве

Коментар

Абсолютно си прав...това просто беше малко адреналин ...и някой лев отгоре от Меком....Но за ДВА дена си е добре....Иначе за Атерата е точно както го казваш...не,че не става и там спекула....но мисля,че процентно върхът е ограничен...
                              Е да, за двудневна спекула си заслужава. Но се замисли дали и при Химимпорт не е нещо подобно

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Това имах предвид, никой нормален няма да вкара кой знае какъв дял от портфейла си в акция като Меком, затова и големите като процент доходности са не много като пари. Сега си представи някой, който спекулира със 100 000 или 1 милион. За какъв му е да спекулира в Меком, след като за да изкара сносна печалба ще трябва да вкара огромно количество средства. Докато Атера си е идеална за големи инвеститори. Там можеш да вкараш значително повече пари.
                                Абсолютно си прав...това просто беше малко адреналин ...и някой лев отгоре от Меком....Но за ДВА дена си е добре....Иначе за Атерата е точно както го казваш...не,че не става и там спекула....но мисля,че процентно върхът е ограничен...

Коментар

Working...
                                X