IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Ликвидността е нещо относително. В даден момент изчезва, но продавача има още акции. Цента се срутва с 30% и се появява отново търсене. Пак имаме ликвидност и отново свършва желанието за покупки преди да са свършили акциите. Търговоята замира и след месец някой друг срива цената с 30% за да си продаде пакета. Лошото е, че таман свърши някой пакет и се появява нов. Този филм го гледаме от миналата пролет при цени 3,60. Според мен цикъла ще свърши тогава когато на продавачите не им излиза сметката да продават. Кога ще се случи е божа работа. Според ОК когато акцията се изравни с МЕКОМ. В сравнение с него аз съм оптимист
    Така е...прав си...всичко е вярно ,което казвашИзлиза,че всички искат да си продадат тук акциите....ама сигурно е така шом цената пада.Видяха се продавачите .....кой ли купува(освен мен де).....А ...един въпрос.....Как стигна цената 3.60 миналата пролет,кой купуваше,защо купуваше,за колко време цената стигна до 3.60...с какви обеми стигна дотам.....Май въпросите ми станаха повече....ама и ОК може да помогне с отговорите....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Ликвидността е нещо относително. В даден момент изчезва, но продавача има още акции. Цента се срутва с 30% и се появява отново търсене. Пак имаме ликвидност и отново свършва желанието за покупки преди да са свършили акциите. Търговоята замира и след месец някой друг срива цената с 30% за да си продаде пакета. Лошото е, че таман свърши някой пакет и се появява нов. Този филм го гледаме от миналата пролет при цени 3,60. Според мен цикъла ще свърши тогава когато на продавачите не им излиза сметката да продават. Кога ще се случи е божа работа. Според ОК когато акцията се изравни с МЕКОМ. В сравнение с него аз съм оптимист
      А ценовата точка на изравняване с МЕКОМ визира ли се?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Всичко е 150 млн акции.
        Прав си ОК....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          А иначе тук ликвидност не липсва....е поне за нашите БГ стандарти

Коментар

Не знам накрая на аукциона нарочно ли оставиха да се види айсберга.....ама едва ли е всичко.40 К акции тук не е кой знае какво,ама ....казва ли ти някой ,а и смееш ли да питаш
            Всичко е 150 млн акции.

Коментар

• Не знам накрая на аукциона нарочно ли оставиха да се види айсберга.....ама едва ли е всичко.40 К акции тук не е кой знае какво,ама ....казва ли ти някой ,а и смееш ли да питаш

Коментар

• Обядват хората

Коментар

Тук май нещата поутихнаха.....
                  Дават ни малка почивка

Коментар

• Тук май нещата поутихнаха.....

Коментар

Ами продават си хората....Скоро имаше разпродажби(скоро,скоро....преди около месец) по един АДСИЦ ,който ми е симпатичен,с много кеш....и що годе прилични имотии....и излизаше един акционер с около 5%....Страшни времена са настанали.....аз затова гледам да влизам на ликвидни места,че ако се наложи да излизам да успея.

Ми то в момента на повечето позиции човек не може да излезе без да му влезе нещо...

Коментар

• Да ликвидността е ок. То като гледам хубаво има бързи спешни продажби, ама има и бързи купувачи и там е интересно се погледне, щото цената не мърда а само се разтоварват от едно място и се товарят другаде
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Ами продават си хората....Скоро имаше разпродажби(скоро,скоро....преди около месец) по един АДСИЦ ,който ми е симпатичен,с много кеш....и що годе прилични имотии....и излизаше един акционер с около 5%....Страшни времена са настанали.....аз затова гледам да влизам на ликвидни места,че ако се наложи да излизам да успея.

Коментар

• Подготвят се за разпад на еврозоната

Коментар

• Бобан, ДД мерси за инфото.

Каква е според вас причината, ликвиден проблем ли имат или ще е нещо което малцина са наясно с него
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Райфайзен Централбанк Австрия
                                0,55%

Елана - договорни фондове
                                0,24% -общо идва милион и нещо, като бройка.
                                Това виждам в инвестора. Ако са от тези акции, които се продават.
                                Интересно е дали продават от зор или от познание!
                                Last edited by melon; 18.07.2012, 12:35.

Коментар

Working...
                                X