IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
    Е , чак апокалиптични ...
    Очаквах ,че ще има спад ,но ползвах джокер "обади се на приятел" и започнах да пълня ...

Успех на всички !!!
    всички тука сме дребни спекулантчета, дет са ослушваме кат мишки и по 5 пъти на ден си сменяме мнението, баси рационалното инвестиране.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
      Дмирка извинявай ама само да ми кажеш, че нещо май ми убягва. По-старите ти постове са свързани с апокалиптични спадове ....
      Е , чак апокалиптични ...
      Очаквах ,че ще има спад ,но ползвах джокер "обади се на приятел" и започнах да пълня ...

Успех на всички !!!
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• ССВ и ЗРЪНЧО минават в настъпление.

Коментар

• Скучно, много скучно.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Така като гледам май лигавнята свърши.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
              Тук май си оказва влияние напрежението в Украйна.
              Да, и аз мисля че тази несигурност възпря за момента хедж фондовете да продължат с покупките. Ще трябва да поизчакаме да утихнат там нещата... а през това време и пощаджиите ако са се разтоварили, после ралито ще е от сорта на това при Елтос последните дни - огромно търсене, тънко предлагане и цената хвърчи

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                Мда , доста разкешиха тук за да си прибират печалбите - което си е ок .
                Един е направил 80% , друг 8%
                Хубавото - според мен - е , че после няма да издържат и ще се включат отново около кота 3 , което ще ни даде мощен тласък да финишираме годината над кота 4 (или 7 - според други съфорумци )...
                Успешна седмица !!!
                Дмирка извинявай ама само да ми кажеш, че нещо май ми убягва. По-старите ти постове са свързани с апокалиптични спадове и чакаше на 1,60-1,70 да пълниш. Какво се случи с тези ти мечти?
                Лека и доходна на всички.

Коментар

• Тук май си оказва влияние напрежението в Украйна.

Коментар

• Тренд

Мда , доста разкешиха тук за да си прибират печалбите - което си е ок .
                    Един е направил 80% , друг 8%
                    Хубавото - според мен - е , че после няма да издържат и ще се включат отново около кота 3 , което ще ни даде мощен тласък да финишираме годината над кота 4 (или 7 - според други съфорумци )...
                    Успешна седмица !!!
                    Last edited by Dmirkata; 10.03.2014, 09:39.
                    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      много мастило се проля през уикенда тук...на посока ли ще е...на какво ли
                      Нервни ли са, превъзбудени ли са незнам.
                      Ще разберем понеделник сабахлем към 10.30...

Коментар

• много мастило се проля през уикенда тук...на посока ли ще е...на какво ли

Коментар

• В момента съм на финалната права на един голям проект, надявам се този месец го приключа и после ще пиша по сериозно анализи ТА и ФА.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Прав си, аз не случайно съм в групата солидно.
                            Последно взимах Хима на нива 70-80 стинки, а солидно влизах в ЦКБ около дъното със средна 61 стинки

Аз това и писах синергичен ефект - ТА и ФА!
                            Здравей колега, благодарим за анализите, които си направил юни 2013г. Аз лично много не разбирам от ТА, но наистина цените тогава бяха доста ниски и беше естествено, че ще се вдигнат. Кога да очакваме нови анализи пак към юни ли?(питам чисто и просто приятелски)

Коментар

• Щом половината се чудим,дали да купуваме или да продаваме пазарът като цяло
                              ще върви нагоре.Ще дойде такъв момент когато пазарът ще откачи.Всички
                              ще купуват,продавачи няма да има, индексите ще растат с по 10 процента
                              дневно тогава е момента да се бяга.В момента имаме лек ветрец не
                              ураган.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Не става с книги. Истината за пазара е, че единственият начин да имаш някакъв edge - тоест да познаваш в около и над 50% от случаите, е да имаш толкова много часове практически опит, че да имаш почти дежа вю за всякакви ситуации. Просто да видиш какво става и да се сетиш без да се замисляш за 5-10-15 пъти когато е било същото, и как е вероятно да се развие. Само циклене пред чартовете му е майката, и стабилна макро и микро икономика.
                                +1

Навремето се изпилих пред тези чартове...
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X