IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    бобанков, един безплатен съвет... Да си печеливш на борсата, която и да е тя, няма нищо общо с прилежното учене и научаване!!! Това е въпрос само и единствено на изпреварваща информация. Борбата между знаещите вече е на етап милисекунди за стандартната информация и милиони за вътрешна! Докато камилчетата все още се дзверят в графичните произведения на импресионисти и звездобройци и прилежно изучават фундаментален и техн. анализ... ГолЕма веселба!
    Благодаря Мастъре за съвета......

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      За ДВА дена около 1200лв...скромно,НО ОТ СЪРЦЕ.....Не ми се рискува повече....

Естествено имах в предвид процентното изражение ...ако Аерата дава 15% на година за 4г са 60%...това имах в предвид.....
      Това имах предвид, никой нормален няма да вкара кой знае какъв дял от портфейла си в акция като Меком, затова и големите като процент доходности са не много като пари. Сега си представи някой, който спекулира със 100 000 или 1 милион. За какъв му е да спекулира в Меком, след като за да изкара сносна печалба ще трябва да вкара огромно количество средства. Докато Атера си е идеална за големи инвеститори. Там можеш да вкараш значително повече пари.

Коментар

...е има време да "узрея"..
        бобанков, един безплатен съвет... Да си печеливш на борсата, която и да е тя, няма нищо общо с прилежното учене и научаване!!! Това е въпрос само и единствено на изпреварваща информация. Борбата между знаещите вече е на етап милисекунди за стандартната информация и милиони за вътрешна! Докато камилчетата все още се дзверят в графичните произведения на импресионисти и звездобройци и прилежно изучават фундаментален и техн. анализ... ГолЕма веселба!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Ами райфата ли продават, ами те нямат ли телефони на другите брокери или другите брокери нямат ли им телефоните на райфата.
          За сделка трябват две страни. Предлагане по телефона не е достатъчно. Трябва и търсене.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
            За една година изкарвам около 25 бона дивидент от АТЕРА. Ти колко лева изкара от Меком?
            За ДВА дена около 1200лв...скромно,НО ОТ СЪРЦЕ.....Не ми се рискува повече....

Естествено имах в предвид процентното изражение ...ако Аерата дава 15% на година за 4г са 60%...това имах в предвид.....
            Last edited by BOBAN1; 17.07.2012, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Личи си, че си млад и зелен...
              и НА ТЕБ НАЗДРАВЕ.....Как хубаво ми звучи,че съм млад........а дали съм зелен....е има време да "узрея"..

Коментар

Защо отчаяни...ако визираш мен ,даже съм в много добро настроение....Джиткам си навън...правя някой лев и го вкарвам на БФБ в определени позиции....Ти търгуваш ли на чуждите борси ...или Форекс...научи се и ще имаш парички...И Меком е хубава акция....Щом за ден-два изкарах толкова ,което ти ще вземеш от дивидента на Атера за около 3-4г........Айде да си сипя едно с мноооого лед...Специално НАЗДРАВЕ за ОК
                За една година изкарвам около 25 бона дивидент от АТЕРА. Ти колко лева изкара от Меком?

Коментар

• Financial Disaster, ти имаш ли акции тук?

Коментар

Ти търгуваш ли на чуждите борси ...или Форекс...научи се и ще имаш парички
                    Личи си, че си млад и зелен...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      Мисля, че и тук голямата спекула ще стане като отидат на цената Меком. Дотогава ниски обеми и интерес от шепа отчаяни спекуланти.
                      Защо отчаяни...ако визираш мен ,даже съм в много добро настроение....Джиткам си навън...правя някой лев и го вкарвам на БФБ в определени позиции....Ти търгуваш ли на чуждите борси ...или Форекс...научи се и ще имаш парички...И Меком е хубава акция....Щом за ден-два изкарах толкова ,което ти ще вземеш от дивидента на Атера за около 3-4г........Айде да си сипя едно с мноооого лед...Специално НАЗДРАВЕ за ОК

Коментар

• И на мен ми продадоха днес от ПФБК

Явно от всички ИП продават

Коментар

• Мисля, че и тук голямата спекула ще стане като отидат на цената Меком. Дотогава ниски обеми и интерес от шепа отчаяни спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                            Странно да се наредят да продават така, значи най малкото имат вътрешна информация за нещо си.Дали е свързано със Зърнени Храни или нещо друго по брутално ще си проличи.
                            Но уви едни търгуват вътрешна други останалата информация.А това не е капиталов пазар.
                            Едва ли...просто нужда от кеш мисляПри Зърнените беше ясно....и Одитът го потвърди....и забележи,цената си е същата след одита....Абе ще видим....

Или ще направим пачка....или ще загубим........ама да чакам някъде за 10-12% дивидент на година....по-добре депозит

Коментар

• Странно да се наредят да продават така, значи най малкото имат вътрешна информация за нещо си.Дали е свързано със Зърнени Храни или нещо друго по брутално ще си проличи.
                              Но уви едни търгуват вътрешна други останалата информация.А това не е капиталов пазар.

Коментар

• Да сега купих и от Райфа....и от Елана малко....Всички са се наредили...

Ликвидност....това е ....като излиза някой излиза от тук

Коментар

Working...
                                X