Първоначално изпратено от Dmirkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДмирка извинявай ама само да ми кажеш, че нещо май ми убягва. По-старите ти постове са свързани с апокалиптични спадове ....
Очаквах ,че ще има спад ,но ползвах джокер "обади се на приятел" и започнах да пълня ...
Успех на всички !!!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук май си оказва влияние напрежението в Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеМда , доста разкешиха тук за да си прибират печалбите - което си е ок .
Един е направил 80% , друг 8%
Хубавото - според мен - е , че после няма да издържат и ще се включат отново около кота 3 , което ще ни даде мощен тласък да финишираме годината над кота 4 (или 7 - според други съфорумци )...
Успешна седмица !!!
Лека и доходна на всички.
Коментар
-
Тренд
Мда , доста разкешиха тук за да си прибират печалбите - което си е ок .
Един е направил 80% , друг 8%
Хубавото - според мен - е , че после няма да издържат и ще се включат отново около кота 3 , което ще ни даде мощен тласък да финишираме годината над кота 4 (или 7 - според други съфорумци )...
Успешна седмица !!!Last edited by Dmirkata; 10.03.2014, 09:39.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениемного мастило се проля през уикенда тук...на посока ли ще е...на какво ли
Ще разберем понеделник сабахлем към 10.30...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПрав си, аз не случайно съм в групата солидно.
Последно взимах Хима на нива 70-80 стинки, а солидно влизах в ЦКБ около дъното със средна 61 стинки
Аз това и писах синергичен ефект - ТА и ФА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНе става с книги. Истината за пазара е, че единственият начин да имаш някакъв edge - тоест да познаваш в около и над 50% от случаите, е да имаш толкова много часове практически опит, че да имаш почти дежа вю за всякакви ситуации. Просто да видиш какво става и да се сетиш без да се замисляш за 5-10-15 пъти когато е било същото, и как е вероятно да се развие. Само циклене пред чартовете му е майката, и стабилна макро и микро икономика.
Навремето се изпилих пред тези чартове...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар