IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В живота няма безплатен обяд. Сигурно имат такса за месечна поддръжка или ако нямаш сделки някаква такса за месеца.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Купуваш си акции за 100 лева и плащаш такса 30ст.

Купуваш за 600 лева и плащаш 1.8лева. Безплатно обслужване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Аз се чудя посредника ли плаща при сделка за 40 ст. комисиони в размер на 1.8?
        Съмнява ме да е така. Но реших в крайна сметка да не говоря напразно и воала - писаха ми, че ДА, БФБ и ЦД влизат в тия 0.3 %, стига да няма много чести и дребни сделки.
        Посипвам си главата с пепел!
        Ако това е вярно и аз се извинявам.

Просто е невероятно да има такъв посредник.

Коментар

• Стига бе....Не знаех,че има такива ИП.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Чудя се на твоите писания ли да вярвам или на това което виждам че ми се удържа от сметката ......
            Аз се чудя посредника ли плаща при сделка за 40 ст. комисиони в размер на 1.8?
            Съмнява ме да е така. Но реших в крайна сметка да не говоря напразно и воала - писаха ми, че ДА, БФБ и ЦД влизат в тия 0.3 %, стига да няма много чести и дребни сделки.
            Посипвам си главата с пепел!

Коментар

• АБЕ ТУК Е БИЛО ПЪЛНО С ОТКАЧАЛКИ ДЕТО НЕЩО ТЪРГУВАТ АМА И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО

Коментар

Или имат едри клиенти които не цъкат по 1-2 акции често
                то никой не иска по 1-2 акции, но някой път те прецакват.
                Виж мен как една акция на арома за 21 стинки ми излезе 2.03 лв.

Коментар

Те може да не купуват малки обеми ама това не значи че не мога да им продават такива

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Наистина е невероятно, или изтърваш някой ред от отчета, или Булброкърс са мноо зле
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Чудя се на твоите писания ли да вярвам или на това което виждам че ми се удържа от сметката ......
                      Наистина е невероятно, или изтърваш някой ред от отчета, или Булброкърс са мноо зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        При преглед на техническото състояние ти взимат 30-40 лв. за МПС-то, никой не ти казва - гражданската е 200 лв.
                        Та така и тук - брокера пише, 0.3%, 2 лв. и т.н., а БФБ и ЦД какво искат - питайте тях.

Коментар

Нема такова нещо ....
                          При преглед на техническото състояние ти взимат 30-40 лв. за МПС-то, никой не ти казва - гражданската е 200 лв.
                          Та така и тук - брокера пише, 0.3%, 2 лв. и т.н., а БФБ и ЦД какво искат - питайте тях.

Коментар

• Управляват се портфейли за десетки хиляди...
                            Вземете си вижте отчета след сделка.

http://bse-sofia.bg/?page=Fees

http://download.bse-sofia.bg/Press_r...20examples.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              Изкарай си месечното извлечение и виж дали не ти ги начисляват отделно, щото навсякъде е така, според мен просто не са го написали на сайта..
                              Нема такова нещо ....

Коментар

Като ви казвам че нямам такса , значи няма , някои друг техен клиент да каже как е при него
                                Изкарай си месечното извлечение и виж дали не ти ги начисляват отделно, щото навсякъде е така, според мен просто не са го написали на сайта..

Коментар

Working...
                                X