В живота няма безплатен обяд. Сигурно имат такса за месечна поддръжка или ако нямаш сделки някаква такса за месеца.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз се чудя посредника ли плаща при сделка за 40 ст. комисиони в размер на 1.8?
Съмнява ме да е така. Но реших в крайна сметка да не говоря напразно и воала - писаха ми, че ДА, БФБ и ЦД влизат в тия 0.3 %, стига да няма много чести и дребни сделки.
Посипвам си главата с пепел!
Просто е невероятно да има такъв посредник.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧудя се на твоите писания ли да вярвам или на това което виждам че ми се удържа от сметката ......
Съмнява ме да е така. Но реших в крайна сметка да не говоря напразно и воала - писаха ми, че ДА, БФБ и ЦД влизат в тия 0.3 %, стига да няма много чести и дребни сделки.
Посипвам си главата с пепел!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИли имат едри клиенти които не цъкат по 1-2 акции често
Виж мен как една акция на арома за 21 стинки ми излезе 2.03 лв.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИли имат едри клиенти които не цъкат по 1-2 акции често
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНаистина е невероятно, или изтърваш някой ред от отчета, или Булброкърс са мноо злеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЧудя се на твоите писания ли да вярвам или на това което виждам че ми се удържа от сметката ......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПри преглед на техническото състояние ти взимат 30-40 лв. за МПС-то, никой не ти казва - гражданската е 200 лв.
Та така и тук - брокера пише, 0.3%, 2 лв. и т.н., а БФБ и ЦД какво искат - питайте тях.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНема такова нещо ....
Та така и тук - брокера пише, 0.3%, 2 лв. и т.н., а БФБ и ЦД какво искат - питайте тях.
Коментар
� -
Управляват се портфейли за десетки хиляди...
Вземете си вижте отчета след сделка.
http://bse-sofia.bg/?page=Fees
http://download.bse-sofia.bg/Press_r...20examples.pdf
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИзкарай си месечното извлечение и виж дали не ти ги начисляват отделно, щото навсякъде е така, според мен просто не са го написали на сайта..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКато ви казвам че нямам такса , значи няма , някои друг техен клиент да каже как е при него
Коментар
�
Коментар