If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Къде ще ходите бе Таз артия спомня ли си тая посока... Пилците се борят на есен, както и дневния ръст се гледа вечер! Ръст тука ще има ЕДВА след като мине големия пакет на чужденците. Друг е въпроса на колко стотинки ще мине... Ако на това ниво се поизчерпят купувачите (а при толкова бройки за продажба, те ще се изчерпят), ще смънат летвата с 10-15 ст.
С 10-15 стинки, или на 10-15 стинки? Уточнете моля.
Къде ще ходите бе Таз артия спомня ли си тая посока... Пилците се борят наесен, както и дневния ръст се гледа вечер! Ръст тука ще има ЕДВА след като мине големия пакет на чужденците. Друг е въпроса на колко стотинки ще мине... Ако на това ниво се поизчерпят купувачите (а при толкова бройки за продажба, те ще се изчерпят), ще смънат летвата с 10-15 ст.
Не съм сигурен но мисля, че от БФБ предлагат някакъв абонамент на Инвестиционните посредници и така ако се абонират таксите им са по различни мисля, че само в % спрямо това твърдото от 1.20лв.
Най-вероятно от БулБрокерс са се абонирали.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Абе кво се удивлявате толкова на Булброкърс. Просто хората не играят на дребно. Разчитат че клиентите им няма да се келешат да правят много дребни сделки. Гледат средната стойност да е добре и не те закачат. Ако някой почне да се прави на маймуна, естествено че ще му направят проблем в един момент.
Аз се съмнявам, че има тук читав човек, който да желае да пазари по 1 бр. Меком примерно.
Проблемът е, както и долу се спомена като ти щипят на теб по 1 бр.
Абе кво се удивлявате толкова на Булброкърс. Просто хората не играят на дребно. Разчитат че клиентите им няма да се келешат да правят много дребни сделки. Гледат средната стойност да е добре и не те закачат. Ако някой почне да се прави на маймуна, естествено че ще му направят проблем в един момент.
Аз се чудя посредника ли плаща при сделка за 40 ст. комисиони в размер на 1.8?
Съмнява ме да е така. Но реших в крайна сметка да не говоря напразно и воала - писаха ми, че ДА, БФБ и ЦД влизат в тия 0.3 %, стига да няма много чести и дребни сделки.
Посипвам си главата с пепел!
Ние в Булброкърс сме само патрони бе ..... сменяите посредника не се чудете
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Тези 64к минали преди час според мен са останалата част от показания преди седмица пакет от 95к, от тук нататък има или няма още е въпрос на добре хвърлен боб..
Коментар