IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Бобане 1 не.
    Както в доста случаи Спарт подхожда малко несериозно към нещата, та затова и се обърка. После си призна, но пък се оказва, че има доста по-несериозни от него, за да не кажа направо глупави.
    Както и да е, да не разводняваме темата.
    Тук според мен виртуално идват тежки времена за миноритарния рапанджия. Казвам виртуално, защото както казах въпроса за него е приключил с даването на парите, но някои тайно от себе си не го знаят.
    Та да те питам, колко време мислиш че ще отнеме да докарат цената до нивата на дървените?

фАКИ.....ВиЖ по долу......:

Не ми е интересно пич колко ще стигне по-долу.....Да ти кажа.....да се успокоиш.......аз колкото и да имам сега...................след ръста преди дудина,,,,,,,,,,,всичко на 0 да отиде.........пак ще съм мъничко на плюс.....Ти колко имаш.......парички..............фукара си ти...ама се правиш......като Сеулба....

споко....Не сме от вчера като Тони .или ..пипбел........споко

Пък и Себулба.и по точно .ОК ...............можеш скоро да не ги видиш с този ник.

Пък може и да ги видиш де......всичко е въпрос на време и решения

Коментар

• Бобане 1 не.
      Както в доста случаи Спарт подхожда малко несериозно към нещата, та затова и се обърка. После си призна, но пък се оказва, че има доста по-несериозни от него, за да не кажа направо глупави.
      Както и да е, да не разводняваме темата.
      Тук според мен виртуално идват тежки времена за миноритарния рапанджия. Казвам виртуално, защото както казах въпроса за него е приключил с даването на парите, но някои тайно от себе си не го знаят.
      Та да те питам, колко време мислиш че ще отнеме да докарат цената до нивата на дървените?

Коментар

• Май беше...таксиметровия шофер от Варна....то няма лошо да си таксиметров шофер де

Коментар

• Бе Факи.ти не беше ли ....оня от Форекса....как беше..забравих....дет те хвана Спарт

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
            Я по-кротко. Чичето е готин и умерено хазартен. Празни са кратуните на сарафовския селски тарикат Батя и Киро!
            Не е препоръка
            Ха-хаааа:
            За селския тарикат и киро не знам, ама чичката се вре се там, дето срива е, или ще е неимоверен.
            А тук дали ще фалира или не, за миноритаря няма абселютно никаква разлика. За него въпроса е приключил с даването на парите. Чичката ще ти каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Чиче ама ти пак не си разбрал.
              Те говорят за рискови инвестиции, не да си хвърлят парите на вятъра.
              Еййй, тая празна кратуна няма да уври.
              Я по-кротко. Чичето е готин и умерено хазартен. Празни са кратуните на сарафовския селски тарикат Батя и Киро!
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Себулба, галактически грознико, спирачки нямаш това лято.... да вземеш да си починеш..
                Грозник е дядо ти, дъртия Хайърсъз ага.... Аз се посветил на мисията да просвещавам агнешкото стадо. На всеки 20-30% спад тука настава масов мор на никове, стават курбан за трапезата на Байрама. Ако проследиш темата от 4 лева надолу, приказките на агнетата са едни и същи . Днеска имахте почивен ден, защото Артио явно са решили да продават на 80 ст. Но понеже "Отнигде взорът помощ не види" , въпрос на време е да преместят летвата по-надолу. Когато това се случи, купувачите ще се разбягат, гаче ордите на Тамерлан идат... ...и следва ново масово измиране на никове...

Коментар

• Себулба, галактически грознико, спирачки нямаш това лято.... да вземеш да си починеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    Няма как Химимпорт АД и зърнените да се слеят.
                    Защо си мислиш това?

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                      Виж какво, това, че ти залагаш на Атера-та надали интересува който и да било тук, както и нескончаемите ти вряканията срещу Хим-а и банката му - всеки си има глава на раменцата и сам си определя ценичката на парите си и това къде и как ще ги похарчи.
                      Ти пък отде се пръкна, младий падуане?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Норвегия иска 600-милиардният й фонд да инвестира по-рисково ......

Да идват, какво чакат.....

Щото ако те не дойдат, ние ще отидем при тях......(да берем боровинки...)
                        Добре инвестират, много разумно, и не е за 600 милиарда а за доста повече. Друг е въпросът че не ни знаят на картата, а и такива инвестиции не ги вълнуват по принцип.

Има връзка с нашият "Сребърен фонд", дето нито е сребърен, нито е фонд и инвестира в умерена загуба!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Норвегия иска 600-милиардният й фонд да инвестира по-рисково ......

Чиче ама ти пак не си разбрал.
                          Те говорят за рискови инвестиции, не да си хвърлят парите на вятъра.
                          Еййй, тая празна кратуна няма да уври.

Коментар

• Норвегия иска 600-милиардният й фонд да инвестира по-рисково ......

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Виж какво, ако нещо е на исторически макс, не означава, че няма да расте още, и съответно, ако нещо е на исторически минимум, не означава, е добра инвестиция, и че няма да пада още. Мога да ти посоча поне 20 що-годе ликвидни акции на БФБ, които са на исторически минимум (или поне много близо до него), и само една ликвидна, която е на исторически макс. Така, че залагам на АТЕРА (на бъдещи очаквания и минало представяне - едното не изключва другото)
                              Виж какво, това, че ти залагаш на Атера-та надали интересува който и да било тук, както и нескончаемите ти вряканията срещу Хим-а и банката му - всеки си има глава на раменцата и сам си определя ценичката на парите си и това къде и как ще ги похарчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Бобо, аз не съм от най рисковите играчори тука, а и като характер не ми отива.
                                Търся баланса, оптимума риск-печалба.
                                Да печеля 5-6 пъти годишно повече от депозитите на Форито ми стига като таргет.
                                За 10 месеца на БФБ съм днес ( лош ден за портфейла) на +18.4%, след спада от почти 2% заради Атера и ФПП ( 3/4 съм в тях).
                                Еми доволен съм. Не можеш ме съблазниш с печалби в 100-ци %.

Не съм бил на пазара по времената които цитираш, ама напълно ти вярвам. Обаче освен печалби в пъти е имало и много загуби в пъти, нали.
                                Преглеждал съм миналото лято писанията ви от тогава. Мъъъка - доста от тия хора вече ги няма. Знаем защо. Не всеки може да е мазохист като Симича.
                                Така че ...не ви завиждам за това време особено.
                                И има ли нещо подобно в бъдеще - много осторожен бих бил.
                                Дано си осторожен...ама алчността е по-силна от страха според мен...От опит ти го казвам....Лесно се минава към тъмната страна....

А иначе си прав,че доста фанфари и слава имаше....а после и шамари.....Но сме тук все пак...

Доста други хора не пишат със старите си никове.Поради ясни причини.

За профитът ти досега...Ами добре е ...Какво да ти кажа...Аз от началото на годината съм на минус.Въпреки ,че спекулирам моментно на някои места.Но не се притеснявам

Иначе 18% ,при положение че има лихви по 8.5%....е как да кажа,задоволително.Разликата е,че кешовете отиваш и всеки един момент ги дърпаш,даже са и защитени донякъде.А иначе акциите....колкото и да са добри възможно е в моменти да няма как да излезеш.За да не съм голословен...точно с любимата ти АТЕРА(И аз я харесвам)...В началото на 2008..средат на януари някъде....имаше един момент когато отляво се търсеха общо десетина хиляди бройки....и някой веднага продаваше.На моменти за известно време и никакво търсене нямаше...То беше и при доста други компании де.Представи си,че тези 18%, за да излезеш за ден -два от портфейла се стапят....и си на загуба още толкова.Да не се връщам към тези кошмарни дни...Но когато пламне огънят и сухо и сурово гори,няма дивидентни,няма хубави или лоши....Както и да е...

Успех...

Коментар

Working...
                                X