If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Къде са цигулките, тъпанчетата и тем подобни ТИМ-о фоби - излезте от дупчиците и ни светнете нас непросветените за причината за това неприятно покачване
Две хиляди ви е оборота, бе кретенче. Ако Артио само се покажат, ще ви върнат обратно в кучия гъз за няма и минута...
тези и те големи анализатори се извъдиха, че чак борсата давала дефект
нещата са съвсем прости
не се знае какво ще се получи от "сливането" на зърнени храни и химимпорт
в резултат на тази несигурност някои инвеститори решават да излезнат, но няма кой да им купи акциите и цената пада
като се решат нещата и се свърши с тези преобразувания, то тогава инвеститорите ще могат да оценят справедливо акцията и ще се търгува на някаква цена докато не станем свидетели на следващия бичи пазар
а тези чак дефекти на борсата намерили, че някакви си компания половин година не знае какво иска да направи
Къде са цигулките, тъпанчетата и тем подобни ТИМ-о фоби - излезте от дупчиците и ни светнете нас непросветените за причината за това неприятно покачване
ок и субулба да кажат що взе да се вдига - добър отчет ли, мажо ли стана по-благ, що ли?
Ще кажат затишие пред буря, като цяло ще са прави - не знам де се дяна продавача или реши ивън борсата си разчисти сметките, тогава някой ще удари лудите цени за совалката
Браво Бобане 1.
Ми то след като ше си на плюс дори и нa 0 да отиде, си гений бре! Ето на такива хора трябва да се повери управлението на тимките. А и не само на тях! Защо не и на държавата!
За себулба не знам, гледам отдавна си е с този ник, а на ОК не можеш и на малкия пръст да стъпиш.
ПС
Гледам и порки се появил, та сгромолясването ще е зрелищно.
Коментар