Първоначално изпратено от дзаката
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеГовореше се, че Графити е обявен за най-добър бар в света. Така инвеститорите ще могат да пият по една студена вода в луксозна обстановка
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениея ни кажи сега какво се гореше там или е тайна.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеДокъде го виждаш, че може, да се премества новото дъно ? Знам че си спец и на Оцк, но там няма нужда вече да задаваме въпроси - ситуацията с цената там може да повтори случая "меком"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение"М"-то в ТИМ
Ти кои беше, че даже и идея не даваш за нищо само помия ръсиш..
Ами виж заслужаваш си и кмета и ТИМ защото те са резултат от такива като теб.Това е.
Кои как ще инвестира в гр.Варна няма голямо значение освен за контролните органи.
Ето гр.Бургас е вече доста по красив и богат.
А ти си стои в морската градина на зелено и нямай никакви инвестиции и развитие следващите 20 години.Тъпа работа и наистина е такава.
Излиза че си бил на това парти за което говориш, я ни кажи сега какво се гореше там или е тайна. аххахах Абсолютна тъпотия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАбе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАбе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеСебулба, кой печеше кебапчетата?Last edited by SEBULBA; 17.09.2012, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеАбе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.
Коментар
-
ОК
Абе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеО-о-о, Соки, беше ли на купона в събота? Познай кой печеше лично кебабчетата на скарата? Така де, да знаеше поне къде ти отидоха паричките от зърнените...
За съжаление това е типично българско :-((((( Ял и пил на корем, а после се обръща и се присмива или плюе. Много нагли сте бе !! Отвращавате ме :-((((( И дори и ти SEBULBA да не си бил, за което искрено се надявам да е така, то не прави чест на твоите познати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеО-о-о, Соки, беше ли на купона в събота? Познай кой печеше лично кебабчетата на скарата? Така де, да знаеше поне къде ти отидоха паричките от зърнените...
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнениеЕто плямпаш не плямпаш пак за паричките МИ в зърнени говориш, Казах ти пък 20 пъти ,че там 80% бяха записани от мажо.
Ама ти си много тъп явно да разбереш какво ти се говори.И със същата си наглост и тъпотия си тръгнал да ми говориш за това къде съм бил.А аз не съм бил.
Как ги правите тия неща, толкова ли са ви ограничени възможностите и мислите?
Коментар
-
Ама ти си много тъп явно да разбереш какво ти се говори.И със същата си наглост и тъпотия си тръгнал да ми говориш за това къде съм бил.А аз не съм бил.
Как ги правите тия неща, толкова ли са ви ограничени възможностите и мислите?Last edited by X_Y; 17.09.2012, 15:45.
Коментар
Коментар