IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Това тук ми прилича на умишлено събаряне на цената.Няма разум който с 2000 бр. да събори цената с 5% при условие,че иска да продава още много и че фирмата не е във фалит.А може потенциален купувач да го прави за да върви по леко пазарлъка.
    Умишлено-неумишлено, новия "ол тайм лоу" е факт. За гадулките остава гадаенето...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Говореше се, че Графити е обявен за най-добър бар в света. Така инвеститорите ще могат да пият по една студена вода в луксозна обстановка
      Себулба, теб не те слуша главата бе, мойто момче.

Коментар

• Това тук ми прилича на умишлено събаряне на цената.Няма разум който с 2000 бр. да събори цената с 5% при условие,че иска да продава още много и че фирмата не е във фалит.А може потенциален купувач да го прави за да върви по леко пазарлъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
          я ни кажи сега какво се гореше там или е тайна.
          Говореше се, че Графити е обявен за най-добър бар в света. Така инвеститорите ще могат да пият по една студена вода в луксозна обстановка

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            Докъде го виждаш, че може, да се премества новото дъно ? Знам че си спец и на Оцк, но там няма нужда вече да задаваме въпроси - ситуацията с цената там може да повтори случая "меком"
            Не виждам особена разлика между дружествата, по които съм спец.

Коментар

"М"-то в ТИМ
              гр.Варна има устройствен план и по него трябва приоритетно да се инвестира.
              Ти кои беше, че даже и идея не даваш за нищо само помия ръсиш..
              Ами виж заслужаваш си и кмета и ТИМ защото те са резултат от такива като теб.Това е.

Кои как ще инвестира в гр.Варна няма голямо значение освен за контролните органи.
              Ето гр.Бургас е вече доста по красив и богат.
              А ти си стои в морската градина на зелено и нямай никакви инвестиции и развитие следващите 20 години.Тъпа работа и наистина е такава.

Излиза че си бил на това парти за което говориш, я ни кажи сега какво се гореше там или е тайна. аххахах Абсолютна тъпотия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Абе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.
                Как може да отбелязваш такива неща. Това си е чисто тролене, плюене, и хвърляне на кал по иначе чистия и невинен образ на тези "строители" на съвременна България.

Коментар

Докъде го виждаш, че може, да се премества новото дъно ? Знам че си спец и на Оцк, но там няма нужда вече да задаваме въпроси - ситуацията с цената там може да повтори случая "меком"
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Себулба, кой печеше кебапчетата?
                    "М"-то в ТИМ
                    Last edited by SEBULBA; 17.09.2012, 22:03.

Коментар

Щот никой не вижда дъното.

Коментар

• Абе тук никой не отбеляза новото дъно за всички времена днес.

Коментар

О-о-о, Соки, беше ли на купона в събота? Познай кой печеше лично кебабчетата на скарата? Така де, да знаеше поне къде ти отидоха паричките от зърнените...

За съжаление това е типично българско :-((((( Ял и пил на корем, а после се обръща и се присмива или плюе. Много нагли сте бе !! Отвращавате ме :-((((( И дори и ти SEBULBA да не си бил, за което искрено се надявам да е така, то не прави чест на твоите познати.

Коментар

О-о-о, Соки, беше ли на купона в събота? Познай кой печеше лично кебабчетата на скарата? Така де, да знаеше поне къде ти отидоха паричките от зърнените...
                            Себулба, кой печеше кебапчетата?

Коментар

• Първоначално изпратено от СоколовВвВ Разгледай мнение
                              Ето плямпаш не плямпаш пак за паричките МИ в зърнени говориш, Казах ти пък 20 пъти ,че там 80% бяха записани от мажо.
                              Ама ти си много тъп явно да разбереш какво ти се говори.И със същата си наглост и тъпотия си тръгнал да ми говориш за това къде съм бил.А аз не съм бил.
                              Как ги правите тия неща, толкова ли са ви ограничени възможностите и мислите?
                              Разликата е, че за него това е, да ги премести от единия си джоб, в другия, а за тебе - да ги преместиш от твоя джоб в неговия...

Коментар

Ето плямпаш не плямпаш пак за паричките МИ в зърнени говориш, Казах ти пък 20 пъти ,че там 80% бяха записани от мажо.
                                Ама ти си много тъп явно да разбереш какво ти се говори.И със същата си наглост и тъпотия си тръгнал да ми говориш за това къде съм бил.А аз не съм бил.
                                Как ги правите тия неща, толкова ли са ви ограничени възможностите и мислите?
                                Last edited by X_Y; 17.09.2012, 15:45.

Коментар

Working...
                                X