Чакам коментарите на Грую
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
аз пък си чакам при равни други условия минимум 100% тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеКупих тук на 1.93......първата продажба беше на 2.86......втората на 3.63.......на практика това което ми,остана е без пари (прибрах си инвестицият) но ако мине над 4 кинта се разкарвам на 100% от тука.......иначе мине ли под гореспоменатите нива възстановявам,бройките......квото и да се случи аз съм си ОК
Коментар
-
Разбрахте ли какво се случи тук!? По мое мнение ЕТФ-а искаше да продаде 70-80 хил. акции за да свали позицията под 5% тегло (заради правилото 40%). Бройките му се поеха на 3,60 и сега вече няма кой да натиска цената. А ако все пак има, ще му лапнат и неговите. Така че това май беше кУрекцията по позицията, а ми се струва и че на БФБ като цялоLast edited by Батя; 02.02.2017, 15:24.
- 1 like
Коментар
-
Купих тук на 1.93......първата продажба беше на 2.86......втората на 3.63.......на практика това което ми,остана е без пари (прибрах си инвестицият) но ако мине над 4 кинта се разкарвам на 100% от тука.......иначе мине ли под гореспоменатите нива възстановявам,бройките......квото и да се случи аз съм си ОК
Коментар
-
Батя, аз съм добронамерен и за едно си рпав -акцията качи двойно, докато аз си плямпам - който е успял, че и да е продал - поздравления. Както казва един плешив арменец - беше време, когато и магаретата летяха, а тук вятърът (за нашата борсичка) беше експат и магаретата литнаха. Дано качи още двойно, пожелавам ви го, аз ги виждам другояче нещата. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБатя, дивидент ще има ли ?
Та щом открехват вратата за такава възможност, явно сериозно мислят по въпроса. Абе щом Хим стана дивидентна акция, как така ПИБ-а ще изостава
Коментар
-
Ще се въздържа от отговор на последния коментар, за да не храня излишно троловете, които са особено активни в тази тема и ние си ги знаем кои са! Ще кажа само, че гледам на фибанката под формата на акция на нашата борса и последното нещо, което ме касае, са прокопита, цецовци, цековци от алековци и т.н. Днес, т.е. вчера за поредна път се "накефих" на новината, която стрина Илонка от фибанката е пуснала - как видите ли, цитирам от техния сайт:
Fibank (Първа инвестиционна банка)приключи 2016 г. с печалба от 255 млн. лв. преди обезценка на неконсолидирана база, запазвайки трета позиция по големина на активите в България след УниКредит Булбанк и Банка ДСК. Банката е най-голямата институция в страната с български капитал.
Как хем е българска, хем се "вика" Fibank? И какво значи български капитал? И най-вече каква е тази "новина", при положение че за 2015 имаха 341 милки печалба преди обезценки, а през 2014 - 322 милки? Ама кой ли съм аз да повдигам въпроси...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ще има..... друг път, а и кой ти търси дивидент от най-стабилната банка на всички земни кълбета, показала само втори най-лош резултат в европейски план от всички обявени AQR-и до момента. Първото пак се държи от Бг банка - един път и ние да сме номер едно и то да не е Фибанката - срам, срам А и кой ти гледа AQR-и, те са за главочи и разни там "разбирачи", важното е, че фибанката е номер едно и яко рахатясва - убряяяяяя
- 1 like
Коментар
Коментар