Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Е, предишното беше секнато... знаете как. И не само на ПИБ движението, а на цялата борса.
) Печалбите трябва да се прибират, до тогава нищо не са изкарали от тук. Местенето на таргета е най-голямата тъпотия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Печалбите трябва да се прибират, предишното движение го хванах от 2 до 4 после пак се върна на 2. Най-правилно се излиза на стъпки)
. И не само на ПИБ движението, а на цялата борса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Благодаря Профит!
Знаеш ли, моите очаквания не бяха на база "гледане в кристална топка".. Тия инвеститорски срещи които организира банката от известно време, са доста полезни, за да прогледне човек малко по-навътре в картинката
Много се чудя ако правят сделка около счет. стойност дали да продавам.. От една страна това ще е супер доходност за кратко време, а от друга с влизането на подобен инвеститор перспективите пред банката, а и пред акцията в частност ще станат още по-добри..
Да ти имам кахърите, ще кажат някой..)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМалко по-бързо от очакваното се развива цената тук, но няма лошо. Само се чудя на Каролев не познава ли законите, това което е писал си плаче за кафене, особено ако има и акции господина.
За акцията - поздравления за всички, който държаха тук, моето мнение го знаете, няма нужда да го повтарям постоянно, особено на подобна цена. Това не ми е пречило да изразявам поздравленията си - понякога и магаретата летят, а дори и счупеният часовник два пъти дневно показва точно време. желая ви успех и както винаги съм максимално искрен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Красота!
Тази акция ми направи над 100% доходност дори по-бързо от моите "свръх оптимистични" очаквания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Поздравления! Изключителна далновидност... Каролев сега афишира тези очаквания, но си спомням как ти изразяваше подобни преди доста време.
Знаеш ли, моите очаквания не бяха на база "гледане в кристална топка".. Тия инвеститорски срещи които организира банката от известно време, са доста полезни, за да прогледне човек малко по-навътре в картинката
Много се чудя ако правят сделка около счет. стойност дали да продавам.. От една страна това ще е супер доходност за кратко време, а от друга с влизането на подобен инвеститор перспективите пред банката, а и пред акцията в частност ще станат още по-добри..
Да ти имам кахърите, ще кажат някой..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМалко по-бързо от очакваното се развива цената тук, но няма лошо. Само се чудя на Каролев не познава ли законите, това което е писал си плаче за кафене, особено ако има и акции господина.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Поздравления! Изключителна далновидност... Каролев сега афишира тези очаквания, но си спомням как ти изразяваше подобни преди доста време.
- 1 like
Коментар
-
Красота!
Тази акция ми направи над 100% доходност дори по-бързо от моите "свръх оптимистични" очакванияKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
ако това се случи ще е интересноИнтересно кой би влязал с много пари и без контрол в ПИБ ?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар