Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
берта, ами що не купи между 1 и 2 лв. бе брат!? Не усети ли че тогава е момента!? Когато всички плюват по банката и говорят за национализация след AQR-а! Разбира се че тогава ще е дъното.. няма да е като вземе да показва по 100 млн. нетна печалба и да подготвя влизането на стратегически инвеститор
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Именно де, това имам предвид и аз. Защото иначе просто трябваше да кажат директно "Няма интерес, банката не преговаря/няма намерение и т.н."
берта, ами що не купи между 1 и 2 лв. бе брат!? Не усети ли че тогава е момента!? Когато всички плюват по банката и говорят за национализация след AQR-а! Разбира се че тогава ще е дъното.. няма да е като вземе да показва по 100 млн. нетна печалба и да подготвя влизането на стратегически инвеститор
Коментар
-
ПИБ за мен е чисто спекулантска позиция. Лошо няма просто тук се накачулиха всички не заради фундамента, а заради очакването , че нещо ще се случи..нещо хубаво..
сега ми е скъпа... на 1-2 кинта е ок за спекулативен вход, но 5 вече ми е много.
не е препоръка!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Има някакъв заявен интерес, но и нищо сигурно!
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Това не ми звучи, като да отричат, че има нещо... Вие, как го четете? А още по-добре, някой, ходил на срещата, какво може да сподели?
Сега виждам, че и Инвесторът е писал:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ioneri-236303/Има някакъв заявен интерес, но и нищо сигурно
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДневникНа срещата е имало въпроси за привличането на стратегически партньор за ПИБ, които ръководството на банката ще обсъди на следващата среща, гласи съобщението.
Сега виждам, че и Инвесторът е писал:
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ioneri-236303/Last edited by margen; 24.03.2017, 15:53.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Търсиш други ракети.... Батя, хдпат, мострой и т.н. стават за пример.. кой кеширал, кеширал) лично смятам, че тук ще има още нагоре.. като гледам какво се случва, изглежда развръзката ще е скоро.
Така че напълно ми е ясно това с кеширането че трябва да се случва, ама пустия му тайминг е трудното мамка му
И също стигам до заключението че на стъпки в пирамидка по тренда е най-правилната стратегия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Остава отворен въпроса, след като капитализираш, какво правиш с кеша? И какво ти гарантира че ръста няма да продължи?) лично смятам, че тук ще има още нагоре.. като гледам какво се случва, изглежда развръзката ще е скоро.
Коментар
-
Остава отворен въпроса, след като капитализираш, какво правиш с кеша? И какво ти гарантира че ръста няма да продължи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Това с кеширането е баш изкуството в нашия занаят.. Аз още се уча.. след 16 г. стаж
Щото получих съвети да кеширам и при 1,80 и при 2,50 и при 3,20 ама аз все ги стисках на инат. Наскоро взех да пускам по малко, ама само по 1-2% от позицията.. свидят ми се ощеНо виж, като стигнем към буквелюто ще проявя повече щедрост
и да идим, дали госин Вл.Каролев ще из§урулика още нещо, щото по§ти съм сигурен, §е той е силно заинтересовам да стане, каквото има да става с пиб
- 1 like
Коментар
-
Остава отворен въпроса, след като капитализираш, какво правиш с кеша? И какво ти гарантира че ръста няма да продължи?
Щото получих съвети да кеширам и при 1,80 и при 2,50 и при 3,20 ама аз все ги стисках на инат. Наскоро взех да пускам по малко, ама само по 1-2% от позицията.. свидят ми се ощеНо виж, като стигнем към буквелюто ще проявя повече щедрост
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар