Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБатя, дивидент ще има ли ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОтчета си го бива
Коментар
-
Как мислите - дали е коректно заглавието ?
"Жилищен кредит от Fibank с 3,5% фиксирана годишна лихва"
http://www.investor.bg/bylgariia/451...-lihva-231950/
Според мен е леко подвеждащо, защото става въпрос за : "..Предложението е с фиксирана годишна лихва от 3.5% за първите 3 години.."
Тамън да си взема един ваканционен имот и се отказахЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГ-н Груев, извинете, че се намесвам в разговора ви, но според мен не сте запознат с цената на ресурса и цената на който се продава. Според мен през 2017 година лихвените разходи ще спаднат с около 50 милиона под тези от 2016 година. Лично аз съм скептик за това, че лихвите по кредитите при тази банка ще падат по-бързо отколкото по депозитите. Освен това си въобразявам, че след около година еурибор бавно ще почне да пъпли нагоре с което ще се отрази добре на лихвеният спред. Освен това сектора като цяло има огромен излишък от ликвидност на нулеви нива, който ако бъде подаден ще покачи лихвеният доход. Имам още доста критики към повечето мнения, но се въздържам да коментирам.
В момента дават ипотечни на 3,5 % и потребителски на 6 %... миналия януари по памет бяха на около 5,5 по ипотечните, а потребителските не знам дали ги бях проверявал тогава, но мисля че бяха над 7,5 - 8 ...
Скрития коз по отношение на доходността (не визирам банката/акцията като цяло, а само доходността...) е друг ! Определено не са лихвите, които са си проблем и то голям ! Като фен на акцията си мислех, че трябва да си го видял....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнениеЮгозапъден още по-добре!!!!
Благодаря за поправкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Г-н 4Д, здравейте, с удоволствие чета коментарите Ви - ерудирани и ненатрапичиви - голяма рядкост в този форум, особено в този подфорум. За съжаление, тук не съм съгласен с вас и считам, че мисленето Ви е по-скоро пожелалтелно Защо - ами отговорите ги има в статистиките на БНБ, който си иска, нека си рови там и да си види. Може да сравни и с други подобни банки (макар че фибанката е уан ъф а кайнд) - да се видят там как е и що, та така. Аз изводите съм си ги направил и то още 2008, но както казвате и Вие - възъдржам се да коментирам.
Лично на Вас желая много ползотворна година и югозападен вятър в инвестициите. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар