Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМи дайте предложение де на чичо Оги следващата среща да се проведе там
Не сме встъпили във управление - имаме само предложение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАз знам кога няма да откажеш сбора инвеститорски
Ей тука га е ....http://m.camperandnicholsons.com/par...i-state=dialog
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз и тази година няма да дойда и на двете събрания на фармите
Аз знам кога няма да откажеш сбора инвеститорски
Ей тука га е ....http://m.camperandnicholsons.com/par...i-state=dialog
Коментар
-
ivandavidov
Тъй като мисля да приръствам на събранието на СФТРД, навит съм после да се поразходим и до Дон Домат, който е на точно една минута и 20 секунди разстояние от кулите.
Коментар
-
Мисля, че е удачно след ОСА-то на Софарма Трейдинг и кафе-срещата да отидем в Дон Домат на Тинтява (близо до Кулите, през парка пред КАТ в сградата на ПОК Доверие) и да си направим
Инвеститорска среща
Тъй като ОСА-то и кафе-срещата са без краен час, може да не правим точна резервация, надявам се да ни съберат
Само Fortiss ще трябва да преспи втори ден в София, защото сигурно ще иска да бъде в София и на 16-ти вечерта
Как ви звучи?
Според мен ОСА-тата на Софармите са най-подходяща дата
другите подходящи са ОСА на АТЕРА (31 май) и на ФНИБ (още не насрочена)
на тези обикновено идват много форумци
принципно след всяко ОСА може да се организира среща
миналата година след ОСА-тата на Агрия груп холдинг и ПИБ се получиха хубави срещички, първата с 8 души в морската градина на Варна в случайно срещнато заведение и втората в парка пред Народния театър на пейка - 3-ма души бяхме
ПоздравиLast edited by mpy_yordanov; 25.04.2016, 15:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА ти от къде знаеш, че събранието на Софарма трейдинг е на тази дата?Къде има информация?
Last edited by fortiss; 25.04.2016, 08:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗдравейте,
На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
Заповядайте !!!Къде има информация?
Коментар
Коментар