IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    То всичкото инвеститор на БеФеБето сме колкото за една яхта хора, така че за по евтинко може всички събрания да проведем наведнъж там !
    То и всичкото компании на БФБ, в които си струва да се инвестира са ....5
    Life won't wait for you.

Коментар

• Без коментар , нооо... в 10

Коментар

• То всичкото инвеститор на БеФеБето сме колкото за една яхта хора, така че за по евтинко може всички събрания да проведем наведнъж там !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Ми дайте предложение де на чичо Оги следващата среща да се проведе там

Не сме встъпили във управление - имаме само предложение!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Аз знам кога няма да откажеш сбора инвеститорски

Ей тука га е ....http://m.camperandnicholsons.com/par...i-state=dialog
            Ми дайте предложение де на чичо Оги следващата среща да се проведе там

Коментар

• Чукни с рогцето да видиш що ще упущиш

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Аз и тази година няма да дойда и на двете събрания на фармите

Аз знам кога няма да откажеш сбора инвеститорски

Ей тука га е ....http://m.camperandnicholsons.com/par...i-state=dialog

Коментар

• Аз и тази година няма да дойда и на двете събрания на фармите

Коментар

• Тъй като мисля да приръствам на събранието на СФТРД, навит съм после да се поразходим и до Дон Домат, който е на точно една минута и 20 секунди разстояние от кулите.

Коментар

• Мисля, че е удачно след ОСА-то на Софарма Трейдинг и кафе-срещата да отидем в Дон Домат на Тинтява (близо до Кулите, през парка пред КАТ в сградата на ПОК Доверие) и да си направим

Инвеститорска среща

Тъй като ОСА-то и кафе-срещата са без краен час, може да не правим точна резервация, надявам се да ни съберат

Само Fortiss ще трябва да преспи втори ден в София, защото сигурно ще иска да бъде в София и на 16-ти вечерта

Как ви звучи?
                      Според мен ОСА-тата на Софармите са най-подходяща дата
                      другите подходящи са ОСА на АТЕРА (31 май) и на ФНИБ (още не насрочена)
                      на тези обикновено идват много форумци

принципно след всяко ОСА може да се организира среща
                      миналата година след ОСА-тата на Агрия груп холдинг и ПИБ се получиха хубави срещички, първата с 8 души в морската градина на Варна в случайно срещнато заведение и втората в парка пред Народния театър на пейка - 3-ма души бяхме

Поздрави
                      Last edited by mpy_yordanov; 25.04.2016, 15:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        А ти от къде знаеш, че събранието на Софарма трейдинг е на тази дата? Къде има информация?
                        за Софарма е написано в търговския регистър, но нали по традиция са заедно
                        Last edited by fortiss; 25.04.2016, 08:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Здравейте,
                          На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
                          Заповядайте !!!
                          А ти от къде знаеш, че събранието на Софарма трейдинг е на тази дата? Къде има информация?

Коментар

• Здравейте,
                            На 17.06.2016г след общите събрания на Софарма АД и Софарма трейдинг АД сте поканени на традиционното инвеститорско кафе с г-н Донев !!!
                            Заповядайте !!!
                            Attached Files

Коментар

• Утре ли трябва да излязат резултатите за март. На какво се дължи тази добра рентабиност на продажбите дали някоя еднократна сделка

Коментар

• Sopharmacy вече и в младост 1
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X