IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    защото е по-добре да купувам на 5-5,5 отколкото на 7лв
    това е моето обяснение
    а по-ниско не може ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от suneco Разгледай мнение
      Здравейте, знае ли някой защо стагнира SFTR в диапазона 5,00 - 5,50 от средата на 2014 насам ? Поздрави.
      защото е по-добре да купувам на 5-5,5 отколкото на 7лв
      това е моето обяснение

Коментар

Здравейте, знае ли някой защо стагнира SFTR в диапазона 5,00 - 5,50 от средата на 2014 насам ? Поздрави.
        Защото поради своето могъщество и поради общата кекавост на пазарът, тази акция се изстреля твърде бръзо сравнително високо и се превърна в надценена. Сега трябва известно време, докато добре развиващата се компания догони собствената си акция.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Защото рязко надграждане на бизнеса над текущите нива много трудно може да се постигне. Това съвсем не означава, че бизнесът не върви, даже напротив. Ако имаше нещо накриво, SFTRD щеше да следва общата конюнктура. Вместо това пазарът пада, а SFTRD не пада.

Коментар

• СофармаТР стагнира?

Коментар

• Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
              Браво на Трейдинга! При тия разпродажби последната седмица взех да си мисля, че се очакват лоши резултати... Много мечки на тая нашата борса.
              Много хори очакват да пада още, но уви

Коментар

• Доволен съм.

Коментар

• Това е работа !!!!!!!!!
                  УСПЕХИ !!!!!!!!!
                  ще се видим на ОС
                  Attached Files

Коментар

• Браво на Трейдинга! При тия разпродажби последната седмица взех да си мисля, че се очакват лоши резултати... Много мечки на тая нашата борса.

Коментар

• Друга нерегулирана информация16:57

И през 2016 г. Софарма Трейдинг АД продължава да следва успешната си стратегия за диверсификация на дейността, която й позволява да се наложи като цялостен доставчик на висококачествени услуги в сферата на грижа за здравето. В резултат от това, за поредна година компанията отчита стабилност на финансовите показатели, отреждащи й лидерска позиция. Така още в първия месец на 2016 г. Софарма Трейдинг АД отчита 20% ръст в печалбата преди данъци, която достигна сумата от 1 870 хил. лв. За сравнение в същия период на 2015 г. нейната стойност е 1 564 хил. лв.
                      Увеличение компанията отчита и в приходите от продажба на стока. През януари месец те достигат сумата от 52 233 хил. лв. спрямо 52 029 хил. лв. постигнати през предходната година. Реализираните продажби са и най-високите за последните три месеца.*

Коментар

• Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          тази тук е 1,6 турбо мотор - 190 коня, до 100 ги прави з а7,7с, не е слаба май
                          виждам, че по изпълнението на седалките не е луксозна, но аз и сега карам такава, исках да е лесна за поддръжка и да върви
                          макар, че с турбо колата се усложнява, но няма как нова кола да е мощна и без турбо, повечето са така
                          ти защо не си я харесвал?
                          Ти си знаеш но според мен можеш на такава цена да си вземеш ново МПС от официален продавач в БГ , ако го вземеш от Германия 5 години гаранция тук как ще ти важат?

Едно Juke дори базова версия мисля че е по-добър избор.
                          Last edited by markov; 30.01.2016, 19:18.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Казусите са изпратени за разрешаване и подобряване на услугата !!!

Коментар

• Това е все пак аптека основната и цел е да се продават лекарствата
                              Ако назначат и лекари къде ще му излезе края

Коментар

• Объркал се е човекът с компанията майка. Нищо страшно не е станало.

Коментар

Working...
                                X