Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от suneco Разгледай мнениеЗдравейте, знае ли някой защо стагнира SFTR в диапазона 5,00 - 5,50 от средата на 2014 насам? Поздрави.
това е моето обяснение
Коментар
-
Първоначално изпратено от suneco Разгледай мнениеЗдравейте, знае ли някой защо стагнира SFTR в диапазона 5,00 - 5,50 от средата на 2014 насам? Поздрави.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеБраво на Трейдинга! При тия разпродажби последната седмица взех да си мисля, че се очакват лоши резултати... Много мечки на тая нашата борса.
Коментар
-
Друга нерегулирана информация16:57
И през 2016 г. Софарма Трейдинг АД продължава да следва успешната си стратегия за диверсификация на дейността, която й позволява да се наложи като цялостен доставчик на висококачествени услуги в сферата на грижа за здравето. В резултат от това, за поредна година компанията отчита стабилност на финансовите показатели, отреждащи й лидерска позиция. Така още в първия месец на 2016 г. Софарма Трейдинг АД отчита 20% ръст в печалбата преди данъци, която достигна сумата от 1 870 хил. лв. За сравнение в същия период на 2015 г. нейната стойност е 1 564 хил. лв.
Увеличение компанията отчита и в приходите от продажба на стока. През януари месец те достигат сумата от 52 233 хил. лв. спрямо 52 029 хил. лв. постигнати през предходната година. Реализираните продажби са и най-високите за последните три месеца.*
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетази тук е 1,6 турбо мотор - 190 коня, до 100 ги прави з а7,7с, не е слаба май
виждам, че по изпълнението на седалките не е луксозна, но аз и сега карам такава, исках да е лесна за поддръжка и да върви
макар, че с турбо колата се усложнява, но няма как нова кола да е мощна и без турбо, повечето са така
ти защо не си я харесвал?
Едно Juke дори базова версия мисля че е по-добър избор.Last edited by markov; 30.01.2016, 19:18.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ivandavidov
Объркал се е човекът с компанията майка. Нищо страшно не е станало.
Коментар
Коментар